Професионални серии за коса - тема 102

• 73 341
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Линде, с кои маски на Керастаз пробва?

# 271
Линде, с кои маски на Керастаз пробва?
С еликсира и дисциплин.

# 272
  • Viena
Сега и аз се запалих по шампоана на Алтерна с детелината. Но в серията нямат балсам или  маска. Който го е ползвал , може ли да сподели с какво го комбинира?
На опаковката на шампона пише да се използва с балсама за обем от хайверената серия.Аз лично го използвам и с протеинови и с хидратиращи балсами/маски.Но сякаш за моята косата (нетретирана и небоядисана) е по-подходящ варианта с балсама Рипеърикс на Алтерна.С хидратиращи отива леко да ми лигавее косата.
Имаш ли ефект от терапията,аз от вчера почнах да ги ползвам..да видим.[/size]

# 273
  • Стара Загора
Жана, аз имам само шампона.Нямам другите продукти от серията и няма как да кажа.За момента го ползвам от време на време само, а след като родя мисля да почна да го ползвам колкото се може по-често.

# 274
  • BG-DE
Момичета, какво е мнението ви за Colorplex?

# 275
Здравейте Simple Smile Запалена от темата, вчера си купих изглаждащия серум Лис ънлимитед. Днес го пробвах и мога да кажа, че открих вълшебния продукт за моята фризла Laughing Ако не я изсуша със сешоар и четка съм като бухнала разплетена кошница в главата. Ако съхне сама, независимо с какво съм се мила става бухнала и твърда. Днес се изкъпах с хидратиращите ш+б на Джойко, след това сложих от серума и накрая малко олио Макадамия. Резултат: мека и пригладена коса, с нормален обем в корена. Много съм щастлива. Благодаря на всички, които писаха за серума. Златни сте Heart Eyes bouquet

# 276
Michelle_ma_belle, благодаря  bouquet
Косата ми е по-скоро нещо средно между права и леко начупваща се. И за се чудех дали да не изчакам зарежданията на сс-то на Керастас, но до лятото има няколко месеца. освен да опита травъл пака на Алтерна, за да видя как ще се спогодим, макар че като е протеинов леко ме спира
защо да чакаш зареждане,гледах че е намалено в Арлен,не знам дали още е налично,отгоре е запечатано с фолио-така че за годността не се притеснявай.Иначе и моята коса е чуплива,но ако се изправяш с преса и сложиш СС-то -да знаеш че може да ти поначупи леко Peace

Сетони  Hug видях състава,не снимай.

# 277
Секси хеър в Ягодка излизат много изгодно.
JLo мисля че ти искаше литровите опаковки newsm78,взех лилавия шампоан 1л за 22лв Shocked

# 278
  • София

Milian  Hug
Няма да сменям оксиданта. Тя косата се изсветли с натрупване вече значително, та на слънчева светлина е направо много светла - виждала си я сигурно. Сега да видим с Олаплекс как ще се получи цвета и колко ще предпази косата.

ShinyInked Mom Благодаря ви момичета  bouquet bouquet bouquet

Искам да си взема някакъв продукт за скалп - серума на ДМО ми е на привършване, та съм се насочила към Grow Gorgeous , но се чудя между 10 мин.маска за скалп и серума за растеж /и други продукти на марката ми се искат, но сега нямам възможност/ - моля, тези които са ги пробвали да ме насочат/Магнолия Flutter....

Мила, и двете са насочени към стимулиране на скалпа. Десет минутния е преуош терапия и се слага само преди измиване, а другия е всекидневна терапия. Ако трябва да избираш между двете втория е по-добре да вземеш. По-нататък можеш да вземеш и 10 минутния. 

