РУСЕ-моят град!

• 72 474
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм с две ръце за Долче Вита. Сватбената ми торта беше от там и всички останаха много доволни. Иначе най-много харесвам вишневия чийзкейк. Тортите са пресни и работят с качествени продукти. Не мога да кажа цена, но мисля, че сватбената беше около 3 лв. на парче.

# 706
  • Русе
За тези които не са разбрали, Топлофикация ни спира топлата вода от другата седмица. За един месец  Sick

# 707
За тези които не са разбрали, Топлофикация ни спира топлата вода от другата седмица. За един месец  Sick
Гадост!  Twisted Evil
Ще идвате в нашата махала. Няма я списъка за 1 месец, а само за  4 дни доколкото запомних...

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 14:22 от chibi

# 708
  • в огледалото на живота
На нас по район от 26 до 29 август само...
   Blush

# 709
На нас по район от 26 до 29 август само...
   Blush
И ние така.

# 710
  • Русе
Я пак погледнете датите  newsm78

Аз ги погледнах пак. Ауууу, че ни прецакват...

# 711
Ели, съчувствия.  Heart Eyes

# 712
  • Русе
За тези които не са разбрали, Топлофикация ни спира топлата вода от другата седмица. За един месец  Sick
   Кое се води районът на МБАЛ

# 713
Би трябвало да е точно около болницата, но знам ли.  newsm78
Амбър, чак вас не мисля, че ви хваща.   Wink

# 714
  • Русе

ул Воден е до Альоша. Може и да ни хваща. Изместихме се

# 715

ул Воден е до Альоша. Може и да ни хваща. Изместихме се
Аха. Там може и да ви хваща.  Sad

# 716
  • Русе
Здравейте,
имате ли представа дали представленията на цирк "Колозеум" си заслужават? За 8-годишна госпожица питам.

# 717
Аз се присъединявам към питането дали е интересен и какви са цените на билетите, продължителност?
Бях с впечатлението, че днес е първи ден, но в събота видях хора вечерта да влизат.

# 718
  • в огледалото на живота
Аз се присъединявам към питането дали е интересен и какви са цените на билетите, продължителност?
Бях с впечатлението, че днес е първи ден, но в събота видях хора вечерта да влизат.
За възрастен-10лв;за дете 6лв.
От 23-29 август са в града.
Чудя се дали си заслужава и аз  Simple Smile

# 719
Здравейте!
Благодаря на всички за отговорите на моя стоматологичен въпрос. И ние избрахме "Св. Аполония" за детето и този четвъртък сме там.

Сега на свой ред да помогна информация за цирк "Колозеум", тъй като скоро бяха в Търново и ходих с децата (на 4г и 9г). Хареса ни много-имаше много животни които изглеждаха добре обгрижвани и много сладки: камили, лама, кучета, котки (рядко се дресират котки), козички, гълъби, коне, пони и мин ипони. Видяхме страхотна акробатика-много талантливи хора, за които чак ми стана жал, че работят при такива мизерни условия. Клоунът също много ни хареса. Представиха го, че е завършил Цирково училище-Москва и първоначално си помислих, че преувеличават, но на мен лично ЗА ПЪРВИ ПЪТ ми хареса клоунадата. Към края на представлението децата започваха да се смеят, само като го видеха този клоун. Смятам, че на родителите им хареса също. Имаше един много емоционален татко, който често ставаше на крака след някои номера  Simple Smile Що се отнася до мизерните условия - ужасно неудобни пейки, които дори бих нарекла опасни за малки деца. Действително малката ми дъщеря се страхуваше да седи на тях и се преместихме в ложата, тъй като останаха незаети места там. Самите столове в ложата са от най-евтините пластмасови и първите 20 минути се чудех мръсни ли са или просто са захабени. Бих казала, че озвучаването също не беше на ниво, но се разбираше всичко  Peace
Продължителността на представлението е 1 час и 45 минути с антракт, по време на който се продават пуканки, захарен памук, захарни ябълки, вода и сокчета; детето може да язди понито за 2 лв., а ако искаш снимка-5лв. Хубаво е човек да ги предвиди тези неща, ако децата са по....прииискващи разни неща  Wink
Билетите не осигуряват конкретно място, т.е. ако искате по-хубави и безопасни места (май такива са само на първи ред), трябва да сте по-чевръсти.  Peace Иначе пък раздаваха покани на децата в детските градини и на място само се заверяваха. Ние нямахме, защото нашата градина е във ваканция.
Друго не се сещам! Весело изкарване! Аз бих подкрепила този цирк, посещавайки го  Peace

Общи условия

Активация на акаунт