Професионални серии за коса - тема 102

• 73 332
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Секси хеър в Ягодка излизат много изгодно.
JLo мисля че ти искаше литровите опаковки newsm78,взех лилавия шампоан 1л за 22лв Shocked
квооо  Mr. Green Mr. Green Laughing отивам
 bouquet

При ягодката още ли доставката е безплатна само над 55 лева или я премахнаха тази глупост?

# 286
  • при него
Астравера, най-сърдечни благодарности!!!!
Има ги комплектите и цените наистина са добри. С твоя помощ ще зарадвам поне 3 момичета за 8 Март Simple Smile
Пожелавам ти "да ти се върне"  Hug

# 287
  • Бургас / София
Привет, мацки завърнах се от голямата почивка  Hug Hug . Колко имам да ви чета и да наваксвам не е истина. Последните ми комбинации Про Файбър червеният + балсама напоследък само това и косата си е супер плътна и обемна. Тествах и шампоанът на Секси Хър хареса ми много, но на този етап се замислям от покупка при наличието на Про Файбър нова опаковка. Бустера за обем на Секси Хър е уникален, мисля да си поръчам и някакъв стилизант техен и изтървах промоцията, но някак си не ме блазнеше, затова и нямах толкова търпение . По нататък мога да си взема и на Ливинг Прууф шампоанът за обем, но за сега съм се спряла с покупките, как така не знам  Mr. Green

# 288
Секси хеър в Ягодка излизат много изгодно.
JLo мисля че ти искаше литровите опаковки newsm78,взех лилавия шампоан 1л за 22лв Shocked
квооо  Mr. Green Mr. Green Laughing отивам
 bouquet

При ягодката още ли доставката е безплатна само над 55 лева или я премахнаха тази глупост?
Пише,че е безплатна над 55лв,но когато се калкулира цената пише,срещу доставка 0,00лв ,а аз поръчах само шампоана ,но досега не съм поръчвала до бг адрес newsm78,поръчвала съм до Белгия неща под 20евро и не съм плащала доставка въпреки,че пише че е безплатна над 27евро newsm78

# 289
Това с доставката над 50 лв го въведаха сравнително от скоро може би от от 4 месеца някъде.Както каза Магнолия пълна простотия си е ! Само да кажа,че има вероятност да отиде пратката на митница,стоки над 30 лв  отиват по закон.Но понякога по незнайно каква причина не отиват,въпрос на късмет е. Peace Hug

# 290
В момента  не начисляват доставка на продуктите за коса, независимо от сумата. Peace

# 291
В момента  не начисляват доставка на продуктите за коса, независимо от сумата. Peace
Току що го видях и аз и започнах да се чудя дали да не поръчам още нещо Mr. Green,,пише без мин.стойност на поръчката и допълнителна такса.

# 292
  • София
Магнолия, благодаря и на теб за отзива.

Ще чакам зареждането със сс-то на Керастас. В Арлен е намален, но не е наличен. В Рибата цената е значително по-висока.

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 23:27 от Harpalike

# 293
  • София
Продуктите на Чи са с добри цени. Аргановата маска например след отстъпката е около 32 лева.

# 294
Да ви попитам за тънка коса не толкова увредена балсама Керастаз елексир ултим достатъчен ли ще е ?Или да взема направо маската ?

# 295
  • Пловдив
Астравера, най-сърдечни благодарности!!!!
Има ги комплектите и цените наистина са добри. С твоя помощ ще зарадвам поне 3 момичета за 8 Март Simple Smile
Пожелавам ти "да ти се върне"  Hug
За нищо радвам се, че ги откри и ти благодаря за пожеланието! bouquet

# 296
Добро утро  Hug .Посягам към пастата за зъби, а на нея пише, че е с "течен емайл" , поглеждам на рафта, там ми е "течната коса" на Вела , голямо втечняване  Joy
Успешна седмица на всички  bouquet !

# 297
  • София
Продължавам на ден по лъжичка да коментирам Ливинг прууф Фул. 48 часа след Ш и Б ( без никакъв финиш) косата ми все още не е за миене!Изключвам все пак факта ,   че ми се иска да я измия за освежаване най- вече откъм миризма. Не е изчезнал обемът от първия ден и не се е матирала косата. Извод - никак не са лоши    Ш и Б от серията Фул. За финишите от тази серия вероятно трябва да се подбират според специфични нужди. И вероятно тестът за чистота на косата е правен без тях. С тях става отежняване.

# 298
Да ви попитам за тънка коса не толкова увредена балсама Керастаз елексир ултим достатъчен ли ще е ?Или да взема направо маската ?
По-добре вземи маската   Peace Няма да утежни или омазни косата.Тя е за всеки тип коса  Flutter Освен това е много икономична.

# 299
По-добре вземи маската   Peace Няма да утежни или омазни косата.Маската е за всеки тип коса  Flutter
Благодаря за отговора  bouquet .Ще взема маската .Разликата в цената е минимална.
Мислих да взимам митик ойл маската , но намерих едно ревю на тази серия на керастаз описано от Магнолия в една от старите теми в което казва ,че са като митик ойл но класи над него Simple Smile
Затова реших като давам парички да дам някой друг лев отгоре за нещо хубаво.За съжаления няма да я комбинирам със шампоана защото ще ми дойдат много .
Мислех си и за http://www.arlen.bg/product/2831/razkrasyavasht-eliksir-za-obem- … l-mist-100ml.html но не откривам никъде отзиви за него Sad(

Общи условия

Активация на акаунт