Професионални серии за коса - тема 102

• 73 405
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Да отговоря и на Лунна пътека за другата серия на Кевин Мърфи, измих се днес за да потвърдя усещането си за нея, серията се казва Young Again имам шампоан и маска пише, че са крехки и сухи коси, отново с няколко масла. Шампоана е типичния според мен протеин с уплътняващ и леко заплитащ ефект, маската я подържах по указания близо 5-10 минути и беше почти попила, косата я усещам по-плътна от другата серия, която сякаш хидратира и заглаждаше косъма, в
Общи линии от двете серии съм очарована и даже влюбена.

Благодаря ти, а може ли линк към първата серия, щом я усещаш повече хидратираща... Peace А тази серия като прави по-плътна косата, има ли опасност от пресушаване и заплитане по дължините?

# 91
Feeling, благодаря ти за отзива за маската на Жая. Моята коса е същата, като твоята, така че нищо  не съм изпуснала. Все пак, ако я открия, ще я пробвам.

За нищо!   Hug

Опитът показва, че две еднакви няма, та може на теб да ти хареса.    Simple Smile

Пропуснах да уточня, че не се боядисвам от около две години и косата ми е изцяло в естествен вид.    Peace

# 92
Преуош терапия - ползвам Еластисайзър, в момента съм с този с здравеца, преди имах екстриим. Доволна съм. Последния път и аз смесих с кокосово масло, седях три часа , после косата ми беше двойна. Снощи за сефте ползвах нощната грижа на Ливинг пруф. Прави косата подредена, жива, мека, справя се чудесно с краищата. Ухае страхотно! Сутринта измих с ш+б от PHD серията и финиша от същата серия. После , също за първи път, сложих Спрей за трайна прическа и Спрей за плътност и обем на марката и постигнах това което исках. Косата я изсуших с сешоар, почти без да ползвам четка. Имам обем и небрежен вид, но косата стои някак на кичури, по-структурирана. Надявам се, както обещават за спрея за трайна прическа, утре пак да съм с обемна коса.

От както ползвам проф.продукти за коса, другите вече въобще не ме влекат. А от професионалните искам още мноооогооооо  #Crazy

Косата ми е боядисана в медната гама, но от известно време ми се ще да сменя. Омръзна ми, а и поддръжката не е лесна. Проблема е , че последния път когато я смених с тъмна, не се харесах въобще /може би трябваше време да посвикна, все пак естествения ми цвят е тъмно кестеняв/. Не изтраях и фризьора ми "бутна" тъмния цвят с обезцветител , а отгоре пак медно. От това много ми се изтощи косата. Вече десет месеца системно подстригване и мога да кажа, че се пооправи. Някак е трудно от светъл и експресивен цвят , човек да се възприеме в нормален , по-точно естествен. А тъмните коси изглеждат къде-къде по-здрави.

# 93
  • Пловдив
Да отговоря и на Лунна пътека за другата серия на Кевин Мърфи, измих се днес за да потвърдя усещането си за нея, серията се казва Young Again имам шампоан и маска пише, че са крехки и сухи коси, отново с няколко масла. Шампоана е типичния според мен протеин с уплътняващ и леко заплитащ ефект, маската я подържах по указания близо 5-10 минути и беше почти попила, косата я усещам по-плътна от другата серия, която сякаш хидратира и заглаждаше косъма, в
Общи линии от двете серии съм очарована и даже влюбена.

Благодаря ти, а може ли линк към първата серия, щом я усещаш повече хидратираща... Peace А тази серия като прави по-плътна косата, има ли опасност от пресушаване и заплитане по дължините?
http://www.gingersisters.eu/shampoani/16-plumpingwash-250ml.html Това е серията. За пресушаване на дължините не се усеща силно може би съвсем леко, но в никакъв случай фризи изпръхване и наелекризиране, за плъмпинг тази, чийто линк ти дадох е с повече приглаждане го усещам.

# 94
Чудя се за тази пре-уош терапия newsm78Ще помоля ползвалите да споделят bouquet
http://www.arlen.bg/product/2375/podhranvashta-grizha-za-nay-izt … apiste-200ml.html

Днес я пробвах за пръв път. На моята изрусена и суха коса я усетих много подхранваща.  Peace

# 95
  • Чукарландия
АМАЛФИ,
Аз имам спрея restore, много го харесвам, както и цялата серия. Омекотява, изглажда косъма, не утежнява, пръскам стабилно и на мокра и на суха коса.

Бисквитка,
И за обем и PHD мисля, че ще ти харесат, а за финиш ако си решила да взимаш техен за проба, примерно restore крем или PHD. Peace

Линдичка, а какво ще кажеш за Анти-фриз серията на Ливин Пр.? Пробвала ли си я? Голям дерт ми е фриза! ooooh!

# 96
Сис благодаря , поръчах я тази терапия, от шампоана съм възхитена bouquet

# 97
Бела, не съм. От отзивите в нета, и по спомен на Бюти отзива, серията се усеща недостатъчна. Може би е за тънки, прави коси, защото в състава има протеинчета, затова реших да я пропусна. На мен като цяло сериите анти-фриз, изглаждащи и т.н. ми правят косата без обем, но суха и остра. Rolling Eyes

# 98
Сис благодаря , поръчах я тази терапия, от шампоана съм възхитена bouquet

Добро решение  Hug
Аз преди време пробвах шампоана и маската,  но сякаш косата ми стана леко сухичка. Но пък балсама е чуден  Heart Eyes
Днес действах отново с маската, но с този път с шампоан Архитект. И съм много доволна  Blush

# 99
astravera, благодаря ти.... bouquet

На мен определено шампоана Терапист ми харесва повече от Хронолоджист, редувах ги и двата, за да видя резултата... Сега ще си взема и маската Терапист и може да пробвам и пре-уош терапията им....  Хубава серия са... Peace

# 100
  • Чукарландия
Ето това ми е големия проблем - фриза. Как да го боря вече незнам. Слагам по 3-4 финиша само на връхчетата: против накъсване, за омекотяване, против цъфтеж и още кво ли не..., дължините отделно, тях не ги броя. И пак стоят така изпръхнали, като изгорени, а не са. ooooh!

Сега сякаш от ДМО спрея с Green Tea & Calendule Leave In Conditioning Mist малко се поукроти косата, пръскам по цялата коса, като наблягам на връхчетата, но още ми е рано да кажа за ефекта. Само два пъти съм го ползвала, скоро го получих. Peace

# 101
Астравера  Hug , а консистенцията на спрейчето воднисто-течно ли е или и то е кремообразно?
А уханието парфюмно ли е или? Или си е характерното на серията?
Лунна , моята коса обича това спрейче, на влажна го нанасям предимно, но и на суха се е случвало не веднъж...дава ми и блясък и някак ми оформя /и леко изправя/ косата.Чувствам го и анти фриз и против влага, изобщо много си го харесвам и хем си го обичам и искам пак да го взема, хем другото ме влече, че е непознато за мен  Mr. Green
А в момента много добре ми влияят протеинови финиши, Нектар Термик кремчето ми е от черния петък и е още като ново, все към протеиновите посягам...

# 102
Бела, при мен при натрупване на повече финиши с цел подреждане и гладка коса, получавах пак обратния ефект, а именно остра и вяла коса. Това е ефект при натрупване на много силикони, Фрейчето наскоро ми обърна внимание на това, дано се включи да припомни.

# 103
  • Пловдив
Астравера  Hug , а консистенцията на спрейчето воднисто-течно ли е или и то е кремообразно?
А уханието парфюмно ли е или? Или си е характерното на серията?
Лунна , моята коса обича това спрейче, на влажна го нанасям предимно, но и на суха се е случвало не веднъж...дава ми и блясък и някак ми оформя /и леко изправя/ косата.Чувствам го и анти фриз и против влага, изобщо много си го харесвам и хем си го обичам и искам пак да го взема, хем другото ме влече, че е непознато за мен  Mr. Green
А в момента много добре ми влияят протеинови финиши, Нектар Термик кремчето ми е от черния петък и е още като ново, все към протеиновите посягам...
По-скоро воднисто и ухае супер, нямам нищо друго от хайверите да го сравня  Peace

# 104
Привет, момичета и честита Баба Марта на патеричка!  Hug
Фрея, благодаря ти за отделеното време и старание и този път!  bouquet Стана ми едно такова цветно, розово и пролетно
По въпросите:
1.Какви пре-уош терапии за коса използвате? Колко често? Как ви се отразяват на косата?
Досега съм ползвала само масла. Един път е добре, друг път не толкова, но в правилната комбинация с шампоан и маска/балсам добре се получават нещата. Имам вече и ЯЧМР, ще купя и от черен кимион. Мисля също да опитам и някоя от тук описаните готови терапии, но първо ще събера мнения от споделеното от вас.

2.Ползвате ли допълнителни продукти (дрогерийна козметика, натурална, натурални масла и други) в грижата за косата си? Какви и как ви се отразяват?

От повече от половин година не ползвам дрогерийна козметика, но искрено се заинтересувах от показаните по-назад в темата продукти. Принципно не съм крайно предубедена към непрофесионални продукти и бих ползвала ако попадна на сполучиливи.

За анкетата – косата ми е есетсвено кестенява (т.е. кафява Grinning). Забелязах, а и около мен забелязват, че цветът ми се променя с годините. От бяло-рижа като малка, през тъмно русо, та до кестеняво към настоящия момент. Очаквам преди да побелея да стигна до гарваново черно Mr. Green.

Момичета, искам съвет, купих си за скалп олиото с облепиха на Натура Сиберика ,серума Митик ойл Serum De Force и някакъв енергизиращ серум на Вела Профешънъл. Питането ми е олиото с облепиха съчетава ли се добре с други масла и мога ли да преспивам с него преди миене на косата (страхувам се от някаква реакция, не знам защо съм си го внушила… Rolling Eyes), а след измиване да ползвам серумите. И серуми всеки ден ли да слагам или само след измиване?

Друго интересно при мен няма, напълнила съм за всеки случай осмомартенска кошничка от Арлен, но да видим!  Sunglasses

Весели празнични дни ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт