Тапите ни изгърмяха, МАРТенчета заваляха - тема 11

• 74 669
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Да ни е жив и здрав Симеон! Точното име за точната дата Simple Smile
Честит празник на всички! Бъдете здрави и горди българи!

# 91
  • София
Вероника Стоянова  Виждала съм в ниската сграда където е ДКЦ на Майчин Дом да правят тонове и има кабинет където правят ехограф,на мен веднъж ми се наложи и платих 40лв за ехографа,беше д-р Савчева (мисля че се казаваше) много е готина.
Оффф не стига че аз искам да родя ,всички звънят и разпитват, или аз като звънна започват с "роди ли" а,чак Аг ми праща всяка сутрин майл с надежда да съм родила  Laughing 

# 92
  • София
Здравейте банда Simple Smile
на 01.03.2016 с планово секцио се роди моята Бандитка - 3360, 51 см, казва се Александрина
Добре сме и двете, а аз получих най-готиния подарък за рожденния си ден Simple Smile Вече ще празнуваме по 3 дни от 1 до 3 март хихи

Краката са ми като ютии  Shocked ще се прибирам по джапанки и ще метна едни калцуни отгоре ако завали  hahaha Бандитката е прелест и не мога да й се нарадвам Simple Smile Вчера бях изтрещяла яко, хората ми се обаждат да ми честитят рожбата и рожденния ми ден, аз рева по телефона ....абе яко хормони. Днес съм пушка Simple Smile

Честити рожби и на другите мами, четох по диагонал  Hug

# 93
Да са живи и здрави Симеон и Александрина!

Сноуче, как е положението?

# 94
Честита Александрина!Днес само Симеон ли царува,няма ли и други новородени бебешоци?Аз се разходих доволно.Около три часа ходене Simple SmileСега сьм,катр разглобена.Едва се сдьржам да не заспя,че после ще се сьбудя посред нощите.Желая ви хубава вечер!  Hug

# 95
  • София
Да не се събудиш с бебе м/у краката,както писа на предната страница  Laughing
И аз днес 3 разходки направих,ама ефект никакъв  Rolling Eyes

# 96
Струва ми се,че днес може да имсме и самурайче-войвода. Snowchetо никаква не се появи да каже контракциите й до къде доведоха..та ми се струва ,че ще се похвали скоро

# 97
  • София
И аз цял ден я мисля,и все влизам да видя имали някакви новини от нея, ама там са с 9 часа напред май и вече е 4ти  newsm78

# 98
Да са живи и здрави Симеон и Александрина!  Hug
И аз още удържам. Не знам колко дълго, случват се разни неща, кръвното ми е във висините. Грижат се усърдно да не пада...
Момичета, колко време след като ви падне корема горе-долу се очаква раждане?
Освен това четох, че някои са ходили често по голяма нужда, дали е признак за предстоящо раждане. Аз ходя постоянно.  newsm78
Хубав празник на всички  Hug

# 99
Момичета, колко време след като ви падне корема горе-долу се очаква раждане?
Освен това четох, че някои са ходили често по голяма нужда, дали е признак за предстоящо раждане. Аз ходя постоянно.  newsm78
Хубав празник на всички  Hug
Корема ми падна още в началото на 8ми месец, след 2 часа вече ще се водя преносила, а още не сме се родили, тъй че падането на корема не е никакъв фактор. За ходенето до тоалетна аз си ходя нормално всеки ден.
Да се оплача- днес ходихме на разходка, катерих се като коза по хълмовете тук при нас в планината (Карлово) и отново тц, господинчо ми се смее от корема и си подритва самодоволно. Дано поне взема евентуално да родя преди понеделник,защото тогава ще влизам в болница да го предизвикват.

# 100
Относно прекосяването научих нещо интересно от гинеколожката ми - термините са изчислени при 28 дневен цикъл. В случай, че цикълът е по-дълъг от 28 дни се очаква бебето да дойде след първоначално определения термин.
Ако ще е от помощ - при мен раждането стартира след като ходихме до Пловдив с колата Simple Smile

# 101
  • София

Джоли   Съгласна съм с теб ,но мисля че и овулацията има също значение ,при някои е на 10,14,16 ден. Мисля че средно се изчислява цикъл на  28 дни и на 14 ден овулация

# 102
Относно прекосяването научих нещо интересно от гинеколожката ми - термините са изчислени при 28 дневен цикъл. В случай, че цикълът е по-дълъг от 28 дни се очаква бебето да дойде след първоначално определения термин.
Ако ще е от помощ - при мен раждането стартира след като ходихме до Пловдив с колата Simple Smile
Термина си е просто ориентировъчна дата, на мен термина ми е днес 03.03, ще чакаме до 6ти да тръгне само и на 7ми влизам за предизвикване ако не тръгне, защото и без това чакахме бебето по-рано,голямко е. Пък и честно казано, се радвам, че няма да ме чакат много да пренасям, бебето вече не се храни много добре от плацентата, така ще е по-добре за него. Пък за естествените методи, по-горе бях писала, че съм пробвала всякакви- всеки ден по 2 км ходене по нанагорнища, върша си всякаква домакинска работа, сядам единствено когато ям и вечер, секс правим по 2 пъти на ден, чайове дето уж ускоряват процеса също не действат, колата ми е със спортно окачване, което е много твърдо и буквално падат пломби от него, всеки ден карам и пак няма. Тапата започна да ми пада на части от 3 седмици насам,от толкова време си имам и менструални болки в кръста и корема. През нощта съм с леко болезнени контракции, но въпреки всичко зайче си седи вътре. Стискайте палци до неделя да си тръгне сам.

# 103
  • Burgas, Bulgaria
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави бебчетата и много щастие и любов да ви носят!
   Искам да попитам скоро изписаните : вие с какво облякохте бебетата и задължително в кошничка ли бяха?

# 104
Диди, ти нали беше казвала, че очакваш бебо за 3ти март, защото живеете в Карлово, да кажа, че и моя мъж е от там, та може бебо и затова да избърза Grinning 
Иначе за раждането няма да ви разказвам подробно, защото си беше определено гадно. Накратко - изтекоха ми водите като по филмите и в 19:00 вчера ме приеха в МД, с 1см разкритие. Контракциите почнаха чак към 1 през нощта, към 4 имах вече 4см разкритие и не издържах на болката. Не успяха да ми сложат епидурална упойка, но за сметка на това ме мъчиха 1 час, накрая ми да сложиха спинална. И в 8:25 родих, самото раждане беше лесно, бях започнала пак да чувствам контракциите и бебо бързо излезе Simple Smile
Като цяло не препоръчвам МД, доволна съм много от лекаря ми, но всички други са ужасни тук, като че ли съм им отишла вкъщи, а аз все пак си плащам! Не бих родила втори път в МД.
Имам един въпрос към вас - знам че го обсъждахте, но не помня къде - с какво се мажете за хемороиди, защото ми е излязъл един след раждането, явно от напъните и е много гадно Sad

Общи условия

Активация на акаунт