Професионални серии за коса - тема 102

• 73 233
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
...
На мен са ми интересни davines серията oi. В БГ ги има основно в някои аптеки, но знам че в чужбина доста добри салони работят с тях.  Thinking

Как ме подсети за Davines... Имам много добри спомени за техни продукти, които преди години купувах от една аптека (в Кауфланд Simple Smile ). Особено ми харесваше един шампоан с екстракт от морков. Сега го потърсих и навсякъде е изчерпан, явно вече не се произвежда. Но с удоволствие бих пробвала пак тези продукти.

# 466
Здравейте, момичета Hug
В Арлен има ли код за намаление към момента?
И също така, искам да попитам - от къде поръчвате KEUNE, освен от Арлен?
Благодаря предварително bouquet

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 19:12 от Lirena

# 467
  • На ръба..
Bubka, много добре звучи  bouquet
Дали ще докара този ефект на леко чупливата ми коса...
И моята коса е като твоята и на berk4o.Леко чуплива коса която с правилните продукти може да се накъдри хубаво.Но също така може лесно да изправи дължините с неподходящите финиши  Peace
Ето, виждам ги тея 40 лв как си тръгват..сега веднага, с този дълъг фитил...шегата на страна, много благодаря, понеже ми е много мек косъма, още като ученичка се къдрех (по -скоро намачквах) косата си и ефекта се задържаше ден два, явно имам заложби на къдравелка, но не съм пробвала точните продукти и сега е момента  Laughing

# 468
*DiDora*  Laughing Тук всички сме така с лесно запалими фитили  hahaha  Mr. Green Ако искаш,мога да ти пратя да пробваш серията  Peace      

*АДРЕНАЛИНКА* ,маската на Вела SP баланс за чувствителен скалп и на Голдуел за чувств.скалп са мноого хубави и успокояващи!

Lirena,Кюн ги има в някой салони!Но там са доста скъпи.

# 469
  • Пловдив
На Кюн може и от официалния им сайт Peace

# 470
  • Щастлива мама на 3 слънца
*DiDora*  Laughing Тук всички сме така с лесно запалими фитили  hahaha  Mr. Green Ако искаш,мога да ти пратя да пробваш серията  Peace      

*АДРЕНАЛИНКА* ,маската на Вела SP баланс за чувствителен скалп и на Голдуел за чувств.скалп са мноого хубави и успокояващи!

Lirena,Кюн ги има в някой салони!Но там са доста скъпи.
благодаря много

# 471
Представителният им салон е на ул.Казбек в Манастирски ливади, може и от там.

# 472
Хайде и аз ще дам отзиви за серията на Афоджи утре  Laughing
Моята коса е леко чуплива и с неподходящи продукти се изправя, но при сполучливи продукти и комбинации се получават хубави къдрици. Та моят критерий за хубав ш., б. и др. продукти са добре оформените къдрици    Simple Smile

Чакам с нетърпение отзиви...И аз съм с леко чуплива и сега съм се запалила да я суша с дифузер. Предполагам , че освен крем за къдрици , ако се ползват и подходящи ш+б ефекта ще е по-добър.  Peace

# 473
Аз също чакам и други отзиви за АФОДЖИЙ за къдрава коса.Вече споделих моето първо ползване на серията,интересно ми е други момичета как я усещат  Peace

# 474
Аз чакам крема за къдрици Апходжи  и маската  Laughing Laughingза сега само това поръчах от серията Laughing
Бубка, крема за къдрици пробва ли вече?

Днес съм много доволна от комбинацията продукти:
-шампоан Хронолоджист;
- маска Про файбър червена;
-за скалпа  серума Митик оил за растеж;
- при изсушаване термо крем Митик оил;
-  крем за къдрици KARDASHIAN Beauty Twirl Me Curl Lotion
Явно продукти с черен кимион установявам ми се отразяват чудесно Laughing Laughing
- и накрая олио Кюн сатин оил Heart Eyes
Получи се доста жива, подвижна, напоена, с блясък  Grinningето и снимка Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 09:47 от DELI22

# 475
Аз също чакам и други отзиви за АФОДЖИЙ за къдрава коса.Вече споделих моето първо ползване на серията,интересно ми е други момичета как я усещат  Peace
Аз ще се включа скоро. Днес ще ги получа, но снощи имах други интересни неща за проба и не устоях Mr. Green

# 476
За тези, които обичат 3те инча, в официалния им сайт има още осмомартенска промоция от 15%, аз се изкуших Mr. Green

# 477
Аз чакам крема за къдрици Апходжи  и маската  Laughing Laughingза сега само това поръчах от серията Laughing
Бубка, крема за къдрици пробва ли вече?
Не за съжаление.Само спрея си купих.Най-вече заради термозащитата  Peace
Ехааа,страхотна коса имаш Дели Heart Eyes Блестящи къдрички,прелест  Hug

ДИ,ще чакаме и твоите впечатления  Peace

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 09:53 от bubka:)

# 478
Ето и моите пресни впечатления от серията за къдрави коси на Афоджи. Шампоана ми се стори лек, не е силно измиващ, и имаше леко заплитане на краищата. Маската я усетих богата, подхранваща и разплете краищата, като същевременно усещах плътност и жилавост. Хареса ми като комбинация ш. и б. Но .....спрея за къдрици, силно ме разочарова. Изключително недостатъчен за моята коса да оформи къдрици, дори и след изсушаване с дифузер. Косата ми в момента е мека и бляскава с леки чупки, но това не е точно търсения ефект от мен. Ще си ползвам ш. и м., но ако дама от Варна желае бих и отстъпила спрея за къдрици  Simple Smile

# 479
berk4o,много жалко за спрея  Hug  Явно косата ти е по-права,не съвсем чуплива.Моята вчера се накъдри страшно много  Shocked Ама ми е фин и мек косъма,лесен за обработка.В магазина ми казаха,че крема е по-подходящ за къдрици,защото има фиксация и свойството да начупва.Но пък имаше кофти отзиви в нета за него.Че се държал като гел и изсушавал.Ти сложи ли повечко?Аз 15 помпи на средна дължина коса.

Общи условия

Активация на акаунт