Harpalike Страхотен лек и не утежняващ е този крем на Керастаз.  Слага се по много малко и много омекотява. Имах го преди време, свършила съм го и сега се сещам да го взема отново. Мишелчето ти е отговорила за СС крема. Аз го усещам подобно. Не съм разбрала още какво точно прави, но ще го измажа.  За разлика от него този на Керастаз е страхотен. И за суха и за мокра коса. Лек блестящ ефект, хидратира и омекотява. Предимно лятото го ползвам, но и сега бих си мацнала Mr. Green

viv_pl Направо невъзможен казус даваш.  Laughing Леко прибиране на хвърчащите косъмчета се получава с лек гелообразен или кремообразен финиш, от който да разкрие между ръцете и леко да приглади с ръце отгоре косата. Но не очаквай много ефект, защото косъмчетат ще си стърчат малко или много. Знам, че не е отговор това, но при тънка коса, да се запази обема и да се пригладят стърчащите коси е меко като мисия невъзможна. Ще трябва да имаш малко търпение да поизраснат и се радвай, че растат  Hug

daredevil Репеър на Алтерна е много добра серия. "Суха коса" е много общо понятие, а тази серия е подходяща за всеки тип. Много добре държи прическа, прави гъвкава и силно косата, аромата е приятен. Отговорила ти е Феерия за тази серия  много точно.

# 279
Мишелка...снимах вече Laughing , ама не ми се е изхабил телефона от две снимки..., ако ти трябва сравнение, ще ти пратя на л.с.
Сега да ви кажа за Про Файбър, белите ампулки за домашна грижа...нали обсъждахме трябва ли маска/балсам след нея, саго прочетох -не трябва. Ампулките се ползват вместо балсам/маска.Последователността е шампоан, после ампулка /на влажна коса, за 5мин./, после само се изплаква и се завършва със серумчето без отмиване.
Ето и цялото описание от кутийката:
"На всяко 4то измиване заменете балсама или маската Про Файбър с тази грижа.Нанесете равномерно на влажна коса.Оставете за 5 минути.Изплакнете обилно.Продължете с препоръчаната грижа без изплакване Про Файбър."
Това е информацията от кутийката с ампулки
Скрит текст:
Скрит текст:

# 280
  • Велико Търново
Благодаря ти, Магнолийка Hug ще взема серума за растеж първо, а по-нататък и 10 мин.маска - сега установих, че нямам такъв тип пре-уош терапия, както и нощна грижа Thinking Както се казва, част от пълния арсенал липсва Grinning По-нататък и това ще стане...

# 281
  • Плевен
Magnolia благодаря за отговора Tired Ще поразгледам финишите и ще взема някоя терапия за стимулиране на разстежа Simple Smile

# 282
  • при него
Момичета, моля за съвет, от кой сайт мога да поръчам доставка на продукти Paul Mitchell, като търся конкретно техни травел комплекти (бих искала да направя малко подъръци за 8 Март) Това ми е от любимите марки, за съжаление не съм я ползвала отдавна, обмислям обаче да се завърна към нея. Гледах в ягодката, но нямат от тези комплекти, търся сайт или от България или който доставя до тук по-бързо. Ще съм благодарна за всякакви съвети, както и към марката като цяло, ако имате скорошен опит.
Благодаря много!

# 283
Секси хеър в Ягодка излизат много изгодно.
JLo мисля че ти искаше литровите опаковки newsm78,взех лилавия шампоан 1л за 22лв Shocked
квооо  Mr. Green Mr. Green Laughing отивам
 bouquet

# 284
  • Пловдив
Момичета, моля за съвет, от кой сайт мога да поръчам доставка на продукти Paul Mitchell, като търся конкретно техни травел комплекти (бих искала да направя малко подъръци за 8 Март) Това ми е от любимите марки, за съжаление не съм я ползвала отдавна, обмислям обаче да се завърна към нея. Гледах в ягодката, но нямат от тези комплекти, търся сайт или от България или който доставя до тук по-бързо. Ще съм благодарна за всякакви съвети, както и към марката като цяло, ако имате скорошен опит.
Благодаря много!
Аз съм взимала и то много изгодно от Feelunique

Общи условия

Активация на акаунт