Лидл 81- "Ново начало"

• 125 529
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, до кога беше промоцията на пилетата duc и активна ли е все още? Благодаря предварително!

# 661
Има ли филе от сьомга вече?
Опасявам се, че вече никога няма да има... Както и риба тон в консерва. Sad

Е чак пък никога! Сериозно ли?

Видях, че няма риба тон, защо? Беше ми любима! Сега разбирам и за сьомгата:(

# 662
Тук намерих упътване за моята мелничка.
Пише:
Регулиране на
едрината на мелене
Завъртете регулиращия винт 8 по посока
на часовниковата стрелка, за да настроите
по-фино мелене (вж. Фиг. C).
срещу часовниковата стрелка, за да на-
строите по-едро мелене (вж. Фиг. C).
 Обърнете уреда обратно и натиснете пре-
включвателя 2 , за да отстраните остатъците
от мелещия механизъм.

Ето я и фигурата.

Е да, ама на моята машинка, такова нещо няма.

Купихме мелницата от тази промоция, изглежда по същия начин отдолу. Хващаш тези двете черни стърчащи отдолу и ги завърташ докрай по часовниковата стрелка и си мели супер ситно.

# 663
  • Русе
Здравейте, до кога беше промоцията на пилетата duc и активна ли е все още? Благодаря предварително!
Беше до 13.03. Peace

# 664
#Frozen#, мерси за информацията. Харесах ги на снимката и супер много ги исках. Явно обаче не са били така добри, както ги мислех. Simple Smile

# 665
  • София
Съмнявам се да стане, но ще пробвам.
Мелничката си е съвсем наред. Показано е със стрелката накъде трябва да завъртиш, за да мели по-ситно. Ако не можеш да се ориентираш, дай я на друг да я настрои.

# 666
  • Mostly in my mind
За филето от съомга пише, че се извиняват, че няма налично и че да очакваме в най-скоро време...или нещо такова. Но не пише, че няма да зареждат вече. От друга страна пък нямам представа от кога е тази табелка. Днес я прочетох като видях тук, че коментирате. 
В интерес на истината има и други артикули, които вече ги няма и няма да върнат най-вероятно. Като Нести студен чай, например. 
Исках да попитам някой знае ли в коя седмица пускат крем брюле? Отдавна сякаш не е имало.

# 667
  • Русе
За филето от съомга пише, че се извиняват, че няма налично и че да очакваме в най-скоро време...или нещо такова. Но не пише, че няма да зареждат вече. От друга страна пък нямам представа от кога е тази табелка. Днес я прочетох като видях тук, че коментирате. 
В интерес на истината има и други артикули, които вече ги няма и няма да върнат най-вероятно. Като Нести студен чай, например.  Исках да попитам някой знае ли в коя седмица пускат крем брюле? Отдавна сякаш не е имало.
Пила ли си този чай?
Скрит текст:
Нашето семейство го харесва много повече от Нестий. Най-малкото, че не съдържа подсладители и вероятно по-малко "боклуци", защото отворен и държан извън хладилник, за 2-3 дена вкисва. Не, че сме се засилили да пием безалкохолни напитки вкъщи, но от време на време купуваме такъв студен чай. Цената му е 1,25 лв.

Крем Брюле, мисля, че във Френска седмица пускат

# 668
  • софия
Скрит текст:
Тук намерих упътване за моята мелничка.
Пише:
Регулиране на
едрината на мелене
на часовниковата стрелка, за да настроите
по-фино мелене (вж. Фиг. C).
срещу часовниковата стрелка, за да на-
строите по-едро мелене (вж. Фиг. C).
 Обърнете уреда обратно и натиснете пре-
включвателя 2 , за да отстраните остатъците
от мелещия механизъм.

Ето я и фигурата.

Е да, ама на моята машинка, такова нещо няма.

Купихме мелницата от тази промоция, изглежда по същия начин отдолу. Хващаш тези двете черни стърчащи отдолу и ги завърташ докрай по часовниковата стрелка и си мели супер ситно.
Точно така  Peace Малките точки показват големината. Може в твоята да са влезли някакви частички отдолу и да е нужно малко по-силно да завъртиш.

# 669
  • Mostly in my mind
Вики, взимам Нести понеже по етикет също не съдържа подсладители или други кофни съставки. Този, който си посочила, не сме пробвали, но следващия път ще взема. Благодаря. Simple Smile
За брюлето и аз имам спомен, че беше от френската, но на последната такава нямаше, та викам да не съм се объркала

# 670
  • София
Добро утро, момичета да питам кой беше харесвания от вас сладолед (за този в кутийте) Благодаря!

# 671
Съмнявам се да стане, но ще пробвам.
Мелничката си е съвсем наред. Показано е със стрелката накъде трябва да завъртиш, за да мели по-ситно. Ако не можеш да се ориентираш, дай я на друг да я настрои.

Съвсем добре се ориентирам, но колкото й да въртя НИЩО не става.

# 672
  • на Мелмак
Аз си взех мелничка - настроих я , всичко й е наред!
Като не се справяш с твоята я замени.
Ако и с нея не се справиш. ..

# 673
  • Бургас
При вас барчетата на каква цена са?При нас пише 1,35 ,а на каса излизат 1,49.В неделя беше така и вчера също. Whistling

# 674
Аз си взех мелничка - настроих я , всичко й е наред!
Като не се справяш с твоята я замени.
Ако и с нея не се справиш. ..
Както писах и преди, мелничката ми е купена преди повече от година  и все така си мели. Не пазя бележката и кутията. Не може да се настрои, явно е че има проблем.
Благодаря на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт