ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 536
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Три теми имам да чета  Blush
Не знам за вас , но на мен за мама - та вече никакво време не ми остава - лягам в 21ч с децата, уча стихчета, песнички, смятам, решавам задачи за ЕК, Таралеж ..... Mr. Green - това е - не си представях точно така живота с деца  Heart Eyes

Отивам да чета  Hug

# 241
arino, тази е играта. В началото беше определена като тъпа, но по-сложните пъзели го заинтригуваха и сега играем и двамата.

Температурата засега спадна /без антипирептици/. Гърлото изглежда много по-добре от вчера. Дано продължи така  Praynig
Продължаваме с Изопринозин, Толзилотрен и гаргара със сол и сода. Още веднъж сърдечно благодаря за съветите  Heart Eyes Hug
Имуностимулатори и модулатори нямам практика да давам, но вече се замислям и за такива след вирусния маратон последните месеци.
Ала-бала, разгледах Резиста Форте. Добър състав. Мисля да го взема. Благодаря, че сподели за него  bouquet

фея зловеща графиня, и аз си мислех, че началното училище оставих в миналия век, но съм грешала  Laughing

# 242
  • В светлината на слънцето
Пак ще ядем сладости днес.  Grinning Сега черпя за порасналата щерка - днес става на 12 години.

# 243
  • Sofia
О, Лулу, у вас празници тези дни... Simple Smile
Да е ви е жива и здрава щерката!

# 244
О, Лулу, у вас празници тези дни... Simple Smile
Да е ви е жива и здрава щерката!

Тази седмица направо ще се гътна. Mr. Green В събота пък е именичка. А основното празнуване ще бъде в неделя - през деня с бабите и дядото, а вечерта - пуберски купон. Дано оцелея. Mr. Green

# 245
има спрей клеева тинктура на една словенска фирма medex (дано не бъркам името) и на една италианска esi. много са готини за гърло, изпитани Peace нищо общо с бг спрейове.

# 246
Лулу, да ти е здрава Теди, все така успешна, много щастлива и с късмет! Ама ти без малко да я подариш на татко й за неговия РД.  Simple Smile

# 247
  • София-Младост
lulumba поздравления за детенце!  bouquet
Здраве и късмет и желая!

# 248
Честито на празнуващите! Живи и здрави да са рождениците!
lulumba, добре че ме подсети  ooooh!, голямото ми момче има имен ден, малкото иска да ходи на състезание - лудницата пак ще е пълна. Crazy

# 249
lulumba, да ти е жива и здрава рожденичката!  Grinning Тежки празници са се заредили у вас. Весело доизкарване!

arino, клеева тинктура ползвам само като добавка към чая. Дори сама я правех преди време. Сега съм взела готова от аптеката. Пропуснала съм тези спрейове. Този на Medex съдържа само прополис, а на Esi има и хамамелис. Намираш ли разлика в ефективността?
Гледам и Apivita имат прополисов спрей за гърло с мед, бяла ружа, евкалипт, салвия и чаено дърво - хубав състав, но и цената хубава. Покрай спрея видях, че и балсам против въшки имат. Скоро не сме хващали, но чувам, че още вилнеят из училището.
http://www.inpharmacy.bg/apivita-school-kids-za-maika-i-deteto-g … anufacturer_id=13

# 250
и двата са супер. сякаш клоня към медекс, но не съм сигурна. напоследък си купувам еси, тъй като го има редовно.

за въшки ползвам буквално почти целогодишно профилактичен спрей за дъщеря ми. има няма през 2-3 седмици, а ако има много из училище; при всяко миене на косата.

# 251
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ  Tada

Честита ти рожденичка, лулу! Здрава и много щастлива да е! Хубав празник!  newsm51

Моят малък син е болен, с постоянна Т , крив, с болки в главата и в корема. По всичко прилича на вирусно заболяване, така че ще си почакаме 3-4 дни да видим на къде ще се развие.

# 252
Благодаря на всички за милите пожелания и за двамата рожденици. Hug

Letsgo, на Apivita продуктите са много добри. Конкретно тези не съм ползвала, но за шампоани, маски за лице, ексфолианти и някои кремове съм с две ръце За. Peace Имат и хубави детски серии слънцезащита.

# 253
  Лу,да е жива и здрава дъщеричката ти!🌼🌼🌼  И леки стъпки в предстоящата бурна възраст... 

# 254
  • София
Аз много свалям от руски сайтове, търся ги по теми и ги превеждам и запазвам във файлове. Не е само от един сайт, от много. Не помня кое откъде е.

Дай линкове към най-харесваните? Моля?

Общи условия

Активация на акаунт