Лидл 81- "Ново начало"

• 125 559
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,въпросът ми е към тези от вас които имат ел.чопъри от Лидл,успяват ли да смелят месо?

# 631
Знаете ли дали продават пеперони салам в Лидл?

# 632
Дънките от миналия месец се оказаха отвратителни. Става въпрос за тези, които пускаха преди бойфренд дънките, специално тези прокъсаните.Плата им е лигав и много се отпуска.Добре са само непосредствено след пране.Ако знаех, че са с толкова ниско качество нямаше да си купя.

# 633
За мелничките - отдолу, махате капачето, и гледате дъното - там има една пластинка като чертичка, изпъкнала...тя се върти за регулиране големината на мления продукт. Нямаше ли упътване впрочем мелничката Thinking Гледайте хубаво.

# 634
  • София
Имам мелничка от миналия път. Не мели. Пуска морската сол на цели парчета. За съжаление не си пазя точно тази касова бележка. Не съм доволна.
Аз имам мелничка от един от първите пъти. Моята отдолу има една пластинка, с която се наглася големината на мелене. Ползвам я за черен пипер и съм доволна. Peace
Аз също имам от минали пускания и я ползвам за черен пипер. Мнооого съм доволна!

# 635
А моята е от разпродажбата, за цели 5 лева, ама си работи екстра  Flutter

# 636
  • софия
Имам мелничка от миналия път. Не мели. Пуска морската сол на цели парчета. За съжаление не си пазя точно тази касова бележка. Не съм доволна.
Аз имам мелничка от един от първите пъти. Моята отдолу има една пластинка, с която се наглася големината на мелене. Ползвам я за черен пипер и съм доволна. Peace

Ще съм ти много благодарна да снимаш или да ми обясниш. Сега гледах моята, има плюс и минус и стрелка, но никаква пластинка.
По-добре снимай твоята. Тя, очевидно, е по-различна. При този + и - няма ли пластинка, която може да се завърти?

# 637
Dkoki, ако имаш предвид този с 3 приставки, не съм пробвала с месо, но всичко друго - да. Най-много ползвам рендето.

# 638

Ще съм ти много благодарна да снимаш или да ми обясниш. Сега гледах моята, има плюс и минус и стрелка, но никаква пластинка.
По-добре снимай твоята. Тя, очевидно, е по-различна. При този + и - няма ли пластинка, която може да се завърти?

Няма пластинка. Ето снимка.

# 639
  • на Мелмак
Според мен се върти това посредата , кръглото , като се следва горната стрелка Grinning

# 640
  • Перник
Аз да се оплача каква я свърших с препарата за кафемашини. Нашата от известно време се "мъчи" като прави кафе - едва едва капе. Купих си препарат, пуснах 2 таблетки, стриктно по инструкцията. Резултат - пак едва едва капеше. Взех да чета из нета, че препаратите не разтваряли заседнало кафе, трябвало да се пусне оцет, лимонена киселина...Всичко каквото прочетох, направих и в резултат не само, че не започна да тече нормално, ами замириса и на изгоряло  ooooh! В момента машината е в сервиза  Sad

# 641
Има две като малки перки - точно около средата, на 180 градуса едно от друго са разположени. С тях се върти..

На снимката имаш три бели точки най-общо казано. Виж средната, точно в центъра. Опипай с с палец и показалец около нея, ще напипаш врътките...

# 642
Според мен се върти това посредата , кръглото , като се следва горната стрелка Grinning

Това по средата се върти, като натиснеш копчето отгоре. И аз мога да го завъртя с ръка, но нищо не става, Отворът си е все толкова голям. Сигурно е имало някаква част, което е загубена, знам ли.

# 643
  • Сливен
Травъл опаковките с козметика къде стоят,преди малко ходих в нашия Лидл,нямаше такива неща.Само новата козметика в стандартните големи опаковки.

# 644
 alina_si , какво стана, намери ли врътките на мелничката?

Общи условия

Активация на акаунт