РУСЕ-моят град!

• 73 975
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Аз бих пробвала да сменя зъболекаря (макар че при моята ходя повече от 25 г и не бих я сменила, а вече и децата при нея и сина й), но в такъв случай да обиколя няколко, все някой ще намери подход към детето. И само в много краен случай да прибегна до упойки.

# 541
Би трябвало зъболекарите да са обучени да работят с упойки.  newsm78
Може и да съм глезла, но аз предпочитам при по-голям проблем и съответно болка, да ми дупнат упойка, а не да се гърча на стола. На детето също слагат при подобна ситуация. Пък и не винаги се налага.  Peace

# 542
Аз бях питала за пълна за мен и ми казаха 250лв като се вика анестезиолог.
Сега ми слагат обикновена, нищо не усещам, само пръскам венеца 2мин по-рано с лидокаин да си спестя убождането.

# 543
И на мен местна ми слагат. От пълна няма нужда.  Hug

# 544
В св. Аполония работят с райски газ. На сина ми са слагали, без присъствие на анестезиолог.  Иначе си имат такъв, с когото работят когато става въпрос за пълна упойка. Мисля че в порядъка на 20-тина лв. беше райския газ. А на деца слагат и местна упойка, но понеже моето лапе не дава да го бодат с игли се наложи с газ да го развеселят.
А относно детския кабинет - хубаво е когато записвате час да казвате изрично, че искате за кабинета със зайчето Simple Smile

# 545
При нас проблема не е в зъболекаря. От сегашната семейно сме си много доволни. Благодаря за информация за райския газ. Дано не се налага да стигнем до там. Днес ще се разбере...

# 546
Дано всичко да е наред!  Praynig

# 547
  • Русе
 Аз за упойка не питам, просто като наближа стола и спринцовката е готова, иначе си тръгвам заедно с кавото има окачено по мен Laughing . Иначе боцването за самата инжекция се изтърпява. Децата съм ги водил при моя зъболекар с хиляди уговорки отначало (като ме знае мен Laughing), но те се оказаха  100 пъти по-смели и нямаше нужда от упойка Embarassed. Вероятно ако има проблем и става въпрос за малки деца, не всеки зъболекар ще се наеме...

# 548
Има голяма разлика между местната зъболекарска упойка и пълната венозна, т.е. искам да кажа, че зъболекарите нямат права за втората, а при някои деца само това е начина.
Мерси за споделеното, значи в Аполония допълнително анестезиолог е 250 лв, така ли? Не е зле цената, в София май цената стига 400 лв.

Иначе за деца с ТЕЛК е единствената зъболекарска клиника в Пловдив, където тези процедури са безплатни и са под лекарско наблюдение.

# 549
250 ми иска Деан Славов. Детето на моя приятелка е аутист и много ми похвали един зъболекар, но му забравих името...

# 550
При нас добре се получи днес. Зъбчето се почисти и се сложи лекарство. Дано и да пломбата няма проблем.

# 551
При нас добре се получи днес. Зъбчето се почисти и се сложи лекарство. Дано и да пломбата няма проблем.

Супер  Hug, е то най-страшното е минало  Wink

# 552
 Hug  надявам се

# 553
  • Русе
 Вижте какво намерих, вероятно е изтупване на клавиатурата от прах, но все пак:
http://www.dunavmost.bg/Ruse/News/54550-zabranyavat-velosipedite … -tsentara-na-ruse
 Явно централната баня пред оперта  Grinning остава, но забраняват велосипедите. Хавлийки и шезлонги ще се носят на ръка до там  Mr. Green.

Това с колелата е глупост и не вярвам да стане. Не че аз съм против, по-скоро съм за! Обаче няма начин това нещо да се контролира. А сме срещали много полуидиоти с велосипеди, които на групички  "контролират" центъра на града ни и всички се съобразяват с тях....

# 554
  • Русе
Като е започната темата за зъболекарите, ако може едно мнение за Красимир Миланов- хирурга.
Аз съм ходила само при Христов, други не познавам. Сега се налага да заведа дъщеричката си на хирург за вадене на млечни зъби по схема с упойка с ортодонтска цел. Постоянните са по големи и няма място в устата за всичките.
И нещо се притесних заради упойките.

Общи условия

Активация на акаунт