Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 166
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
denizara, ще си купя капки и ще му ги сипвам тайно в кафето или фреша  Joy Joy Joy
а и на мен капки ще са ми по- удобни за прием..

# 151
  • София
denizara, ще си купя капки и ще му ги сипвам тайно в кафето или фреша  Joy Joy Joy
а и на мен капки ще са ми по- удобни за прием..

Да, определено са по-лесни от това всеки ден да вариш.  Peace
Пробвай във фреша, в кафето ще усети, горчиви са.  Crazy

# 152
Много полезно Дени мерси ще си купя и аз едни капки Simple Smile))
Иначе за доктора, може да му звъннеш да ти каже в твоя случай какво да правиш и като имаш готовност ще запишеш час Wink

Ели я кажи как си ти  Hug пусна ли микробиологията?

# 153
  • София
Мармозетка, права си.  Hug

# 154
Дени, аз забременях с TSH над 4.5  #Crazy
и Лека полека с изследванията ще ги направиш, важен е крайният резултат.
Да не забравяме и билките. От утре го почвам моя с ударна доза вит. Ц. Laughing
дано ни дадат зелена светлина да си правя вливките и вече да дебелеят не от лакомия от бременност  Joy
Но на първо време ще направя ТСХ, ТАТ и МАТ дая видя пак тази жлеза, че миналата година ТСХ-то ми беше 2,39, височко, ама пък успях да забременея.  Wink

# 155
Здравейте милички!
Отдавна не съм писала,че се местихме в ново жилище( най-накрая си купихме собствен апартамент с ММ),та беше голямя лудница Shocked
Изчетох ви на един дъх днес,че ми липсвахте вече Heart Eyes

И аз съм любопитна за бебчето на Жени.Похвали се как сте?Simple Smile

Полиии,направо се вълнувам с теб и стискам силно Hug палци все така добре да сте си с бебчо!А къде се изгуби Вили-то?Наръси ни и ти,моля Grinning

Бъбълче,ти си толкова силно решена всичко да пребориш,че няма начин да не успееш!

На всички останали също пращам прегръдки и пожелания за позитивни емоции

На мен пък ми закъснява с 11 дни,ама явно е заради стреса от местенето.Правих си тест преди 3 дни,но беше негативен.Ако бях бременна щеше да покаже вече.Много се потрудихме този месец и се надявах да се е получило Sad Вторник съм на лекар ако не ми дойде до тогава...Ама нали знаете,надеждата умира последна...

Лека нощ на всички Heart Eyes

# 156
Зорничка, 11дни си е добро закъснение,  а и тестовете на всеки път показват. Стискам палци да е от 2 чертички.  Peace

# 157
Добро утро момичета  Hug успешна седмица на всички!

zorni4k@ честит нов дом! Желая ти с много детски смях да бъде огласен, хармония и любов  Hug Защо не пуснеш едно ЧХГ, 11 дни си е доста закъснение.

Момичета излезнаха ми тромбофилиите, мисля че се ориентирах но да ми кажете вашето мнение
http://prikachi.com/images.php?images/480/8676480q.jpg да се нагласям за бодене при следваща бременност?  #Crazy

# 158
Момичета излезнаха ми тромбофилиите, мисля че се ориентирах но да ми кажете вашето мнение
http://prikachi.com/images.php?images/480/8676480q.jpg да се нагласям за бодене при следваща бременност?  #Crazy

4G/5G ли те притеснява? Ако да, двама лекари, единият от които Сигридов, каза, че може при бременност да пия аспирин, но не било нещо сериозно. Нищо за бодене не каза.

# 159
cvd мисля, че вече не е в МД, аз ходих там при доц. Савов в НГЛ, Иначе Кременски отговаря на майл. Цени на кои изследвания? Пуснах там тромбофилии и са 100 лв.

а някакъв отзив за доц. Савов, че ми го препоръчаха. Доволна ли остана от прегледа? обяснява ли подробно?

# 160
Да Блекче това носителство ме притеснява. Ще видя какво ще кажат и докторите. Ако не се налага бодене супер, пък ако трябва ще се бода в крайна сметка целта оправдава средствата Simple Smile

cvd останах с много приятно усещане от Савов, внимателен и спокоен е, обясни ми всичко което ме интересуваше.

# 161
Някой може ли да ми каже колко струва изследването за антифосфолипидни антитела??Ще го правя при доцКонова

# 162
Верче  Hug
ММ, беше много стриктен по време на бебеправенето, не близваше алкохол, пииваше си бъркочите дето му ги правех,  малко добавчици, хапваше медец с орехи, даже в една друга тема мацките го бяха похвали и аз като му прочетох, беше много горд  Joy
Абе зодия лъв и не обича да губи, готов на всичко само да види положителния тест  Crazy

Права си и сз съм Лъв!!!  Ние сме си такива горди горди Simple Smile

# 163
  • София
И аз съм с 4/5 PAI ,обаче ми е в комбинация с Фактор 2 и в съчетание и с едно допълнително ACE става трепач.

# 164
Мармозетка джудже, аз бих пуснала и другите 2-3 тромбофилии, допълнителните, точно за да се види дали няма да изскочи някоя комбинация. Тази мутация хем е сравнително безобидна, хем не съвсем - трябва да се следи кръвопотока задължително.
Наръсвам ви със син прашец и мисля да извадите двучертичкови мартенски бяло-червени тестчета Simple Smile))  babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт