Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 163
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро Simple Smile)) малкия си е вкъщи и голямо спане му ударихме днес  Crazy

Моя цикъл съвсем откачи дойде ми 2 дни по-рано на 25 ден  newsm78 много ме напряга това неясно идване.... явно още не се е нормализирало всичко #Crazy

Бъни чуй се първо със Сигридов той ще ти каже какво точно му трябва, на мен изрично ми каза да не пускам разширения пакет. Основния му е напълно достатъчен. Иначе аз успях да се чуя с него на 3 ден опити Simple Smile

# 706
На мен ми е 8 ден откакто спрях утрогестана и цикъла го няма.Реве ми се вече.

Мария,аз бях при доц.Конова-Мц Кирм...и честно казано мн съм разочарована.Първо не се спазват никакви часове.Препращат пациентките от кабинет на кабинет.Примерно ти си била за имунолог,но решават че си и за Аг и директно влизаш без значение че преди теб си има пациентка за съответния лекар.Доц. Конова ми каза -пускаш Нк клетки,Антифосфолипидни антитела и АМХ ...това и аз го знаех.И на всичкото отгоре в сайта пише преглед 35лв,а те ми поискаха 45.А на другия ден ми звъннаха да съм отидела да си взема 5лв,че се объркали  Shocked #2gunfire
Иначе може и да са добри професионалисти.Аз лично не съм доволна.

# 707
Иначе за КИРМ и мен така ме завъртя Конова като ходих при нея Sad
"Пуснете имунологичните излседвания" - около 200 лв мисля бяха...." НО Трябва да се консултирате с нашето АГ, с нашия ендокринолог- само консултация по документи - аз ей сега ще се обадя"
При което аз решавам, че едва ли не минавам за по 5 минути през тези специалисти, ей така безплатно. Нищо подобно - таксуваха си ме като прегледи по 35-40 лв. Добре че имах пари в себе си Sad Иначе препоръчвам Тодорова като ендокринолог, Рилчева като микробиолог  Peace

# 708
  • София/Севлиево
Днес бях при моя си доктор-Владимиров.Обсъдихме с него всичко и се реши, че първите изследвания които ще направя засега са ТСХ,ФТ3,ФТ4,ТАТ,МАТ и Антифосфолипиди.Освен това вероятно ще ми се правят вливания заради завишените НК клетки, но най-хубавото е че каза че след два цикъла може нов ЗЕТ, като ще направи всичко възможно да ми е успешен.Толкова ме зарадва с тези 2 цикъла, аз си мислех чак към юли,даже септември, ако му хвана отпуската, а сега с малко късмет ще е през май.Иначе май вчера ми беше О, което е доста нетипично за мен едва на ден 13 ,при това след аборт, но аз така и така не я следя, сега ще си чакам докъм 10.04 да потече и после към 20.05 и минаха месеците...Много съм въодушевена и съм сигурна, че това ще е моят успешен опит.

# 709
Bebka и аз писах на Денис.Каза че до 10 дни е нормално.Имам още 2 дена,дано дойде,че се уморих от проблеми  Cry Sad Иначе за КИРМ,абсолютна печатница.Аз дадох 200лв за изследване и 45 за преглед,ще си чакам 5-те лева ресто  Joy Мен по други кабинети не ме праща,но да съм отидела да ми разчете резултатите.Всичко е в норма без Т-хелпери,който отг за имунната система-но аз лично за себе си смятам да не се задълбочавам натам,защото това е заради HPV на което съм носител,но няма връзка с аборта.Отплеснах се....не знам защо толкова ги хвалят,живи обирджии,които мислят само как да вземат повече.Тъжно ми е,че няма хуманност вече.Айде аз ги имам парите-давам ги,въпреки че ги нямам в излишък,но мога да ги  отделя,но семействата с нисък доход нямат ли право на дете?Сърцето ми се къса.

И двете ми най-добри приятелки са бременни и само зя това се говори.Разбирам ги,но няма как по цял ден за това да си приказваме,а те нямат други теми.И почнах да ги отбягвам,за което ме е срам.Чувствам се като някой завистник,лош човек.Но душичката ме боли.

# 710
  • София
Обърнали са го на бизнес!Толкова е гадно,толкова е гнусно така да печелиш пари от страха и сълзите на хората, настръхвам докато пиша тези редове!
Аз от Русев съм доволна,за Интралипида съм със смесени чувства,ама ще изпълнявам.
Много ме е страх да не задържа увреден плод,макар и Русев да твърди че е невъзможно.А и този спад на имунитета,който предизвиква ...

