Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 094
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Защо коментара ми беше изтрит?
Поствам го пак в случай че някой търси астролог,който демонстрира уменията си преди да платите,сравнително точен е и без да задава въпроси от които да се досеща за отговорите или да проучва и най-важното не ви иска пари за да ви "разваля магията"

Имейл:d.p-ov@mail.bg (*бях объркал мейла)

P.s. някой ако пробва да сподели впечатления, поне от демонстрацията която е безплатна...
При мен познаваемостта беше хммм може би 80%..
Интересно ми е при другите каква е...
Моля , като казвате познаваемост и определяте степента й, уточнявайте дали това включва сбъдване в реалността на прогнозирани за бъдещето събития или не!Познаваемост на минало, настояще,характери, особено споделена моментално след консултацията , има при почти всички.

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 23:57 от ryannn

# 121
При почти всички?? Хмм не знам... Аз поне врачките, които съм виждал познават това ако им кажеш нещо и те по пътя на логиката се досетят, понеже са донякъде добри психолози( а то понякога само по физиономията си личи какво ти е)или просто проучват ФБ и т.н.....и то при мен не се получи защото във фб не поствам нищо и не съм споделял проблемите си - съответно налучкаха само как се чувствам(не особено добре, но то пък ако бях супер щях ли да търся такъв тип услуги) и от там нататък кръгла нула....Би ли ми обяснил защо като познаваемоста е била добра за минало и настояще (без да е проучил или да си му казал отговора във въпроса си) то за бъдещето ще е различна?

И освен това - да, във фейсбук групата, в която го дискутират отзивите са доста положителни(тук там някой тип горе/долу) и казват че хороскопите му(включително за бъдещето) са точни.

Това е от мен, и плс не ми пишете на лично с въпроси,постнал съм мейла му, който се интересува - да си му пише на него.Не съм му рекламен агент...

Реших да споделя само заради безплатната демонстрация и защото беше точен.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 00:34 от deqn87

# 122
При почти всички?? Хмм не знам... Аз поне врачките, които съм виждал познават това ако им кажеш нещо и те по пътя на логиката се досетят, понеже са донякъде добри психолози( а то понякога само по физиономията си личи какво ти е)или просто проучват ФБ и т.н.....и то при мен не се получи защото във фб не поствам нищо и не съм споделял проблемите си - съответно налучкаха само как се чувствам(не особено добре, но то пък ако бях супер щях ли да търся такъв тип услуги) и от там нататък кръгла нула....Би ли ми обяснил защо като познаваемоста е била добра за минало и настояще (без да е проучил или да си му казал отговора във въпроса си) то за бъдещето ще е различна?

И освен това - да, във фейсбук групата, в която го дискутират отзивите са доста положителни(тук там някой тип горе/долу) и казват че хороскопите му(включително за бъдещето) са точни.

Това е от мен, и плс не ми пишете на лично с въпроси,постнал съм мейла му, който се интересува - да си му пише на него.Не съм му рекламен агент...

Реших да споделя само заради безплатната демонстрация и защото беше точен.

Да...минало и настояще, особено пък описание на характери, на ситуации не са проблем за можещите.При това, понякога с изумителни отделни фрагменти и детайли и човек, особено ако е неопитен в занаята,  си казва-ааа, шом видя това, няма начин да не познае и за бъдещето....!Да, ама не!(Лека му пръст на Петко Бочаров)

Най-вероятно, виждането на минало/настояще  е така успешно(говоря за можещите нещо, шарлатанките-касиерки и за чеп за зеле не стават), защото това са вече реализирани факти, фиксирани величини.Виж, бъдещето....явно, наистина е Божа работа! Simple Smile Плъзгаво, флуктуиращо, изменчиво, криптирано, не особено видимо, с изключение на спорадичното успешно виждане  на някои предстоящи събития, отделни проблясъци или  бъднини с висока степен на неизбежност/фиксираност/съдбовност.

Та, много често , в рамките на едно и също гледане, можеш да чуеш прецизни попадения за минало и настояще, за характери и на базата на това да се обнадеждиш за достоверността и надеждността на предсказанията , направени дори в същия разговор, но въпросните попадение за фиксирани , вече реализирани събития/ситуации не са качествен предиктор в прогностичен аспект за бъдещето.Доста често, освен споменатите изключения, те просто не се сбъдват в бъдещето , по каквито и да е причини.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 13:38 от ryannn

# 123
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=644155.720
Тук пише за една Ани. Сега разбрах, че приемала в завод Електроника. Спомням си, че съм ходила при нея някъде около Герена. Дали е същата. Нямаше познаваемост, но може да  се е научила да гледа вече? Клатеше страховито глава и драскаше разни неща на лист.

# 124
  • Sofia
Дами, чувал ли е някой за:

- ясновидец Фидан - наречен "човекът чудо? Познавал,говорел с имена.

- Иван Рушев - гледал на кафе?

Говори ли някой по телефона с Елвира? Аз не мога да се свържа и туй то!! Ще сподели ли някой вече сбъднати прогнози или ефект от развалянията и ритуалите? Че много време мина вече.  Thinking

Ufoport- форума са супер зевзеци! Питам да ми кажат "Да постъпя ли еди - как си", а "Магът" ми отговаря: "Ми вземете си решение сама"  Grinning На това му викам аз ясновидство! Симпатяги големи са. Ако си в кофти настроение - това е мястото да си го оправиш за нула време. А и да те шашнат с предсказания  Grinning

# 125

Говори ли някой по телефона с Елвира? Аз не мога да се свържа и туй то!! Ще сподели ли някой вече сбъднати прогнози или ефект от развалянията и ритуалите? Че много време мина вече.  Thinking

Ufoport- форума са супер зевзеци! Питам да ми кажат "Да постъпя ли еди - как си", а "Магът" ми отговаря: "Ми вземете си решение сама"  Grinning На това му викам аз ясновидство! Симпатяги големи са. Ако си в кофти настроение - това е мястото да си го оправиш за нула време. А и да те шашнат с предсказания  Grinning

Във фейсбук профила на Елвира пише, че от 10.03 до 1.05 телефонни обаждания ще се приемат само в интервала от 17 до 20 часа. Аз не съм пробвала да се свържа в тези часове понеже нямам възможност тогава.

# 126

Във фейсбук профила на Елвира пише, че от 10.03 до 1.05 телефонни обаждания ще се приемат само в интервала от 17 до 20 часа. Аз не съм пробвала да се свържа в тези часове понеже нямам възможност тогава.
Консултирала съм се с Елвира ,тази жена познава  кой каквото ще да пише тук за нея .За ритуалите не знам ,не съм се възползвала от тази нейна услуга , дори не ми е предлагала ,може би се случва там където има нужда.

# 127
Може ли да кажете как да се свържа с Елвира

# 128
  • Sofia
Анелия, и аз мисля, че познава. На мен на 2 писма в интервал точно 1г между двете ми казва едно и също нещо без изменение. Проблема го нацели веднага първия път без налучкване. След 1г го повтори само че с други думи. Просто няма как да се усъмня, че ме помни примерно. Дали е отговорила тя или колегата й не знам. Исках да има начин поне по тел. да се говори, вярно импулсен е, но е по-евтин, че писане е едно разговор е друго. Видях в профила й във фейса, че е дала часовия интервал, в който да я търсят...може би е била заета линията и затова не успях.

За ритуали и разваляния иска пари, някои дами се оказа, че ги хвърлиха на вятъра. Там явно не е силна...не знам...пък и как да прати човек ей тъй на непознато лице без да си му видял очите, без да си му чул гласа...?  Thinking

Никой ли не знае нищо за другите двама "красавци" за които съм питала?  Wink

# 129
Здравейте,
Прочетох доста от вашите мнения и теми и тъй като в момента се намирам в странен период и имам желание да получа някаква информация реших да пиша на Елвира писмо с необходимите данни и въпрос, но до момента нямам никакъв отговор вече 2 седмици.
По колко време сте чакали за отговор на писмо?
Можете ли да ми препоръчате сходен човек с наистина способност да познвава/знае?
Не е проблем телефонното обаждане, но времето в което спокойно мога да говоря по телефона не съвпада с обявеното.

# 130
Здравейте, търся добър ясновидец или ясновидка, който наистина да има това заложено в себе си, от гр. София съм, но бих отишла и до друга точка на България, ако си заслужава. До сега съм ходила единствено при Роберто Методиев в гр. София, наистина имаше усещане за нещата, но ми идва прекалено скъпо при него. Търся някой, който наистина би помогнал, не само с основната идея да вземе пари. Изчетох няколко теми, но не можах да се спра на някой конкретно от това, което прочетох. Моля за препоръки, хора от които наистина сте доволни и бихте отишли отново.

# 131
Моля ви, дайте ми номера на Елвира, искам още сега да й се обадя!  bouquet

# 132
Моля ви, дайте ми номера на Елвира, искам още сега да й се обадя!  bouquet
Има го на първа страница.  Peace

# 133
Кажете ми няколко човека, които пак са с платени импулси, за да им звънна утре, нямам възможност да пътувам.  bouquet

# 134
Защо коментара ми беше изтрит?
Поствам го пак в случай че някой търси астролог,който демонстрира уменията си преди да платите,сравнително точен е и без да задава въпроси от които да се досеща за отговорите или да проучва и най-важното не ви иска пари за да ви "разваля магията"

Имейл:d.p-ov@mail.bg (*бях объркал мейла)

P.s. някой ако пробва да сподели впечатления, поне от демонстрацията която е безплатна...
При мен познаваемостта беше хммм може би 80%..
Интересно ми е при другите каква е...

И аз му писах. Наистина познава, имаше точна прогноза за мен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт