Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
Какви са препоръките за изследвания по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват споделяне на лични преживявания по време на бременност, медицински изследвания като биохимичен скрининг и фетален морфологичен скрининг, симптоми на бременност, избор на бебешки продукти, въпроси относно здравето на бебето и майката и обмяна на съвети и препоръки.
-
Какви са препоръките за изследвания по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избора на бебешки продукти?
-
Какви съвети и преживявания споделиха участниците?
После витамините и закуската. Дънки за бременни (аз си ги направих за бременни) нося от 8-ма седмица, толкова се бях подула от газове, че щях да се спукам. Сега забелязвам, че има материи, които направо ме побъркват при допира с кожата ми на корема. Та част от блузите си не мога да ги нося. Май ще трябва да се ходи на пазар.
От предния път нямам нито една, дано удържа фронта и сега. Килограмите засега са ми +2,5-3, не знам точно, и тука ще се пазя, иначе пак ще съм мама хипопотам накрая

АЗ имах предчувствие за момче , но няма значение.дахе живо и здраво само! Направих втория бхс. Утре ще се записвам при Марков за фм по препоръка на Плевенския ми АГ. Дано успея да си запиша час в рамките на 30-40 дена......Иначе уж всичко е добре.направо не смея да се зарадвам, че имах много емоции напоследък и се притеснявам с тия нерви да не навредят на бебето , също станах по - нервна