# 711
Ох съни  Hug сигурно ти е доста кофти  Confused Но ти нали си действаш по твоя въпрос, съвсем скоро като видиш двете чертички ще можеш да черпиш опит от тях  Praynig
Ох много съм объркана, защото искам добър ендокринолог да ми погледне изследванията, а и се зарадвах, че на повечето ендокрнолози в КИРМ  са и андролози - исках и консултация за ММ за едни гадни бактерии , дето не можем да изтрепим.. Не ми се иска да се разкатавам по 100 доктори, а май ще се наложи Sad

# 712
Мария,разпитай за ендокринолозите в Кирм,може да са добри.Аз лично досег с тях съм нямала.Все в някоя тема някое момиче ще знае.А тук в Пловдив във ВМИ няма ли добри ендо?Виж и натам разпитай

# 713
Мария,разпитай за ендокринолозите в Кирм,може да са добри.Аз лично досег с тях съм нямала.Все в някоя тема някое момиче ще знае.А тук в Пловдив във ВМИ няма ли добри ендо?Виж и натам разпитай
Ами аз съм от по-малък град и пловдив не ми е много близко и ми се искаше да съчетая няколко неща на едно място, тоест да консултират и мен и ММ на едно и също място. Четох доста за ендокринолози - 2-3 имена се повтарят доста като добри специалисти, но ми е много объркано .Ще поразпитам още малко и трябва да действам, че при който и да отида ще чакам поне месец за час..

# 714
 babydust7 babydust7 babydust7 Със син прашец и заръки скоро да започвате да пълните темата с пролетно положителни тестове! Simple Smile

# 715
Ех Вили дано!  Hug

mariqpb интралипида се влива при зависшени НК клетки.

Бъбълче
и аз мисля че ако плода има проблем, самия организъм ще опита да го изхвърли. Реално интралипида не е за задържане, просто кротва НК да не го "нападнат". Друг е въпроса, дали трябва да се кротват или да се търси причината защо са повишени, доста изчетох много са противоречиви мненията на специалистите. Много съм раздвоена, но ще видим в крайна сметка ще слушам Сигридов. За лекарите и бизнеса е мнооогооо дълга тема. Особенно в такива ситуации, инвитрото и там какъв бизнес е просто ми става лошо  Rolling Eyes Cry

Съни и покрай мен много са бременни, всички имам чувството да и на мен не ми се общува с тях, натъжавам се... това е съвсем нормално  Hug ти си чудесен човек и скоро и ние ще си говорим за памперси ще видиш  Heart Eyes

# 716
Момичета вече тотално се обърках с този моя цикъл, днес от сутринта ми зацапва и явно иска да ми идва, цели 10 дни по рано.......никога не ми е идвало на 25-тия ден.......

# 717
Момичета вече тотално се обърках с този моя цикъл, днес от сутринта ми зацапва и явно иска да ми идва, цели 10 дни по рано.......никога не ми е идвало на 25-тия ден.......

и на мен така точно на 25тия ден ми дойде снощи късно ... за мен е 2/3 дни по-рано, но толкова къс цикъл не съм имала никога  Thinking

# 718
  • София
За циклите имайте предвид че има сезонни промени,което си е стрес за организма като цяло.

Аз се обадих на Сигридов и ме успокои,каза че съм защитена тройно (антибиотика който пия сега,глобулите,които слагам и венозния антибиотик,който ще ми влеят след операцията) и да направя операцията този месец.Всичко ще изтребим според него.

# 719
Ето ме и мен отново! Simple Smile

Свързах се със Сигридов, в началото имам чувството, че малко ми се накара, още преди да съм му казала за моя случай, но към края на разговора ни омекна. Simple Smile Тромбофилии, витамин Д и при Русев. Това, което ме притесни е, че каза да изследваме и кариотип и изказа опасение, че може и оттам да изскочи нещо, имайки предвид генетичния проблем при първата бременност. Но, сега си мисля, ако е така, какъв е смисълът да знаем и само да се депресирам и притеснявам още повече, при положение, че това е нещо, което не мога да лекувам.... Cry

Бъбълче, успех на операцията, дано вс мине добре! Simple Smile

unflower_sunny - всички добре те разбираме колко е тъжно, всичките ми познати забременяват и раждат, болезнено е мн

За НК клетките четох и аз днес доста противоречиви неща, май в мн държави изобщо не ги вземат предвид наистина.

Не мога да коментирам мн по повечето въпроси, че засега не съм мн наясно, но дано вс е ок за вас.

Лека вечер от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт