Лидл 81- "Ново начало"

• 125 552
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Някой питаше преди известно време за бандажи за китка- днес имаше на Каблешков по 13лв.

# 481
В някоя от старите теми мярнах добри отзиви за гребена за домашни любимци тип "фурминатор". Помните ли на каква цена беше? Май не са го пускали отдавна, нали? Което значи, че скоро ще го пуснат може би.

# 482
  • Варна
Ако наистина пускат при нас след Италия да се глася за голям харч хахаха
Другата седмица ще ходя да детските прибори и тавичката с капак и грил тигана ако ми харесат.

# 483
  • София
Някой да е забелязал останали чорапи за йога в магазин?

# 484
  • Бургас
Има ли някой, който си е взимал комплекта с пробивните клещи при предишни пускания или сега, но да го е пробвал? Пробивните клещи пробиват доста трудно, а пробвах само на тънък и средно дебел картон и филц - ръката ми почти посиня от стискане и пак не реже чисто. Обаче клещите за капси така и не успяха и една капсичка да сложат! Кривят и успяват само 1-2 малки ръбчета да направят, а останалия борд е крив, смачкан и усукан. Опитах и със старите си мои такива клещи (от около 45 години са!!!) и капсите се сложиха перфектно, но с лидълските не и не Tired Трябва да ги връщам при това положение и много ме е яд... Само дето не знам аз ли съм уцелила кофти чифт или са си такива Rolling Eyes
Взех си и от пастелната креп-хартия, която ми идва в абсолютно точния момент, както и се самозарадвах пак с разкошни лаленца Crazy

# 485
Предните коментари за клещите бяха точно такива- че кълцат

# 486
  • София
В някоя от старите теми мярнах добри отзиви за гребена за домашни любимци тип "фурминатор". Помните ли на каква цена беше? Май не са го пускали отдавна, нали? Което значи, че скоро ще го пуснат може би.

Аз взех такъв гребен. Хубав гребена, сваля доста козина, но господина не седи мирен и всичко става козина вкъщи. После с друга четка минавам да обера само козината от него. Котарака не го харесва този гребен, понеже след няколко минути ресане започва да има желание за бой с гребена. Не си спомням точно колко струваше, но ми се върти нещо от рода 9-11лв. Не е пускан скоро.

# 487
  • велико търново
Здравеите взехме днес пистолет за топло лепене.Заредихме го и лепнахме 2,3 капки.После не иска да капне лепило .Щракаме не иска да влиза на вътре патрончето повече.Къде грешим?

# 488
Здравеите взехме днес пистолет за топло лепене.Заредихме го и лепнахме 2,3 капки.После не иска да капне лепило .Щракаме не иска да влиза на вътре патрончето повече.Къде грешим?
Имаше някакъв чалъм. Помня, че и предния път имаше точно такива оплаквания и после бяха разбрали как се прави.  Peace

От новата брошура малко неща харесах. Тази е една от малкото, които са ми много безинтересни.  Rolling Eyes

# 489
Пистолет, перфораторчета, хартия, четки...доста пари пак заминаха,но детето заслужава
Баща и си има пистолет за силикон, но тя много го ползва, особено с брокат и прочие, еми този беличкия хем е по-женски, хем няма да му "замърсява" с брокат неговия Simple Smile

# 490
  • WonderLand
Имаше някакъв чалъм. Помня, че и предния път имаше точно такива оплаквания и после бяха разбрали как се прави.  Peace

От новата брошура малко неща харесах. Тази е една от малкото, които са ми много безинтересни.  Rolling Eyes

Просто трябва да сложите още едно патронче, което да избутва първия пълнител напред. Има едни неща като щипки, които държат пълнителя и го побутват напред като натискаш спусъка, но когато го избутат и останат празни няма как да тече лепило. Просто слагате нов и така. Не се притеснявайте, не е дефектен, повечето силиконови пистолети са на този принцип  Peace

# 491
  • Пловдив
Здравейте, вчера пазарувахме и купих за проба новия ББ крем- е няма такъв отврат за мен,честно. Добре че е 4лв та не ме е яд. Никакво покритие няма, кир ефекта е ужасен,излязох и след 2мин лицето ми беше мокро Shocked .

Явно е до кожа. При мен няма такъв проблем. Кожата ми е смесена.  Peace

Някой беше питал за аромата на ББ крема - тежък е, не ми допада. Някаква странна комбинация между розова вода и още нещо.  Crazy

# 492

Аз взех такъв гребен. Хубав гребена, сваля доста козина, но господина не седи мирен и всичко става козина вкъщи. После с друга четка минавам да обера само козината от него. Котарака не го харесва този гребен, понеже след няколко минути ресане започва да има желание за бой с гребена. Не си спомням точно колко струваше, но ми се върти нещо от рода 9-11лв. Не е пускан скоро.

Благодаря!  Hug Ще чакам да го пуснат. И без това нямаме котка още  Mr. Green

# 493
  • Mediterraneo
Моля, който види останали бройки в магазина или нови в следващи брошури ел. машинка за маникюр да ми пише bouquet
Другата седмица го пускат в гръцкия Лидл за 15,99 евро. Следи следващите промоции тук, обикновено с тях сме със седмица разминаване.Понякога първо тук пускат нещата, понякога там.Не съм схванала още логиката но го ползвам като ориентир за какво следва в рамките на месеца.

При нас( Испания) ще е от следващия четвъртък. На цена 19.99 евро  Tired

# 494
Имате ли отзиви за детските прибори на ернесто.

Общи условия

Активация на акаунт