Професионални серии за коса - тема 102

• 73 186
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • Чукарландия
Бела, честита преса, дано е максимално щадяща   Heart Eyes
На кой цвят и окислител се спря от Колестон?

Благодаря! Hug

12/81 + 12% окислител. Peace

# 601
Като става въпрос за GHD да се намеся, че аз като купувах моята и имах подарък - термоспей. Отначало даже не го и използвах, сега напоследък обаче го преоткрих и съм много доволна. Аромата му е много приятен и усещам косата си дори и на втория/третия ден да мирише на него.  Peace Party

# 602
  • Чукарландия
Като става въпрос за GHD да се намеся, че аз като купувах моята и имах подарък - термоспей. Отначало даже не го и използвах, сега напоследък обаче го преоткрих и съм много доволна. Аромата му е много приятен и усещам косата си дори и на втория/третия ден да мирише на него.  Peace Party

Да, и аз имам подаръци: термоспрей и голяма четка за коса. Hug

Интересното е, че пресата няма градуси. На колко ли градуса работи всъщност? Thinking

# 603
  • Пловдив
Като става въпрос за GHD да се намеся, че аз като купувах моята и имах подарък - термоспей. Отначало даже не го и използвах, сега напоследък обаче го преоткрих и съм много доволна. Аромата му е много приятен и усещам косата си дори и на втория/третия ден да мирише на него.  Peace Party

Интересното е, че пресата няма градуси. На колко ли градуса работи всъщност? Thinking

230C

# 604
  • Чукарландия

230C

Аууу. Дано, както казвате да е щадяща. Аз моята Ремингтън я ползвах на 180 градуса, никога на по-високи и въпреки това косата ми се къса. Искрено се надявам хората от GHD, да си знаят работата. Wink

# 605
  • Пловдив
Аз ползвам Стиймпод на 140С или 170С. Тази не зная колко е щадяща, но вярвам, че ще ти хареса. Много харесвам марката.

# 606
  • София
Белла, нямам търпение да те видя фризирана с новите придобивки  Heart Eyes Ах, толкова е хубаво така  Heart Eyes И някак се чувстваш оптимист за бъдещето (на косата)   Mr. Green  Hug Честито мила!

Фрийкче, честит празник  Hug Да не сме с теб на една дата? Аз бях на 5-ти  Hug

Сетонче, днес и аз ползвах ампулка Сери  Hug
Половината смесих с шампоана, втората половинка смесих с балсама и постоях 30 мин. Сега съхна естествено на стаен въздух  Mr. Green Не знам дали ще видя резултат, но лесно се използват ампулките, та не пречи човек да ги включи.  Hug

# 607
  • Велико Търново
Фрийк, Вивче, честит рожден ден на патерици bouquet Бъдете живи и здрави, усмихнати и щастливи Hug
Аз днес получих поръчката си от Ягодката, много й треперих да не отиде на митница, че язък за намалението - та, бях си поръчала 10 мин- маска за скалп на Гроу Джорджъс, беше се поразтекла малко в кашона Confused ама не е фатално, като я пробвам задължително ще пиша. Моля, имащите я да се включат - има ли значение какъв ш-н след това ще ползвам?

# 608
Момичета, благодаря!   Hug
Виви, да си жива и здрава и ти на патеричка и все така позитивна, усмихвам се като те чета!  Hug На 11-ти бях аз.

Идвам да споделя и да ви попитам някои неща.

