"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 48 004
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, да се отчета и аз - вчера минах на ФМ+БХС, всичко е наред и предполагаемият пол ще е  stork-girl Май ще връзваме панделки Simple Smile))
В Щерев обаче нещата са по-различни - гледат те на 4Д, правят измервания, вкарват ги в системата и на момента ти казват, какъв е рискът. Кръвта я пращат в Цибалаб и още вечерта ми излезнаха резултатите, които нямат референтни стойности. Май и те са добре, но ако някоя е по-наясно от мен, нека сподели реф. стойности, моля.
PAPP-A 2252.0
free bhCG 25.0

# 541
Момичета, да се отчета и аз - вчера минах на ФМ+БХС, всичко е наред и предполагаемият пол ще е  stork-girl Май ще връзваме панделки Simple Smile))
В Щерев обаче нещата са по-различни - гледат те на 4Д, правят измервания, вкарват ги в системата и на момента ти казват, какъв е рискът. Кръвта я пращат в Цибалаб и още вечерта ми излезнаха резултатите, които нямат референтни стойности. Май и те са добре, но ако някоя е по-наясно от мен, нека сподели реф. стойности, моля.
PAPP-A 2252.0
free bhCG 25.0

Ами когато имаш време може да идеш да си вземеш резултата за комбиниран риск от регистратура (БХС и морфология). Би трябвало от вчера да е готов.

# 542
Аз дадох кръв за БХС в Селена Пловдив и след 2 дена беше онлайн. Какво ви изписва като проверите?
Другия вариант е да не са изпратили веднага кръвта и затова да се бавят. Иначе срокът в НГЛ е 3 дни но почти винаги на 2-ия е готово.
Надявах се след 12 седмица да спре гаденето, нали описват че като с магическа пръчка изчезвало, както и разни други симптоми, ама йок, и досега си ми се гади и май не дава признаци да спре.
Ама като за урок, да не се впечатлявам от тези неща чак толкова, сега амниото дето ще го правя ми изби всякакви мисли за това гадене  Mr. Green
Аз лично се отказах от пренатеста, защото тая дума скринингов тест с която го обявяват хич не ми допада и както не ми излязаха добри БХС резултатите, ще си чакам диагностичното амнио, колкото и да си ме е страх от него.
Като проверя в сайта ми изписва трите имена,дата на раждане,датата на вземане на кръв,данните от измерванията от морфологията...и после отдолу "брой изследвания 0"...днес е 8ми ден,никакви ги няма резултатите...ама явно за Пловдив сме така

Аз правих БХС на 16 март в ВМИ Пловдив, и преди 10 минути звъннах в лабораторията- казаха че очакват резултатите от София след няколко часа. Така че утре ще ходя до лабораторията направо за консултация с лекар.

# 543
Явно във ВМИ ги бавят повече. А възможно ли е ако се правят при определен лекар БХС, той да каже директно при него да пратят резултата, без да се публикува онлайн  newsm78

# 544
  • София
Здравейте момичета  Hug
Тъй като от май месец ще ставам софиянка, сега изпадам в чуденка за наблюдаващ лекар. Имам препоръка от близка за др. Стратиева в МЦ Света Петка. Има ли в темата някои, които има впечатления от нея?

# 545
Момичета от 3 седмици вече кашлям, но толкова силно че корема ме боли вече. От антибиотика нещо не минава. Пия вече 4 вид сироп за кашлица и нищо. Смуча кви ли не неща. Направо ужас. Някоя от вас се беше притеснила че е на 31 с първа бременност. Аз ще стана на 34 и съм с първа бременност - при мен подходящия татко се забави. А някоя от вас да ходи при др Мандов за ЖК?
Иначе си ходя и при Минев в Селена защото там смятам да раждам.

# 546
За момичетата от Пловдив-правих БХС във ВМИ на 15.03.Резултати в интернет нямам и до днес.Звъннах във ВМИ и момичето каза,че резултатите ми били готови още миналата седмица,просто и тя не знаела защо,но не на всички ги публикували м интернет.Така че търсете информация направо по телефона или на място

# 547
Здравейте! Утре сигурно ще ми се наложи да пътувам 110 км и после обратно пак толкова с автобус и то микробус понеже нямало големи рейсове и се претеснявам, че много ще друса Sad , не знам какво да правя, сигурно няма да издържа и на крак цял ден докато не се прибера. Просто не знам какво да правя, а е наложащо много

# 548
Гери, аз преди път пия задължително 2 но-шпа.

# 549
Здравейте! Утре сигурно ще ми се наложи да пътувам 110 км и после обратно пак толкова с автобус и то микробус понеже нямало големи рейсове и се претеснявам, че много ще друса Sad , не знам какво да правя, сигурно няма да издържа и на крак цял ден докато не се прибера. Просто не знам какво да правя, а е наложащо много

Гери, и моята АГ ме посъветва преди пътуване да пия по 2 но шпа или папаверин (според зависи кое ми действа по-добре по принцип).

# 550
А имате ли сърцебиене? Sad моето е мн странно.вторник ще питам и АГ , но все пак реших и вас да питам.утре влизам в 17. С.

# 551
Сега чак видях , че сте ми писали за ношпа , между другото сутринта мн мислех дали да не изпия ама не пих, взех ги с мен за всеки случай. Аз магнерот пия 3×1 на ден затова реших, че ме е достатъчно. Иначе, вече съм си в къщи, аз с кола пътувах, не се наложи автобус и мн добре мина всичко, по едно време малко ме заболя корема само , явно беше студено, навън стоях малко. Но не ми стана лошо в колата , аз до преди месец нали бях казала, че и за 10 мин мн ми презлява, но явно е отминало това.
Аз вчера иначе бях на преглед, док пак каза, че на него на момиче му приличало беб, каза , че е наред засега всичко, вече ми мериха корема , кръвно. Плацентата е ниска още, покрива канала Sad , иначе шийката е дълга, дано се вдигне, не е приятно така . Док каза към края на 19 сед да си запиша час за 4д за втората ФМ , там вече сигурно ще ми кажат с точност пола. Вие кога ще ходите на втора ФМ, в коя седмица?

# 552
  • Морска приказка
Сега чак видях , че сте ми писали за ношпа , между другото сутринта мн мислех дали да не изпия ама не пих, взех ги с мен за всеки случай. Аз магнерот пия 3×1 на ден затова реших, че ме е достатъчно. Иначе, вече съм си в къщи, аз с кола пътувах, не се наложи автобус и мн добре мина всичко, по едно време малко ме заболя корема само , явно беше студено, навън стоях малко. Но не ми стана лошо в колата , аз до преди месец нали бях казала, че и за 10 мин мн ми презлява, но явно е отминало това.
Аз вчера иначе бях на преглед, док пак каза, че на него на момиче му приличало беб, каза , че е наред засега всичко, вече ми мериха корема , кръвно. Плацентата е ниска още, покрива канала Sad , иначе шийката е дълга, дано се вдигне, не е приятно така . Док каза към края на 19 сед да си запиша час за 4д за втората ФМ , там вече сигурно ще ми кажат с точност пола. Вие кога ще ходите на втора ФМ, в коя седмица?
Гери, ти нали при Кироваков се следеше? Аз на ФМ не можах да разбера пола и се чудя, сега на 08.04 съм на преглед при него, дали ще може да види пола, че не ми се чака до 28.04 за втората ФМ. На мен също плацентата ми покриваше канала, но докторката от ФМ каза, че има време да се вдигне.

# 553
Ми той сякаш не ми казва със сигурност, намен на момиче ми прилича така каза. Ама аз съм в 17 и сиг е момиче, ако беше момче щеше да се види. Пак ще чакам ФМ за по-голяма сигурност тя след три седмици
ще е .

# 554
Момичета, и при мен на едното бебче плацентата е ниска. Доктора казал ли вие е,  че може да имате някакви неразположения заради това?
Моята болежка от ляво се изпари, даже и не стигнах до личния.  Rolling Eyes Обаче имам от време на време нови   Mr. Green. Я ме пари от вътре в корема определено място, я ме присвие от дясно. Пъпа ми вчера беше толкова горещ, че направо можех яйце да си изпържа - сигурно е от разстягането.  Thinking

Какво пиете за запека? Тук нищо не ми предписаха, да ям повече фибри. Е ям, ама понякога положението е доста зле.

Вчера казах на шефа, реагира добре и изненадано, особено като му казах, че ще са две.  Mr. Green След това последва коментар, че тогава ще започна бързо да раста.  Joy Абе мъжка му работа.  Crazy

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 19:47 от Mokka8

Общи условия

Активация на акаунт