"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 47 391
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Тия, чак ритничета усещаш, че това е изумително. На този етап не трябва ли по-скоро някакви трептения, пърхания да усещаме, чак странно ще ми е ако ме срита младежа- хахаха.

# 646
  • София
Ритниче не,а по-скоро дискретно гъделичкане.Онзи ден.В 14 седм.съм,но ми е втора бременност и може би това е причината.

# 647
  • София
И на мен с тея ритници ми е много странно. Една приятелка от 16 седмица обяснява как само я рита бебето, че чак таткото го усеща Shocked Аз абсолютно нищо не усещам и според това което съм чела си чакам към 20 седмица първите "пеперуди", ама явно сме различни.

# 648
И на мен с тея ритници ми е много странно. Една приятелка от 16 седмица обяснява как само я рита бебето, че чак таткото го усеща Shocked Аз абсолютно нищо не усещам и според това което съм чела си чакам към 20 седмица първите "пеперуди", ама явно сме различни.

Е не си представяйте ритник, от който ми се движи корема и може да се види отвън  Laughing Просто беше доста повече от пърхането, което по принцип усещах досега и определено можех да кажа, да това е, без съмнение. Иначе за таткото ще мине време докато усети.

# 649
Тия, погледнах че термина ти е на 26-ти, а си в 15+1, а моя е на 24-ти и съм 14+4 по калкулаторите в нета. Не би ли трябвало да си 14+2 по пътя на логиката  Crazy

# 650
Тия, погледнах че термина ти е на 26-ти, а си в 15+1, а моя е на 24-ти и съм 14+4 по калкулаторите в нета. Не би ли трябвало да си 14+2 по пътя на логиката  Crazy

В началото вървях седмица назад, сега наваксах, термина ми е 19.09 по новите измервания.
Чувствам се сякаш се оправдавам...

# 651
Не, не, просто погледнах с каква дата си заради ритничетата, защото и аз още не усещам. И като прочета че някой е усетил поглеждам колко дни/седмици  преди мен е, та да знам кога да очаквам горе-долу.  Hug

# 652
Здравейте момичета😊Аз от утре съм в 16 седмица и аз още не съм усетила бебо(може и да е заради предната плацента?)
Аз се мажа с Веледа(био е) и съм доволна,а когато се сетя и с био кокосово масло се мажа.Пия витамини Фемибион 2,пия и желязо на таблетки(Сорбифер) ,защото съм с желязо-дефицитна анемия.
Много неща харесахме за бебо с таткото(количка,креватче,повивалник,скрин,люлка)обаче още нищо не сме взели,защото на 1 ФМ д-ра каза,че всичко е добре и че ще е 90% момче и ние се зарадвахме защото ще знаем кое в кой цвят да купим.Д-ра обаче каза,че ще ни посаветва да си изчакаме да мине и 2 ФМ и тогава да купуваме каквото и да е

# 653
При всеки е различно. Аз до вчера се стрясках, защото имаше момичета усетили в 14та седмица, а аз не бях сигурна усещам ли нещо изобщо. Като се случи по-отчетливо ще си сигурна. Ще дойде и при теб момента, споко, и е много готино  Hug

# 654
При мен движенията станаха осезаеми щом влязох в 16-та седмица, точно както пишеше в апликацията  Grinning
За справка и моето е първо и съм доста слаба, а корем почти нямам още  Laughing

Hug

# 655
Ааа,  моето ще е второ и уж плацентата била задна, та съм в очакване до около 2-3 седмици  Grinning

# 656
Ааа,  моето ще е второ и уж плацентата била задна, та съм в очакване до около 2-3 седмици  Grinning

Ако си със второ и имаш задна плацента може и другата седмица да усетиш. Но зависи и в какво положение си, аз усещам само в покой, легнала полу-седнала. Ако си по-активна може да ги пропуснеш първите леки движения.

# 657
Тиквичка каква апликация ползваш?Странно и аз съм слаба(44 кг.) ама нищо не усещам в 16 седмица

# 658
Като чета болшинство не са усетили движения, така, че в кръга на шегата предлагам да сменим името на новата тема на "Бебе, започвай да риташ вече"  Joy

# 659
Подхвана ни предстартовата треска за усещанията за побутване Simple Smile
Аз преди седмица си въобразих че усещам нещо, ама ми казаха че там където съм усетила е твърде високо и са по-скоро червата. То не се и повтори, та затова съдя, че наистина съм се излъгала. Важното е да се развиват, пък в 16,17,18 в която и седмица да е ще стигнем до този момент  Simple Smile
Едит: ей Тия ми даде идея за предложение:
Септември бавно приближава, мама  на ритник отвътре се надява!

Общи условия

Активация на акаунт