Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 098
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Чета и препрочитам. Нищо не разбрах. Защо са тези пируети. Плащаш някаква сума и си пускаш реклама в бгмамата.
Много отдавна тук всичко е   само за пари( каквато   , с крайно малобройни изключения ,е и цялата постановка на касиерките-врачки). Те само вземат, не искат да  плащат , за да се рекламират, затова , много отдавна играят тези водевили тук.Колкото и надлъгването  да е очевидно за смислените люде, пред портите на касите не спират да се вият опашки от типа " три синджира роби" и да валят заинтригувани запитвания на лични след всяка рекламна сценка в ефира.

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 13:33 от ryannn

# 106
Здравейте,предварително се извинявам ,че няма да пиша по темата.Дали някой знае къде мога да отида за леене на куршум в София или около .Ще съм благодарна много.Спешно

# 107
Някой ходил ли е при Любо в Мадара? Какви са ви впечатленията?  Hug

# 108
  • В.Търново
Изключително много моля новорегистрирани потребители и многопрофилни откачалници да не ми пращат ЛС с молба да им препоръчам някого, или да ме проверят дали съм разбрала, че имат "няколко лица" - за едната и не подозирах, така активно отговаряше на откачалника /пък то сама си писала и отговаряла/. Не съм си забранила личните само поради факта, че си пиша с едноцифрено число нормални мислещи хора.
Кажи я коя е Simple Smile

# 109
  • София
Изключително много моля новорегистрирани потребители и многопрофилни откачалници да не ми пращат ЛС с молба да им препоръчам някого, или да ме проверят дали съм разбрала, че имат "няколко лица" - за едната и не подозирах, така активно отговаряше на откачалника /пък то сама си писала и отговаряла/. Не съм си забранила личните само поради факта, че си пиша с едноцифрено число нормални мислещи хора.

Мама Звярка, не си единствената на която това същество пише на лични, следи потребители в други теми....и много правилно си забелязала: от няколко профила сам пише и отговаря от друг профил или от няколко профила. Знаем кой стои зад всичко това. Всичко това не е от сега, а от няколко години!

# 110
Някой ходил ли е при Любо в Мадара? Какви са ви впечатленията?  Hug Хаййййде, мацкии, никой ли не го е посещавал??

# 111
Някой ходил ли е при Любо в Мадара? Какви са ви впечатленията?  Hug Хаййййде, мацкии, никой ли не го е посещавал??
http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=4360

# 112
Благодаря ти, мамарамбо   Hug

# 113
  • София
Жена

113
Re: Ясновидци/врачки - тема 29
♥0 вт, 01 мар 2016, 13:37 #785
Работата на врачките зависи от клиентите. Не може да им губиш времето с "Ша съ съберем ли с Пенчо?", "Как да си го върна?", "Къде си изгубих обиците?" Smile
Сега вече ми се изясни реакцията защо една дама отказа да ми гледа като разбра, че й намерих името от тук с фразата "На лудите форумни майчета не гледам!" и ми тресна слушалката. Very Happy

Изглежда на врачките им е дошло до гуша от подобни въпроси
Скрит текст:
и затова отговарят с общи психологически съвети на такива въпроси или гледат да нацелят, все има 50% шанс да налучкат - или ще се върне при теб или не. Предполагам им писва да слушат едно и също непрекъснато. Една врачка пред мен си пи успокоителното след поредната клиентка.

Коронния номер на врачките е "имате много негативна енергия". Чистят магия за колосални суми от 100+ лева. Естествено всичко е плацебо ефект, какъвто ще имаш и от това да тичаш, да прегръщаш дървета или да се молиш пред иконата, което ако не друго е безплатно. И се почва едно обикаляне и пръскане на пари... е моите пари за врачки свършиха... май за щастие. Имам чувство, че някои от тях изцеждат енергията на клиентите си и сега като не ходя съм по-добре определено. Иначе тези които са ми познали поне малко нещо отново може да ги посетя някога, те поне не плашат с негативни енергии и магии и искат не 100 лева, а до 30 на сеанс или колкото оставиш.

Сериозно? hahaha
 Не искали да си губят времето с "Ще се събера/разделя с Х Shocked
Това не е ли една от най-съществените части от живота???
А какво въобще казват???
Не могат за любов, не им се "давало" за пари, въобще няма да повдигам въпроса за здраве...
Та, не че съм ходила в последните години на "врачка", ама за какво ми е тя?

Това с мултилинковете го имаше отдавна...
Само дето не разбрах за чии им е.
Хайде, със здраве. bouquet

# 114
Привет!  bouquet някой свързвал ли се е с Емилия от Лондон, защото от доста време загубих контакт с нея, а понякога ми се иска да я питам по дадени въпроси..

# 115

Мама Звярка, не си единствената на която това същество пише на лични, следи потребители в други теми....и много правилно си забелязала: от няколко профила сам пише и отговаря от друг профил или от няколко профила. Знаем кой стои зад всичко това. Всичко това не е от сега, а от няколко години!
Може ли да ми кажете за кои профили става въпрос,кой мами така глупаво ,защото аз не съм разбрала....От време на време изпускам темата,но не искам да се подлъгвам.Може и на лични да ми пишите.Чудя се как може да съществуват такива психопати,уж сме тук за да си помагаме,а пък и съм сигурна,че абсолютно всички не сме от хубаво тук!!!

# 116
Защо коментара ми беше изтрит?
Поствам го пак в случай че някой търси астролог,който демонстрира уменията си преди да платите,сравнително точен е и без да задава въпроси от които да се досеща за отговорите или да проучва и най-важното не ви иска пари за да ви "разваля магията"

Имейл:d.p-ov@mail.bg (*бях объркал мейла)

P.s. някой ако пробва да сподели впечатления, поне от демонстрацията която е безплатна...
При мен познаваемостта беше хммм може би 80%..
Интересно ми е при другите каква е...

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 19:02 от deqn87

# 117
Ако демонстрацията ни хареса, после заплащаме ли си я, или е изцяло безплатен първия опит, а после след като останем доволни, вече се заплаща съответната такса ?

# 118
Ако демонстрацията ни хареса, после заплащаме ли си я, или е изцяло безплатен първия опит, а после след като останем доволни, вече се заплаща съответната такса ?

Демонстрацията е хороскоп, но за изминал период, за да прецениш до колко е точен и не се заплаща. А вече ти си преценяваш дали искаш за следващите месеци или не.

# 119

Демонстрацията е хороскоп, но за изминал период, за да прецениш до колко е точен и не се заплаща. А вече ти си преценяваш дали искаш за следващите месеци или не.

Ясно, благодаря за информацията.

Общи условия

Активация на акаунт