"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 47 407
  • 729
  •   1
Отговори
# 630

Аз все още имам страшен пороблем с миризмата на кафе. Още от 12 седмица спря да ми се гади и да ми е лошо, но сутрин ММ като си направи кафе и умирам. Това бебе много мрази кафе, днес за малко да повърна. Не знам дали ще ми мине някога. Не си представям отново да пия кафе, а обожавах  Rolling Eyes
Защо си ми откраднала поста. ММ заради късно повръщане по никое време след 3-ти месец, спря да пие кафе вкъщи. Само като го помириша и  Sick Sick Sick, а и аз ОБОЖАВАХ. Сега си намерих сутрешнопитие, пия го от втория месец. понася ми капучино оригинал на Нескафе. Само тоз модел, другите не ме кефят. Слагам си 50 мл пр.мляко+капучиното +на върха на малка лъжичка нескафе. Тов ами е дозата за цял ден, друг е въпросът, че и толкова го пия, обикновено забърквам, пия една или две глътки и това е, оставям го, но поне от него не ми се повръща.

Измислихме ли име за новата тема. АЗ там ще си вляза с обичайния ник, а не тоз дето беше под прикритие. Whistling

# 631
Едно предложение от мен  Simple Smile
"Септември е още далече, а бебо смело рита вече"

# 632
Името е хубаво. Само аз ли не съм усетила ритне?

# 633
Стискаме палци всичко да е наред. Почивай активно. И стига с тия кашони с вино  Crossing Arms

Само аз ли не съм усетила ритне?
Пожелавам ти да се случи скоро Simple Smile Готино е. Особено като разбереш, че не е газове, не ти е сърцето, а е бебето. Уникално усещане. Случвало ми се е да ми е криво и като мръдне Бобчо и ми оправя целия ден.

Вие как сте с имената. Мислите ли? Ние имахме 5 женски, защото всички си мислеха, че ще е момиче. И едно единствено мъжко (преди години си говорихме за деца и си го харесахме). Та сега, с тези сини гащи, нямаме колебания. И бебчо, беше колкото бобче и за това му казвах Бобчо, сега и на името му отива и май така ще си остане да му казваме на галено Embarassed

Аз все разправям, че корема ми е голям, но все още никой не се е усетил, че ще ставам мама от приятелите ни Laughing

# 634
Едно предложение от мен  Simple Smile
"Септември е още далече, а бебо смело рита вече"

Перфектно е, аз бих леко го редактирала с 3 буквички само, за да звучи още по-стихотворно:
Септември е още далече, а бебчо смело ни рита вече

И аз не съм усетила още никакво ритане, казаха ми че е така, заради по-тлъстичката коремна стена, която имам... чакам си! Whistling

Буболече, какво сте избрали-Боян, Борислав?

# 635
Джинче, съгласна с редакцията  Hug
Аз също не съм усетила нито един ритник, но на мен ми е раничко  Heart Eyes
Надявам се, че до края на следващата темичка ще усетя  Party

# 636
  • Морска приказка
katrinkoleva Честити розови гащи  Hug
Заглавието е хубаво, приемам още предложения, че като гледам колко бавно се изписва темата, скоро май няма да е актуално  Joy. Явно повечето се пренесоха във фейс. групата.
За ританете споко момичета. Аз хем съм с второ и едва в 14 г.с. усетих нещо (със задна плацента съм и това предполага , че по-рано ще усещам бебето).  Все още го усещам рядко, а съм 17 г.с. вече, така че е нормално да не го усещате още.
Благородно завиждам на всички видели пола вече. Аз съм на преглед на 8.04 и се надявам АГ да види пола, ако не чак на 28.04 на втората ФМ, ужасно много време.
vikentiq Пази се много мила, времето сега се затопля и става за разходки, така че стягай се сега  за бързо възстановяване.
Сега ни предстои най-хубавия период от бременността, коремите още  не тежат, изглеждаме все още добре и времето е чудесно за разходки. (ама и аз какви ги разправям, като цял ден съм навряна в офиса и слънце не виждам Sad)

# 637
Аз съм в 18 г.с. с първа брем, задна плацента, слаба съм и нищо не усещам още Sad

# 638
Аз също нищо не усещам още.  Rolling Eyes Прегледа ми е чак след около месец, надявам се до тогава да усетя вече нещо...

Моето предложение: Септемврийчето не спи, рита Мама по зори.

Викентия, почивай си колкото можеш. Всичко ще се нареди!  Hug

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 12:08 от Mokka8

# 639
  • Пловдив
Благодаря ви за цялата подкрепа бъдещи мами!  Hug
Лежа си аз вече втори ден и гледам нищо да не правя. Мъжа ми и моята майчица поемат всичко. Вече течението понамаля,дай боже скоро да мога да мърдам от нас.
Хубав и усмихнат слънчев ден на всички ви от мен. bouquet bouquet bouquet

# 640
vikentiq - няма страшно. И аз бях прокървила и всичко мина с една седмица почивка. Лежи си и не прави нищо. Бебето е най-важно!
Момичета и аз съм със задна плацента, 14 седмица и още нищо не съм усетила. Нямам търпение вече! А млякото, което е готово за консумация, превавярате ли го или направо го пиете?
katrinkoleva - и аз мислех, че ще е момче, момиченце ми казаха засега Simple Smile)) Нямам претенции.

# 641
Здравейте дами, и аз не съм усетила движения още в 16+4 съм, ама с предна плацента, та се надявам да не е притеснително това.
Дано док ме успокои на прегледа че си се развива добре, на корем растем, та се надявам и на размери да е пораснал младежа Simple Smile
Чак завиждам на някои майки дето описват, че им се яде постоянно. Вече мина уж 12 седмица, а гаденето е една идея по-добре, но пак не мога да ям нормално. Ама ще го преглътна това де, стига прегледите при док да минават добре, другото не е толкова важно.
Аз си пия фолиева киселина и омега 3 ми препоръчаха на Барлийнс, пречиствала кръвта и била полезна. Отделно са вигантола и клексана Simple Smile Абе деня си го меря според хапчето и инджекцията така да се каже  Simple Smile
Викентия, дано всичко се размине, стискам палци  bouquet Хубав ден на всички, аз уж работя...а всъщност дремя тук в бг мамата  Laughing

# 642
  • Дряново
Здравейте, мислех си, че само аз не усещам  #Crazy Simple Smile Аз съм със задна плацента и почти 16г.с. и не усещам, явно ще е по-късно  baby_neutral

Иначе по темата с кафето - аз си пия най-редовно сутрин кафенце с малко мляко - идеално ми идва, т.к. изобщо не мога да се събудя Simple Smile Понякога, ако не издържа след обяд си правя и второ, по-слабо, за да ме ободри малко Simple Smile

Честито на разбралите пола  bouquet Аз съм на преглед другата седмица и се надявам да не е толкова буйно бебчето, както на ФМ - тогава скачаше ли скачаше и изобщо нищо не се видя Simple Smile Нямам засега никкави усещания какво ще е, но си харесах една рокличка и си я купих, ей така. Ако е момче, ще я подаря, около мен има още бременни и все на някой ще стане Simple Smile Хубав ден на всики  bouquet

# 643
Здравейте момичета, а как се казва фейсбук групата да се добавя и аз там? Аз снощи имах страшни болки под пъпа в дясно и днес тъкмо се облякох да ходя при доки по спешност да види кво става и те взеха че минаха. ММ казва че било от лютото което вчера малко хапнах, а и джиджифил хапнах също защото съм болна все още с кашлица. После прочетох че джиджефила предизвиквал контракции. Shocked Слава Богу сега съм добре. Не отидох при доки но съм в приклекнал старт.

# 644
А аз започнах днес да усещам по-отчетливо ритничета Simple Smile Голям кеф 15 + 1 ден съм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт