Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 162
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • София
 Лелеее,аз до 100 ще стигна около Нова година сигурно  Laughing
А за изследването в Кандиларов ми взеха 50 лв,в Цибалаб 30.Май Кандиларов вече само за Б6 ще ги ползвам.
 Русев или Сигридов ти препоръча Вигантол?
Както писах аз имам и капки и хапчета,ама предпочитам май хапчетата
 Ето ми ги и другите витамини,пускани преди 2 месеца:
Желязо - 17.9  (10,7 - 23,4)
ЖСК - 68,5 ( 44,8 -71,6)
TSH - 0,64 ( 0,27 -4.2) Повторих ТСХ преди седмица и беше  1.540 (странен скок!)
FT4 - 15,2 (12 - 22)
Vit. B12 - 479 (141-489)
Vit.b6 - 5,2 (5 - 30 )
Folat - 38. (10,4 - 42.4)

Б6 на теб колко ти е?

# 736
Ясно, благодаря за разсяснението, 70-80 ми се виждат далече, ама 100!!!  Laughing и аз като Бъбъл - непостижимо  Grinning

Цибалаб май е от най - евтините лаборатории и май са им точни резултатите, макар да нямам за сравнение други.

На мен пък Сиридов др витамини не ми каза да пускам, с ТСХ ще изчакам, че все пак имаше някакво чхг преди 2 дни, може и да се компрометира резултата. преди 2 месеца беше 1,5

# 737
Русев ми каза аз да си избера какво да пия, моя близка която ходи при Сигридов каза че той предписвал вигантол и за това него взех. На мен не ми каза Б6 да пускам само Б12 и Д, Б12 ми е като твоя 480 някъде беше. ТСХ се е повлиял нещо за да скочи така, проследи го. Не ми казаха МАТ и ТАТ да пускам ама ще ги пусна и тях, чета че има отклонения въпреки ниско ТСХ.

За Д-то и на мен ми се вижда много 100 ама да видим колко се е качил Simple Smile

# 738
Wow,
100 е много  Crazy
ама ще вдигаме, какво да правим  Hug
Аз в Цибалаб пускам, стори ми се, че в Кандила ров са по-скъпи май изследванията  newsm78
Русев ми каза че дефицита на вит Д може да е пряк виновник за аборт сам по себе си, тъй като участва във формирането на плацентата. Каза докато не го вдигна на 70-80 никакво забременяване, до колкото знам Сигридов го иска на 100 Simple Smile

# 739
Офффф момичета малко съм притеснена.
Както ви казах ми дойде първата лелка,но въпреки това и аз не знам какво ми стана и онзи ден с мъжа ми правихме секс и не се пазихме, тъй като и аз бях отгоре си помислих, че не е проблем. На другия ден осетих всички признаци на овулацията и сега много се притеснявам да не съм забременяла толкова скоро след раждането.според вас дали може толкова рано да е станало нещо.

# 740
Емси принципно не е невъзможно? Колко време е минало?Дано всичко е наред   Hug

Момичета някой прави ли нова тема? Че май сме на финиша?

# 741
Емси,  според мен е възможно. Чела съм, че ставало и по-лесно след раждане...

# 742
Родих началото на февруари... Дано всичко да е наред

# 743
  • София
Емси, според мен нищо не е станало. Не го мисли.

И ние имахме един такъв случай след първия цикъл, но нищо не стана.  Peace

# 744
Аз съм хал хабер с тези теми  Shocked Някой ако разбира как става  Embarassed

И да ви попитам...защо ви изследват витамин Д??Но мен никой не ми го е казвал...иначе аз си пия по 1 на ден на Допелхерц.

Мармозетка...аз много вярвам в сънищата.Някой друг път ще ви разкажа защо  Sunglasses Grinning

# 745
Sunflower Simple Smile за вит. Д, както и Мармозетка е писала е доста важен за бременността. И на мен Русев ми каза, че дефицитът води до аборт. Но ти щом взимаш ще си отличник по показател  bouquet
ПС: аз също не съм пускал тема и не съм наясно как се прави  Blush
Wow,
100 е много  Crazy
ама ще вдигаме, какво да правим  Hug
Аз в Цибалаб пускам, стори ми се, че в Кандила ров са по-скъпи май изследванията  newsm78
Русев ми каза че дефицита на вит Д може да е пряк виновник за аборт сам по себе си, тъй като участва във формирането на плацентата. Каза докато не го вдигна на 70-80 никакво забременяване, до колкото знам Сигридов го иска на 100 Simple Smile

# 746

Мармозетка...аз много вярвам в сънищата.Някой друг път ще ви разкажа защо  Sunglasses Grinning

И аз вярвам а и често ми се сбъдват като се замисля, един от сънищата ми се разхожда в хола Wink)) Simple Smile)))) чакам да ми разкажеш твоя Wink

# 747
Емси според мен нищо не е станало.А и цикълът ти не  се е нормализирал един месец след  раждането.

# 748
Момичета и аз да кажа, Русев препоръча 3 основни марки - Допелхерц, Винантол и Джемсън или нещо такова беше , на ми препоръча да си избера специално някои от тях, тъй като каза че има много китайски фалшификати, които пиеш и не се покачва грам и затова заключи, по добре от изпитаните.....
И аз незнам как се прави нова темичка....

# 749
  • София
 Заповядайте в новата тема и нека присъствието ви е за кратко!

Всички бързо бързо да се изнесем в отчетните и да отива в архива! Hug

Общи условия

Активация на акаунт