Първо, както ви писах вчера, направих преуош терапията Еликсир Ултим:
Скрит текст:
Тъй като косата ми беше пръскана с лак предните дни, а и слагам олио по върховете всеки ден, отмих дължините с хладка вода по-продължително, за да премахна донякъде замърсяването и подсуших. Преуош терапията е под формата на гъст гел, много лесна за нанасяне на влажна коса, икономична, ароматът не ми допадна особено. В корените сложих малко от това http://www.enzo.bg/kerastase/specifique-sprej-stimulirassh-rastezha-na-kosata/, сложих шапка за баня и кърпа и постоях така 6-7 часа без да загрявам.  Бях решила да измия с ЧИ арган, с които не се харесахме особено преди 2-3 месеца. Завърших с олиото арган от същата серия и серума Митик ойл в корените.
РЕЗУЛТАТ: Ами нищо особено за моята коса, дори леко суха я усетих, със следните уговорки: възможно е косата ми да не е била достатъчно чиста, за да поеме терапията; не мих с продукти от серията Еликсир Ултим; шампоанът сякаш някак преми косата. Връхчетата поизпръхнаха при изсъхване и се наложи да слагам втори път олио.
Следващия път ще пробвам друга комбинация, може би Ш+М Митик ойл, които по спомени от темата май се доближават до Елискир Ултим. Яд ме е, че отново не се сработихме с ЧИ арган, не мога да разбера защо така ми действа – сухота, сухота и пак сухота, а не е протеинов  Rolling Eyes. Не се снимах, защото беше късно и нямах подходяща светлина (, а и настроение… Tired)

Второ, някой може ли да сподели дали от серумите за растеж усеща физически действието на продукта на скалпа? Аз от всички неща, които накупих (спрей Керастаз, Митик ойл серум де форс, Олио с облепиха на натура сиберика, ЯЧРМ, енергизиращ серум на Вела), усещам лекичко тръпнене  по скалпа само при нанасянето на енергизиращия лосион на Вела и то само нанесен на влажна коса, но не и на суха. Много приятно загряващо го усещам, без да дразни. Останалите абсолютно по никакъв начин не ги чувствам, чудя се дали работят поне за кръвообръщението...

Последно, тъй като термото на Секси хеър много ми утежнява, купих си термо спрея на Редкен, който уж може да се ползва и на суха коса. Да, но при първото и единствено ползване, косата започна да цвърчи между плочите на пресата и спрях ползването. Някой имал ли го е? Много висок процент вода ли има или просто не е хубав продукт? Ето това е: http://www.enzo.bg/redken/heat-styling-thermo-actif-zasshiten-sp … tirane-na-kosata/ .

До скоро!  Hug

# 609
FreakOnALeash, ползвам спрея на Керастаз вече втора седмица, като напръскам и правя масаж на скалпа 3-4 минути, единствено забелязвам хубав обем, със сигурност е от него, но за растеж ще си проличи може би след по продължително ползване.

# 610
  • Варна
Бела, с боята от енцо ставах рижава. Беше много отдавна вече може всичко да е наред. Не си струва риска вземи си от арлен да ти е мирна главата.

# 611
Фрийк, от серумите за растеж /с Инициалист, ампулите Денсифик, ампулите Сери, енергезиращият на Вела  имам опит/ само Вела усещам като теб- леко изтръпващо и то само, когато е нанесено на влажна коса.Имат си ефект и другите, доказано след по-дълга употреба ми порасна нова коса, когато ползвах Денсифик и я усещам по-различна и с по-здрав блясък от Инициалист, макар физически при нанасяне да не се усещат.
Спрейчето на Редкен, което показваш го имам...и това с фиксация на СХ имам, Редкен ми харесва много повече, не съм усетила цвърчене, но аз пръскам и чак като попие продукта /който и да е/ минавам с преса или маша...

# 612
  • София
Момичета, кой е този енергизиращ серум на Вела? Ампулите ли?

# 613
Благодаря ви, момичета!  bouquet Отново сте ми безкрайно полезни!  Hug

Виви, не, ето този е: http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-balance-scalp-serum-protiv-kosopad/ . Води се против косопад, но аз по-скоро превантивно го взех. Хубави неща пише в нета за него, ще видим. Даже и на майка ми мисля да го поръчам. Да не кажа, че за нея и мъжкия вариант заглеждах, че е по-силен Embarassed. Дали би имало проблем ако й го взема (мъжкия), че при нея е по-изразен сезонния косопад   newsm78

# 614
  • Чукарландия
Благодаря момичета за отговорите! bouquet

На рожденичките, които съм пропуснала  Embarassed се извинявам и им желая много здраве, любов и много красота!!!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт