ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 827
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
На Дендрариума сега има такова промишлено количество гигантски крастави жаби, че трябва здрава нервна система. И всичките се копулират - по 5 мъжки върху една женска. Ние откарахме няколко часа на двете езерца и нищо друго не ни интересуваше. Но както си седим на пейката и някакви гиганти ходят около нас, направо съчки чупят!  Голяма гадост, не можах да спя Simple Smile

Въженият парк на Дендрариума е много страшен, прекалено високо и отговорно за детето - нищо общо с Коколандия, където е направо детска песничка, защото винаги може да блъде прекъсната по няколко начина. (всичките ми данни са от преди 2-3 години)

миналото лято бяхме там сами, а после е ходил и с групата. има три нива и не е чак такава страхотия. нашия не е кой знае какъв алпинист  Blush първото качване му беше малко страшничко, но после не искаше да си тръгваме  Laughing

и ние ходихме на ВМС  Crazy не  е истина какво четене е паднало, след като е сгрешил три от най-простичките задачи
за сметка на това два пъти е успял да разглоби и после да сглоби химикалката, която баща му казал, че не се разглобява.   Sunglasses

# 631
  • Бургас
 Joy Joy hahaha
st. Dobri, искрено ме разсмя. И Мария е пообъркала задачите Whistling.
Аз вече трескаво взех да "обмислям" лятото.

# 632
  • Варна
Пиша тук т.к. предполагам че си пазите помагалата от 1 клас. Имам нужда от помагалото "Браво" за първи клас но което е за месеците март,април,най-някой има ли го да ми снима малко , или да си го купя втора употреба ако някой продава /на есен имам още един първокласник:-)

# 633
Ние нищо не пазим от 1 клас, за съжаление.

Моят син поболедува тези дни, днес е по-добре.

Изчете всичките 4 тома от "Страхотните 5" - били някакви книги със загадки.
https://www.book.store.bg/p116010/strahotnite-5-tajnata-na-kapit … bile-rijkhof.html

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 16:20 от Анонимен

# 634
ще ги видим тези състезания...
някой от вас насочил ли се е към курсовете на смг 3ти клас?  Peace

# 635
...
Моят син поболедува тези дни, днес е по-добре. По английски тъкмо свършиха експедициите, започнаха застрашени животни и технологии. Снощи прави проект (с моя помощ): https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/13096 … b&oe=57B697A0

Изчете всичките 4 тома от "Страхотните 5" - били някакви книги със загадки.
https://www.book.store.bg/p116010/strahotnite-5-tajnata-na-kapit … bile-rijkhof.html

много се радвам за детето.  Hug и на английския ви се радвам. при нас не е така  Confused
колебаех се за "Страхотните", имам неприятен опит с "новите" детски книги и автори, но ще опитаме  Peace

# 636

Ето част от участието на нашите деца
https://www.facebook.com/slazarova/videos/vb.1280766676/10209056 … ype=3&theater

Мислих си, че Ангел го приема като обикновено участие, но цял ден обяснява как отива да помага на едно дете на 3 годинки да оздравее.  Simple Smile

О, тези сладури сега ги видях! Simple Smile
Браво на децата, да са живи и здрави, и все така да правят добро!

# 637
  • София
И ние нищо не пазим от миналата година.
Да споделя за рождения ден в стаята със загадки в Game Castle в Драгалевци. Децата останаха очаровани и възхитени. Били са разделени на 2 отбора от по 8 деца и е трябвало да успеят да намерят златна маска (съкровище) и да излязат от стаите в рамките на 45 минути. Имало е много интересни загадки, ребуси, търсене на ключове, провиране през лазери, избягване на аларми. Цялото нещо по думите на децата се е състояло в три-четири помещения. Справили са се успешно и двата отбора и са успели да намерят артефакта и да излязат преди да изтече времето. Моята щерка (а и нейните съученици) бяха въодушевени от РД-то и казаха, че искат пак да ходят да празнуват на такова място. Така, че препоръчвам.
На още един такъв рожден ден, но на дряго място ще ходим на 3 май, така че мога да дам отзиви и оттам, ако някой има желание.

# 638
Това звучи страшно интересно!

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 16:21 от Анонимен

# 639
  • Пловдив
*LUCY* , страхотен проект.  newsm74
Преди пазех всичко от баткото, но вече хвърлям за съжаление.
Ангел днес замина за зелено училище. Няма да нацелят хубаво време - утре прогнозират 6 градуса на Боровец.

# 640
Мерси! Често правят някакви проекти.

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 16:21 от Анонимен

# 641
  • Пловдив
Проектите до 4 клас, а да не кажа, че  и до 7 са основно проекти за родители.  И такива като мен, които рисуват човечета като кръгчета и чертички са в голяма немилост. Масово проектите са компютърни при нас. Няма да забравя един - разгъвка на корица на книга в 6 клас - изцъклих се на фотошоп няколко часа (съвсем начинаеща) с някакви дракони. На другия ден доволен - неговият проект бил най-хубав. Та не съм видяла някакъв градивен ефект (освен за мен) от проектите по принцип.  Crazy
В академия 21 век знам, че правят онлайн състезания по мат. Описват ли задачи - не знам, но технологииите наистина настъпват.

# 642
  • Варна
Привет! При нас нищо ново, освен че се вълнуваме само от футбол. Дотам, че в петък се прибра със забележка - цяла седмица без домашни по български  Crazy. А те били правили контролно, а той си мислел, че като прави контролно няма домашни... Четох конско 2 дни.
В събота ходи на ВМС, както винаги всички задачи били лесни, а после резултатите са...  Laughing ще видим.

Да ви питам, някой ходил ли е на футболен рожден ден? Хрумна ни такава идея на последната тренировка - на съседното игрище имаше точно такова мероприятие. Доколкото разбрах 1 час ритат, после ядат торта в барчето. Но не съм била на такова нещо и търся мнения.

# 643
Проектите до 4 клас, а да не кажа, че  и до 7 са основно проекти за родители. 
Скрит текст:
И такива като мен, които рисуват човечета като кръгчета и чертички са в голяма немилост. Масово проектите са компютърни при нас. Няма да забравя един - разгъвка на корица на книга в 6 клас - изцъклих се на фотошоп няколко часа (съвсем начинаеща) с някакви дракони. На другия ден доволен - неговият проект бил най-хубав. Та не съм видяла някакъв градивен ефект (освен за мен) от проектите по принцип.  Crazy
В академия 21 век знам, че правят онлайн състезания по мат. Описват ли задачи - не знам, но технологииите наистина настъпват.

от детската градинка до сега му втълпявам, че това не е редно и не е правилно. факт е обаче, че учителите толерират подобни "изпълнения"  Tired

в градинката работехме заедно, в първи клас вече беше сам.
не е печелил награди, но знае, че сам е направил това, което трябва и се гордее с това.

ясно е, че в конкуренция с родителите няма как да спечели. Peace

# 644
Ти направо предпечатна подготовка си направила. Simple Smile
Вярно са си повече за родители тези проекти. Макар че аз го карам моя син поне картинките за отпечатване да си избере, както и да си измисли и напише текст.

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 16:20 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт