"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 47 444
  • 729
  •   2
Отговори
# 570
  • Морска приказка
Да кажа аз, вчера сутринта като се събудих открих нововъведение в тялото си Grinning , от гърдите се появяват капчици вода, днес пак , явно от тук нататък ще е така. Вие иматели такъв симптом вече?
Гери, при предишната ми бременност бях така. От 5 месец започна да ми мокри, това е коластра Simple Smile, и бях така до края на бременността.

# 571
Аз мислех даже само на една фм да ходя.така или иначе първата съм я пропуснала.нужно ли е да  ходя и на втора и на трета?

# 572
Катрин, като идеш на втората ФМ ще си проличи дали има нужда от трета или ще е само по твое желание Simple Smile

# 573
Мерси. Вторник ще питам доктора в Плевен и за неговото мнение.ще разбера и пол и ще пиша пак Wink

# 574
На мен док като бях на преглед ми каза в 19 сед да отида на ФМ, след 3 седмици и аз сметнах, че тр да е 14.05 тогава ще ми е 19+6 дни. Днес ще се обадя да видя дали има часове, ако няма значи не е проб и в 20 сед да е. То и аз първа ФМ май нямах точно

# 575
  • Дряново
Добро утро Simple Smile Да ви се оплача още от сутринта  #Crazy Онзи ден, излизайки от банята, случайно се поглеждам в огледалото и какво да видя: Имам странни сини петна от долната страна на гърдите, като петно от натъртено или някаква спукана вена. Много странно  newsm78, но е и на двете гърди. Не ме боли, но изглежда мноого гадно. На някой да му се е случвало нещо подобно?

# 576
Петя, не ми се е случвало, може нещо безобидно да е, но аз лично бих се консултирала с лекар  fingerscrossed

# 577
  • Варна
Добро утро Simple Smile Да ви се оплача още от сутринта  #Crazy Онзи ден, излизайки от банята, случайно се поглеждам в огледалото и какво да видя: Имам странни сини петна от долната страна на гърдите, като петно от натъртено или някаква спукана вена. Много странно  newsm78, но е и на двете гърди. Не ме боли, но изглежда мноого гадно. На някой да му се е случвало нещо подобно?

Да не са стрии?аз бях така с предната бременност и гърдите.

# 578
  • София
Да не са вени, при мен са станали доста видими по гърдите.

# 579
  • Дряново
Със сигурност не са стрии, защото те са ми отгоре  #2gunfire, по-скоро ми прилича на вени, но като ида на преглед ще попитам. Благодаря все пак Simple Smile

# 580
Аз нямам търпение да стане утре, ще разбера пола и се вълнувам Wink и най - сетне ще попитам доктора за това пусто сърцебиене; *

# 581
  • Варна
и аз още не зная пола. Чак на 15.04 съм на преглед, а вече така искам да купя нещо бебешорско Simple Smile

# 582
  • Дряново
и аз още не зная пола. Чак на 15.04 съм на преглед, а вече така искам да купя нещо бебешорско Simple Smile

И аз не знам пола, но си купих една страхотна рокля  Mr. Green Реших, че ако е момче ще я подаря, просто много ми хареса  Embarassed

# 583
Здравейте мили мами,аз съм с термин 26 септември.Искам да ви попитам в коя седмица за пръв път ходихте на 4D ехограф?

# 584
Аз го разбрах пола още в 13 седмица, но въпреки това няма още нищо да купувам, особено пък с тоя БХС дето не изкараха по-висок риск.
Сигурно бих се престрашила да купувам кога ли в 9 ия месец- хахахах.
Аз с нетърпение чакам онези снимки от ехото където вече и личице се вижда, ако щете ми вярвайте ама аз и на снимката от 12+2 ми се виждат черти- хахаха. Гладна кокошка, детенцето си сънува му се вика на това  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт