Лидл 81- "Ново начало"

• 125 702
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • до най-прекрасния мъж
Питах за препарата, защото прочетох упътването, но моето чекмедже и като цяло всичко е измито, само за барабана ми трябва и се чудих,дали цялото шише да изсипвам. А това с цената е . ..Нямам думи.

Аз чистя уплътнението с много малко количество от препарата, чекмеджето си го мия с течен сапун на мивката, а остатъка от препарата наливам в пералнята и пускам на 90 градуса. След чистене по този начин пералнята мирише на чисто и свежо. Правя го горе-долу 2 или 3 пъти в годината.

# 421
  • Някъде на път....
А миксер някой купи ли си? Моят миксер е ... праисторически! Laughing Още от сватбата ми е, а тя беше преди 26 години и половина ooooh! Crazy Понеже не съм от тези, които бъркат през ден кексове, оцеля до сега, обаче е старичък вече. Трябва си миксер, видяха ми се симпатични тези цветните и още ги има тук-там. Има ли мощност, читав ли е? Моля за мнение. Hug

Аз си взех..доволна съм. И аз съм като теб...да го използвам веднъж-два пъти годишно...Мощен е, има и турбо бутон, разбивах с новия кремче на д-р Йоткер - стана бързо. С две думи-аз нямам забележки.
За кой миксер говорите?
Може ли линк?  newsm78

# 422
Миксера мина преди две седмици някъде - розов, зелен и бял/черен май беше, за 29.99 лв..

# 423
За тези пари преди няколко години си купих този с купата . Недостатък - дупките отпред и хвърчащото из цялата кухня брашно .
 Този изглежда симпатично -ама ако сее брашно всуе хич не ми го хвалете Grinning

# 424
Миксера мина преди две седмици някъде - розов, зелен и бял/черен май беше, за 29.99 лв..
Има и в Дружба, и в Младост 4 изостанали бройки, ще има от къде да си го купя. Peace
Няма как да сее брашно, просто обикновено миксерче си е. Симпатично с тези цветни коруби. Просто сегашният ми миксер дори изглежда древно, въпреки че си работи. Laughing

# 425
Когато купувам ел. уред гледам (от баща ми знам - ел инжинер е)  мощност - за миксер най - малко 300 вата и бъркалките да не са от плоските - режат продукта, и да има турбо.

Тези - НЕ! и Такива - да!

Интересно, аз миксерите съм ги пропуснала, но понеже и на мен този уред не ми е от най - използваемите...

# 426
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък има точно такъв и ми харесват масивните бъркалки. Вече е сигурно 25-годишен, архаичен е /някаква измислена марка/, обаче работи перфектно.

# 427
Аз пък има точно такъв и ми харесват масивните бъркалки. Вече е сигурно 25-годишен, архаичен е /някаква измислена марка/, обаче работи перфектно.

Аз цитирам каквото съм чувала от сладкари, а за техническите данни - от електричар. Ползвай си го със здраве!

Виж на професионалните Кенууд и Бош дали са такива бъркалките - режат!

# 428
За мощност на миксера, погледнах я, не помня колко беше, но ми се стори добра. Обаче палките май са от плоските. Какво значи "реже продукта"? Нали тези са за разбиване, не за тесто. Какво значение има дали са плоски или с кръгли телове? Предишният ми миксер няма турбо, само три степени, български е.
Ми, ето Кенууд баш с такива бъркалки http://cdn.altex.ro/media/catalog/product/cache/1/image/600x/9df … 5/h/m/hm791_3.jpg
http://magprom.net/images/HM535.jpg

# 429
Бижу, не съм кулинар, това ми го каза сладкар, ползващ професионални уреди. Предполагам реже това, което разбиваш - яйца , примерно. Не искам да споря.

Професионални написах по- горе.
Ето един професионален:

http://www.bosch-home.bg/8-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82.html

ПП Опитвам се да бъда полезна, от това, което съм чувала. Аз също съм с руска машина от 80- те, работи си идеално, много е шумна, но ме изтърпяват щото я пускам има - няма два, три пъти в годината.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 13:35 от Билян@

# 430
Аз си бях доволна най -много от този Браун
Скрит текст:
и след време мисля да си купя нещо подобно .
  Майка ми имаше - немски или не помня аз какъв там миксер от соц-а - още си работи - само му се счупиха бъркалките - стопи се пластмасата - бяха като тези , които харесва Биляна.
  Сегашният от Лидл с купата - върши работа - но брашното си хвърчи безобразно . Самият миксер ми е дървен и по -примитивен от Брауна , който милият след 14годишна вярна служба сдаде багажа -ама е ползван почти като професионален. Сегашният лидълски - по- рядко.
И чопъра към миксера е в пъти по -добър от сегашният ми Филипс - даже мощността е по -малка ,а режеше в пъти по -добре.
  Извинявам се за спама . Жалея си още по моя Браунчо  Joy

# 431
Ок, ок Peace аз не споря, просто питам защо, за да знам.  Rolling Eyes Професионално не се занимавам с манджи, така че на мен и плоските бъркалки ще ми вършат работа. Grinning

# 432
  • Перник
И аз не харесвам плоските бъркалки. Освен всичко друго, и по-трудно се почистват. Ама мъжът ми ми подари миксер точно с такива за рождения ден  Confused И след като тотално оспамихме темата, знаете ли дали може да се купят само бъркалки от някъде?  Embarassed

# 433
На този мощността му е точно 300 вата. Аз го ползвам веднъж-два пъти в годината, исках свежо шарено уредче, че стария е от времето на соц-а.

# 434
  • София

Тази серия http://www.lidl.es/es/novedades-crema-cien-oro.htm Gold предлага ли се в България  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт