"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 47 402
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Пия кафе.Моето е шварц,не е силно и ми понася добре.
Фолиева също още си пия.

# 616
Неофолик мета пия аз и ендото май беше казала, че до края на бременността ще пия. Ще го обсъдя и с Г.

# 617
Сутрин пия кафенце с мляко, вечер мляко с мед или какао. Първото заради WC - то, второто за кеф Simple Smile После витамините и закуската. Дънки за бременни (аз си ги направих за бременни) нося от 8-ма седмица, толкова се бях подула от газове, че щях да се спукам. Сега забелязвам, че има материи, които направо ме побъркват при допира с кожата ми на корема. Та част от блузите си не мога да ги нося. Май ще трябва да се ходи на пазар.  Rolling Eyes На кого да пиша да ме добави във фейсбук групата?

# 618
Аз също пия Огестан от 16 седмица, там има 400 мг фолиева и аз ще го пия докрая, така пише. Днес си купих чай липа, бях чела, че той бил ок за бременни. А купих си го, понеже свекърва ми е болна , гърлото и било възпалено, киха, кашля и не се лекува с нищо, такъв инат е и не се съобразява , че мога да се заразя. Поне аз превантивно ще пия чай с лимон

# 619
  • София
На кого да пиша да ме добави във фейсбук групата?
На мен  Simple Smile
Аз все още имам страшен пороблем с миризмата на кафе. Още от 12 седмица спря да ми се гади и да ми е лошо, но сутрин ММ като си направи кафе и умирам. Това бебе много мрази кафе, днес за малко да повърна. Не знам дали ще ми мине някога. Не си представям отново да пия кафе, а обожавах  Rolling Eyes

# 620
На мен АГ ми каза да спирам фолиевата вече, а и аз знам, че е до 3-ия месец, после няма смисъл. Пия си витамини Пренатал, то и в нях май има.
Иначе и кафе пия, много малко нес в много мляко. Предишната бременност го бях спряла и не пих после година още докато кърмех. Много ми липсваше  Simple Smile Сега не съм спирала, защото ако не пия страшно ме боли глава.
За сърбежа по корема - според мен е от разтягането на кожата, мажете по-често да не станат стрии. Мен ме сърби предимно около пъпа и гледам едни мнооого миниатюрни чертички, не са стрии, но може и да станат  ooooh! От предния път нямам нито една, дано удържа фронта и сега. Килограмите засега са ми +2,5-3, не знам точно, и тука ще се пазя, иначе пак ще съм мама хипопотам накрая  Joy

# 621
  • Пловдив
Привет!
Аз пък да ви се оплача-цяла нощ по спешните ходихме-прокървих. Лекарката от спешното ми даде магнерод,нош-па и витамин ц и пъллллннннаааа почивка.Плацентата се е свлякла от есната страна върху шийката на матката и сега до петък ще си почивам пазейки леглото и после щв видим какво ще е. Но аз съм си виновна,понеже понякога се налагам да мъкна едни кашони с вино и последната сесмица доата се напрегнах и последствията са на лице.
Както и да е,това ми е сериозвн урок. Стискайте палци! За сега бебчето е добрв,дано и занапред е така!  Tired

# 622
Викентия, стиснати палчета, сигурна съм че всичко ще бъде наред. Peace
Почивай си и никакво тежко повече  Hug
Аз по-тежко от малка дамска чанта не вдигам, в къщи ми е забранено  Crazy

# 623
Почивай, почивай!!!! Не е страшно, ако се пазиш ще се закрепи и всичко ще е наред! А витамин Ц-то за какво се пие?

# 624
Високи дози вит.Ц спират кървенето  Peace

# 625
  • Пловдив
Ами да,момичета,идеята е да спрем зацапването и да нормализираме нещата. Витамин Ц ми изписаха 500мг и нош па за 5 дни само,но магнерода може и до края да го пия.Дано всичко е наред!  Cry

# 626
Аз попринцип си пия витамин Ц почти всеки ден поне по 3 таблетки. Трябва ли да спра?

# 627
  • Пловдив
Аз попринцип си пия витамин Ц почти всеки ден поне по 3 таблетки. Трябва ли да спра?

Ами зависи по колко милиграма е.Не знам.Аз пия само фолиева киселина и Пренатал(комплексни витамини),преди проблема ги пиех де. Според мен няма да ти навреди,но все пак попитай гинеколога си.На мвн за 5 дни ми го изписаха само.

# 628
Здравейте и от мен !
Днес бях на преглед - МОМИЧЕ Wink АЗ имах предчувствие за момче , но няма значение.дахе живо и здраво само!  Направих втория бхс. Утре ще се записвам при Марков за фм по препоръка на Плевенския ми АГ. Дано успея да си запиша час в рамките на 30-40 дена......Иначе уж всичко е добре.направо не смея да се зарадвам, че имах много емоции напоследък и се притеснявам с тия нерви да не навредят на бебето , също станах по - нервна Sad

# 629
Честито,ще правиш прическиии  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт