Тапите ни изгърмяха, МАРТенчета заваляха - тема 11

• 74 729
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Първомай
Пролет ти като че ли описа нашето положение с тази разлика чу при нас е кака. Минахме през всички етапи които ти описва и тя вече едвам чака.
Чак вчера взе да обяснява на баща си че вече трябва да си вземе отпуска и да стои с мен защото като ми изтече времето кой щял да ме заведе в болница.
Тя отдавна мрънкаш е че иска братче или сестричка и откакто й  съобщихме новината живо се интересува. Аз също очаквах да прояви някаква доза ревност особено когато започнахме с промените в къщи и покупките за бебето,но тя е даже по ентусиазирана от нас.
Да видим как ще са нещата когато се появи малкия човек.

# 616
  • София
Аз малко се позагубих,но ако успея ви чета. Нас с Моника ни изписаха вчера,благополучно стигнахме до Бургас. Накрая я пренесох със зимното кошче,а не кошчето за кола. Много по конфортно й беше. Имаме проблеми малко с адаптацията и днес чакам педиатърката да ни осети. Имаме проблеми и със храненето. Там свикна на адаптирано мляко и сега като ми доиде кърмата,не й стига.

# 617
  • Варна
Здравейте едно кратко разказче и от мен за това как се случиха нещата. Simple Smile Та идвам си на запис на тоновете,като всяка сутрин и записа излиза равен като дъска(а преносвам вече 2ри ден,води и плацента много зле). От там ми правят доплер и се оказва че бебка яко  и се е замотала  пъпната връв около врата.АГ ми каза че вече няма какво да се чака а направо спешно секцио.Прати ме за багажа и след 2-3 часа всичко беше приключило.Не знам защо жените искат да раждат по този начин,за мен е неоправдано!Това ми е първо бебче и нямам база за сравнение,но ако зависи от мен никога не бих избрала отново да преживея това.Просто не разполагам със собственото се тяло.Когато я видях за първи път осъзнах че от този момент живота ми е нейн!Жалко че не бях в състояние да и покажа любовта си. (Понеже не бях на себе си все още)Чак днес ще ми я носят  ,а аз нямам кърма. Нямам търпение да съм си вкъщи . Иначе персонала е супер,всички се държат много добре и ти помагат.
Честито на другите момчета  bouquet bouquet

# 618
  • София
Трюфел, кви са тези идиотски мисли кой как разполагал с тялото си. Абе много важно, че не ти сее пръснало дупето, за да родиш Simple Smile))))))) Я се вземвай в ръце!
Как да нямаш кърма, имаш коластра 100% сигурно. Бебето ще го донесът, ще я изсмуче. Кърмата идва около ден по-късно след секциото, най-късно в неделя ще се събудиш с напращели гърди и тогава пък ще се чудиш какво да ги правиш. НА мен така като ми дойде каърмата и първата ми мисъл като си пипнах горещите болящи бучки по гърдите беше, че добре си ми беше вчера Simple Smile))))))))))

# 619
Ох аз като съм оперирана от киста и като знам как се възстановявах един месец,направоо никак не ми се иска пак да се повтаря тази болка.Боли си няма какво да говорим,а и на мен няма да ми помага майка ми много,защото ще си е на работа та трябва да се боря за нормално раждане стига бебето да не е застрашено ! Днес съм многа тъжна.Утре ми е термина,няма никакви признаци да излиза,не се движи много,даже едвам едвам и едвам ще дочякам утре за тоновете.Само филми направо много напрегнато накрая става.

# 620
Дръж се, Меги, всичкп ще е ок. Аз си седя с разкритие в нас. Тапата ми пада от вчера. Ходих на запис преди малко. Ще се пръсна от напрежение вече и само рева. Всички се чудят какво става и що не раждам...вече броя дните до вторник - тогава се пада 7-ми ден преносане.

# 621
Оо моята плацента е много зле,не мога да пренося цяла седмица,направо ме е страх точно от това.И аз днес пуснах няколко сълзи,макар че не искам да плача.

# 622
Меги, моята плацента е 3-та степен с калцификати. Аз за това си рева от напрежение. Много се приеснявам на бебчо дали му е добре. Ходих 2 пъти на преглед в болницата и докторката ме уверява, че щом тоновете и водите са добре в момента всичко е ок.

# 623
Меги, моята плацента е 3-та степен с калцификати. Аз за това си рева от напрежение. Много се приеснявам на бебчо дали му е добре. Ходих 2 пъти на преглед в болницата и докторката ме уверява, че щом тоновете и водите са добре в момента всичко е ок.
E същата работа е и при мен ,успокоява ме това,че щом хълца бебето е добре ,но много ме боде долу,всякаш ми се опъва жилка не знам точно как да го опиша,а контракции от време на време.

# 624
  • Сандански
Влизам набързо да честитя новите бебета и да кажа, че стискам палци на всички, които още са 2 в 1! Момичета, преди самото раждане и аз си поревах хубаво, даже и кръвно вдигнах от стрес. Не се притеснявайте и всичко ще бъде наред. Тази седмица имам чувството, че житотът ми е само кърмене и не правя нищо друго!  Mr. Green

# 625
Момичета и аз съм с вас. Преносвам 5 ден вече, яко ме друсат нервите, рева за щяло и нещяло, не ми се прави нищо и не ми се говори с никой. Сутринта при прегледа доктора каза че нямам никакви индикации за раждане, за да минем на вариант индукция и тя да бъде успешна според него трябва да има поне нещо започнало, за момента уви няма  Sad продължавам да чакам, търпение на всички

# 626
  • София
Аз също ходя на тонове 2 пъти седмично. Единия път ме поуплашиха  Crazy Иначе и на преглед бях. Имам 10-тина дни до термин, т.е. още не гледам филма "Преносването". Днес след тоновете направих един стабилен шопинг с много ходене пеша и носене на умерено тежки торби. Пък да видим... Естествено, всичко ме заболя, доспа ми се, чак ми стана лошо по едно време. Натъпках се с храна и се налях с фрешове и айряни  Crazy Купих си витамини Премама Дуо за след раждането - има 2 вида блистери в тях - пие се едно хапче витамини и едно рибено масло за омега 3.

# 627
Да чакането е много неприятно,явно нервите накрая са на предела Simple Smile не съм си мислела,че бременността е толкова гадна.Който казва,че жената цъфти и изглежда най-добре когато е бременна много греши.Поне в моя случай е така,чувствам се ужасно и така и изглеждам.

# 628
Не искам и да се поглеждам..а как се чувствам ooooh! И сега от целия тоя рев дето изревах ме боли главата. Гледам във фейса момичетата дето вчера писаха, че не са родили още вече се отчитата една по една Heart Eyes

# 629
  • София
Аз пък още не съм в групата във фейса Simple Smile)))))))
КАзвайте, ако там е по-интересно, да се записвам и аз...

Общи условия

Активация на акаунт