Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 162
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Лелеее Поли, но това е напълно разбираемо според мен, особенно за всяка една от нас, която е минала през такъв тежък момент, нормално е да се притесняваш и непрекъснато да се чудиш дали всичко е наред...... Аз съм 10000000000000000000% сигурна, че и аз ще бъда като теб! Обаче важното е да сте добре с бебчетоооо!  Hug Hug Hug

# 46
 Хриска, при мен първия път нищо нямаше, а втория - около 7-8 дена. Интересното беше, че след първото абразио, започна да ми идва на 28 дена, а винаги съм била с по-дълъг и нередовен цикъл. Сега чакам да видя как ще е втория път.

Полинче, аз имам едно детенце преди тези 2 миседа и знам какво е безгрижна бременност. Ходих си на ултразвук, само за да го видя, а на 3Д ходих, за да разбера пола и да ми направят готина снимка. Не си и помислях, че нещо лошо може да се случи... Сега ще треперя и преди да забременея и всеки преглед ще чакам най-лошото. Но пък виж колко момичета се връщат тук със щастливи новини за здрави бебета и ръсят прашец. Вярвам че и ти ще ни радваш след някой друг месец  Hug

# 47
Поли, чудесни новини, много се радвам!
 Hug

Само така напред, до успешен финал!   Hug

# 48
  • София, Надежда1
Със сигурност всяка една от нас преживяла спонтанен или задължителен аборт ще трепери и ще бъде неспокойна до момента, в който ще гушне здравото си бебче!

# 49
Не си и помислях, че нещо лошо може да се случи...

и аз бях така, даже не знаех какво е "мисед"... за жалост това си остана в миналото... ще бъде трудно, но си струва всичко!

# 50
Хриска, при мен първия път нищо нямаше, а втория - около 7-8 дена. Интересното беше, че след първото абразио, започна да ми идва на 28 дена, а винаги съм била с по-дълъг и нередовен цикъл. Сега чакам да видя как ще е втория път.

Полинче, аз имам едно детенце преди тези 2 миседа и знам какво е безгрижна бременност. Ходих си на ултразвук, само за да го видя, а на 3Д ходих, за да разбера пола и да ми направят готина снимка. Не си и помислях, че нещо лошо може да се случи... Сега ще треперя и преди да забременея и всеки преглед ще чакам най-лошото. Но пък виж колко момичета се връщат тук със щастливи новини за здрави бебета и ръсят прашец. Вярвам че и ти ще ни радваш след някой друг месец  Hug
Пилчо,как така два мисед-а едно след друго ли? На мен доки ми обясни че  много рядко едно след друго мисед да има при следваща бременност.И аз имам едно момиченце на 7 г.Това също беше много желано детенце ,но така се получи"кухо яйце".Живи и здрави пак ще пробваме когато всичко се нормализира.Живи и здрави.

# 51
Мен ме е страх дори за започнем нови опити, колкото и да искам да стигна до края...а какво остава през самата бременност какво ще ми минава в главата... smile3511

# 52
И мен ме е страх.Ако имам нова бременност съм абсолютно сигурна,че ще треперя и няма да се отпусна докато не гушна малкия човек.Но и аз някак си съм се отчаяла-въобще не вярвам скоро да се случи,въпреки че след първия цикъл започнахме опитите.Сега съм след средата на втория,но правихме опити един...два пъти...но няма гаранция че съм имала ову-с тези поликистозни яйчници които се оказаха(преди аборта не сме констатирали такова чудо).

# 53
Милички, благодаря от сърце на всички ви bouquet
Тук при вас единствено намирам пълно разбиране и подкрепа в моята на моменти лудост  Blush

# 54
  • София, Надежда1
Сладка и аз съм така правим опити 4 месеца и то точно на овулация и онзи ден разбрах че имам и от двата яйчника не сукани фоликули и съм на оргаметрил за 7 дни а и имам анаеробчета и съм и на флажил 2х2 и едно глобулки... въобще .............. думи нямамммм............ и аз съм отчаяна......

# 55
  • София
И мен много ще ме е страх до края,но искам повече от всичко възможно най-скоро да забременея.Дано успея да направя хистероскопията до края на месеца.
 Сега си накупих черен дроб от треска иии ... както не обичам месо ще видим как ще го ям,насила малко,ама нямам избор,трябва да го вдигна това Д.
 Утре ще ходя до магазин Зоя да си взема киноа и хумус.С киноа готвя отдавна и суши си правя,но сега стабилно ще наблегна на нея.Наложила съм си и ежедневно по едно смути ... в което задължително да присъства поне едно от изброените: авокадо,семена (чия,ленено семе) или спанак.

polin4etoHug Всичко ще е наред, мила!Ще гушкаш едно прекрасно,пухкаво бебче.
Елена,ще ги умориш гадовете!И аз на 8-ми сигурно пак ще пускам микробиология.

# 56
И мен ме е страх.Ако имам нова бременност съм абсолютно сигурна,че ще треперя и няма да се отпусна докато не гушна малкия човек.Но и аз някак си съм се отчаяла-въобще не вярвам скоро да се случи,въпреки че след първия цикъл започнахме опитите.Сега съм след средата на втория,но правихме опити един...два пъти...но няма гаранция че съм имала ову-с тези поликистозни яйчници които се оказаха(преди аборта не сме констатирали такова чудо).
Сещам се....първите месеци като започнахме преди година бебеправене,отидох на доктор, исках да се убедя,че всичко е наред, а и просто ей така профилактично...се сещам,че ми казаха,че има поликистозни яйчници. По-принцип изобщо не обърнах никакво внимание на тази диагноза (незнам защоо..) Имах преди 3 4 год. лапароскопия за големи кисти, и някак си тези поликистози не ме притесниха. Естествено ми казаха,че много трудно ще забременея, защото не се знае кой месец, кой яйчници овулира дрън дрън и такааа нататък.... и точноооо след няма и месец имах 2чертички. ( Естествено ...не се задържах дълго, но това е друго)
Исках да кажа,че тези ПЯ сякаш не са чак толкова страшни, не се плаши.! Hug
Ааа...и дори вече не съм чувала такава диагноза по време на преглед.

# 57
  • София, Надежда1
Бъбълченце............... писна ми!!!  Толкова сме безупречни, стриктни във всяко едно отношение и .................. гледай.........само простотии.........

# 58
Бъбълченце............... писна ми!!!  Толкова сме безупречни, стриктни във всяко едно отношение и .................. гледай.........само простотии.........
Даа..и аз вече съм се убедила в това, че коооолкото повече се пазим и се стремим към нещо, и се ограничаваме...всееее нещо излиза, все нещо се прецаква, колкото по-силно го искаме, тооо така и не се получава. Има един цитат , който постоянно ми го повтарят "Всичко ще се сбъдне! Достатъчно е само да престанеш да го искаш!!
НООО знам,че това са само думи, който не го е преживял незнае какво е !

# 59
  • София, Надежда1
rose91green да даже гинеколога ми го каза да спрем да го мислим, да спрем да следим и да броим О и като се успокоим то тогава ще си дойде.... ама сега фоликули и анаеробки следващият път ще е друго ... първата ми неуспешна бременност беше от първия път единствен в който нещата се случват както го пише в книгите, даже не знаех ... а сега......... не та не и не... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт