Кюретаж и забременяване след това - тема 64

• 45 166
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро!Весел и усмихнат ден,момичета!

Мен единственото,което ме притеснява с тези вливки е да не задържим генетично увреден плод,но Сигридов и Русев ми обясниха как това нямало как да стане и всичко се виждало на ехографа.

Съниии,стискам палци да е бебе!Дай старт на двучертичковия валеж!

# 556
Добро утро и от мен  Hug пия кафето и отивам да си направя сутрешния крос  Crazy не знам при вас как е на мен ми останаха едни 5кг и нямам търпение да ги сваля. Да се подготвя за новия опит  Simple Smile

Бъбълче дано днес имам резултат  Peace

# 557
Бубълче,щом докторите казват не се тревожи Hug
Джуданка,ще ги свалиш,със спорти ще се справиш.пет килограма качи до като беше бремена ли?Внимавай че е студено тези дни ,студеният въздух до като тичаш да не те разболее.

# 558
sunflower_sunny чакаме положителен отговор.Дано скоро се похвалиш.  Hug

# 559
  • София, Надежда1
Добро утро момичета! И аз си направих кафенце... дочух няещо за закъсняваща лелка ммм дано да е положителен тест искам още някой да се похвали с бебе!!!!!!! За да ни нахъса още повече!  Аз чакам заветния четвъртък за микробиология надявам се да е чиста и да видим яйчицата дали са наред!

# 560
Bubble, и аз се чудех същотото, дали няма опасност да се задържи генетично увреден плод, но щом докторите казват , че не е възможно, това. е добре.
Мармозетка, направо ти завиждам за ентусиазма - аз съм толкова скарана със спорта, и ако трябва да сваля кг се мъча с хранителен режим   Laughing
Sunflower, хайде, време е някой да повлече крак, стискам палци  Praynig
Тракия, къде се изгуби Simple Smile
Слънчев и усмихнат ден на всички  bouquet

# 561
до първия цикъл се пазихме,не сме работили обаче усърдно след това.Не че много секс ми се е правело,но като е имало не сме се пазили.Днес правих тест и е -.Последен цикъл 14.02....аз с късна ову.Но да ви кажа за първи път май усетих ову-то.На 07.03 имах болки,за около 2-3 часа.Не знам какво е било,никога не съм си я усещала досега.Ако е била тя де  Laughing А след този цикъл вече го почвам моя възлюбен сериозно  #2gunfire

# 562
  • София, Надежда1
Йеййййййййй Съни давай давай! Само така действайте!!!! Обичайте се правете бебета! Hug

# 563
Хриси наистина е хладно, тичам със шапка. Иначе да качих ги докато бях бременна, странното е че със сина ми качих 22 кг хем 9 месеца ги трупах и на 3тия след като родих нямаше и помен от тях. Сега са 5 и няма мърдане кантара, смятах че са от хормоните но пък тези които изследвах са в норма, явно стреса върху организма се е отразил доста.

Верче вкъщи от край време си спазваме хранителен режим, преди бременността си тренирах усилено с персонален инструктур, мъжа ми и той и някак си става начин на живот. Но сега нещо ми се опъват тия кг...ще им видя сметката де няма да им се дам Simple Smile))

айде Съни (още не си ми пратила снимка Naughty) чакаме първия тест да развееш и Сиси и тя  Heart Eyes

# 564
  • София/Севлиево
Добро утро!
Ето ни и нас, все още не в пълен състав,но и това ще стане някой ден :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1029227877099897&set … ype=3&theater

Надявам се снимката да се отвори, че хич ме няма по качванията.

# 565
Добро утро!
Ето ни и нас, все още не в пълен състав,но и това ще стане някой ден :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1029227877099897&set … ype=3&theater

Надявам се снимката да се отвори, че хич ме няма по качванията.
не се отваря
Можеш да ползваш този сайт за качване на снимки
http://prikachi.com/

# 566
Джуденце и аз много обичам да тренирам и съм се запалила по здравословното хране!
Ходя си с инструктор вече от близо две години ще станат и супер много ми помага да се отърся от среса в това напрегнато ежедневие.... А и Сигридов потвърди, че хранителния режим ще е много важен при нас да го спазваме докато сме бременни, защото всички фактори ще трябва да се вземат предвид!!!
Ох да ви кажа нямам търпение вече да отидем малко да се разходим и да се измъкнем от тази София, че напоследък ежедневието ми е само работа и чакане пред лекарски кабинети и искам малко да се отърся!!!!
Съни и аз съм с теб, дано това да е много радостно закъснение, на които всички да му се радвамеее!!!

# 567
  • София/Севлиево
Втори опит да се покажем Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/480/8695480U.jpg

Малчо е малко сърдит, но той хич не обича да го снимат...

# 568
Съни нали знаеш докато няма Ц - надеждата остава Praynig
Верчето аз също се оказах с висок пролактин : в първата половина на МЦ- около 600, а във втората половина скочи до 1400 ,после до 1700.. Сега ще го пусна пак в първата половина, на чист ден и ще преценим дали ще правим ЯМР.Освен това изкочи и високо ТСХ - 5.35 , та ще минавам на хапчета разни, ноо няма начин  ooooh!
Елислава  чудно семейство сте Hug Желая ви съвсем скоро да увеличите семейството Praynig

# 569
Елислава,прекрасни сте,дано скоро има и 4етвърти член на семейна снимка.
Сиси,и аз съм така,нещо ми е едно такова свите,всеки ден едно и също въпреки че съм от провинцията в малък град,не е динамично и забързано,но искам да се отърся сякаш.....искам да се стопли и да сме на вън.Другата седмица да мине празника на малката в детската градина и ще  я оставя малко в къщи да сме си дружинка.

Общи условия

Активация на акаунт