Ясновидци/врачки - тема 30

• 165 856
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Мамарамбо, ти имаш ли някакви впечатления от Емилия, Ирина и Светлана и дали си писала на steff2009@abv.bg? Тя не иска пари по имейл, но не знам дали приема и на живо. Дори пълното й име забравих да я питам как е, защото мислих само за въпроса си. Ако съдя по това, което ми каза има познаваемост. Ако някой от тук реши да й пише, ще помоля от мое име да я пита дали работи на живо, защото не ми се иска да я занимавам да й пиша по сто пъти и ако пожелае да сподели в темата. Просто има данни спрямо това което ми каза по моя въпрос. Освен това ми се стори позитивна жена, до колкото с разбира от имейл, за разлика от предната имейл врачка, която ме нахока.

Аз както вече казах спирам с търсенето и от сега нататък ще се допитвам само до тези 4, просто свършиха паричките за сега и си направих равносметка къде ми изтичат толкова пари, та реших да спра с вредните навици като търсене на някоя да ми разваля магии и да ме чисти и разните илачи и безполезни хранителни добавки. Вече ще го карам еврейската - пестеливо. С оглед на това което ми предсказаха им вярвам, че познават поне на 80-90% процента, което за мен е достатъчно. Но все пак, мамарамбо, интересува ме твоето мнение заради големия ти опит с врачките и базата на сравнение. Simple Smile

# 91
Мамарамбо, ти имаш ли някакви впечатления от Емилия, Ирина и Светлана и дали си писала на steff2009@abv.bg? Тя не иска пари по имейл, но не знам дали приема и на живо. Дори пълното й име забравих да я питам как е, защото мислих само за въпроса си. Ако съдя по това, което ми каза има познаваемост. Ако някой от тук реши да й пише, ще помоля от мое име да я пита дали работи на живо, защото не ми се иска да я занимавам да й пиша по сто пъти и ако пожелае да сподели в темата. Просто има данни спрямо това което ми каза по моя въпрос. Освен това ми се стори позитивна жена, до колкото с разбира от имейл, за разлика от предната имейл врачка, която ме нахока.

Аз както вече казах спирам с търсенето и от сега нататък ще се допитвам само до тези 4, просто свършиха паричките за сега и си направих равносметка къде ми изтичат толкова пари, та реших да спра с вредните навици като търсене на някоя да ми разваля магии и да ме чисти и разните илачи и безполезни хранителни добавки. Вече ще го карам еврейската - пестеливо. С оглед на това което ми предсказаха им вярвам, че познават поне на 80-90% процента, което за мен е достатъчно. Но все пак, мамарамбо, интересува ме твоето мнение заради големия ти опит с врачките и базата на сравнение. Simple Smile
Емилия и Вальо ми казаха абсолютно едно и също нещо. Уви, стана точно обратното. Оня с хороскопите още се шушкави.

# 92

Аз писах на steff2009 онзи ден и я питах дали приема и ми отговоли,че сега е болна и да я питам след 1-2месеца,но не съм я питала за името.

# 93
Емилия и Вальо ми казаха абсолютно едно и също нещо. Уви, стана точно обратното. Оня с хороскопите още се шушкави.
Странно, на мен ми позна че ще взема един изпит, а всичко клонеше че няма да е така. Аз лично не бих отишла при мъж, като че ли жените врачки имат по-развитото 6то чувство. Не знам и един мъж да не е оплют масово тук. Контактите ми с Бобо 08 и Калоян ми показаха, че те говорят общи приказки. Друг пък ми прави рейки срещу скромната сума от 40 долара. Четвърти пък ми каза да хвърля иконата на Св. Мина, която купих, защото е идолопоклонничество.

Проверката за магия на Калоян от Плевен беше "пий сол, разтворена в чаша вода и ако ти олекне имаш магия". Joy Веднага заключи, че имам магия. От водата олеква, защото утоляваш жаждата. Нещо за солта и електролитите, това-онова. Аман от истерясали ню ейдж шамани имащи се за Нострадамус или Ванга, които във всичко виждат промисъл и магия. Но ние сме шараните, че се връзваме. Е как ще преведа на Калоян 100 евро да ме чисти при тези глупости и да ми се смее по пътя до банката? Същата работа като онези които ме зарибиха да се тъпча с хранителни добавки и недоказани и опасни илачи. Въпреки това вярвам, че наистина има хора, които предусещат нещата и могат да предвидят нещо. Но играта с ню ейдж глупостите я играх и вече няма да спонсорирам мошенници. Офтопик: Дали няма да е добре да има тема за излъгани от природни лечители, знахари, хомеопати, натуропати и т.н., защото те са същите като лъже-врачките, но определено не могат да се нарекат ясновидци?

# 94
Няма ли сила /или модератор/, която /който/ да прекрати това, което се случва в тази тема?
Уважаеми 113 /май този път сте жена, всъщност/, моля, позвънете на 112, все някой добър човек ще се отзове и ще ви прибере там, дето ви е мястото - на тихо, топло, светло и с бели стени.

# 95

Ако  пиша  на steff2009@abv.bg дали би ми отговорила на  2-3 въпроса ?

# 96
Допитвала съм се до steff2009@abv.bg 3 или 4 пъти, след което ми писа, че вече не отговаря на въпроси.

# 97
То от писане във форума от безброй никове как да й остане време и да отговаря на въпроси...

# 98
Зa Керaнкa от Добрич,съм чувaлa сaмо добри думи.Но предполaгaм,мaлко сте от този грaд.

Ходих при нея преди няколко месеца, защото и аз бях чувала все хубави работи. Преди мен имаше хора,които ми разказваха колко е невероятна и какви неща им е познала. На мен познаваемост под нулата. Искам последно да пробвам бабата от Русокастро, но ставало трудно а и нямам време. 

# 99
Здравейте.Чета отдавна темата /29 и30/,но едва днес събрах смелост да се регистрирам.И аз като вас съм посетила доста ,,познавачки,, и съм си създала мнение за няколко човека,което ако искате ще споделя с вас,но продължавам да търся ИСТИНСКАТА,която да ми познае всичко.

Цитат
Ако беше чела това,което съм писала преди щеше да ти е ясно,че не съм я намерила сега,а и преди съм ходила при нея,доволна съм /което също съм споделила/,а днес просто споделих.Прочети ВНИМАТЕЛНО какво съм писала-не съм търсила,а съм споделяла.Не съм употребила думата перфектна,а просто споделих,че нещо се е случило,което тя го предрече преди 11дни.
Ся, или съм малоумна, или някой се опитва да ме изкара такава.
Миленче, ай по кротко, а?

Не, бе, тя не ТЪРСИ....

А тук се виждат всичките писания  - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=538041;sa=showPosts

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 21:41 от мамарамбо

# 100
Чета и препрочитам. Нищо не разбрах. Защо са тези пируети. Плащаш някаква сума и си пускаш реклама в бгмамата. Гледам, познавам, вземам толкова......

# 101
Здравейте.Чета отдавна темата /29 и30/,но едва днес събрах смелост да се регистрирам.И аз като вас съм посетила доста ,,познавачки,, и съм си създала мнение за няколко човека,което ако искате ще споделя с вас,но продължавам да търся ИСТИНСКАТА,която да ми познае всичко.
Добре дошла ,би ли споделила !

Благодаря.Дано не ме приемете,че се включвам,за да правя реклама или да плюя някой,но наистина съм честна и искрена.Ходих септември при Божидар Караджов-веднага ми откри външна намеса и ми предложи помощ-сруще 500лв!!!!.Все пак бях нахална и го попитах нещо конкретно,а той ми отговори,че ще се разделим след 3год.-а аз бях отишла при него точно защото не се събираме т.е.-голяма реклама,но никакво покритие.Ходила съм и при Николета в Червен бряг-1вярна дума за нищо-нито за минало,настояще или бъдеще.2пъти съм ходила при Пепа/от списъка/ и останах много,много доволна,въпреки,че във форума четох отрицателно мнение за нея-явно е индивидуално.Първият път останах впечатлена и доворна и затова се записах и 2ри път.Пак бих отишла,но си вдигна таксата.Ходя и при една жена в кв.,,Левски,,-София,но тя е малко трудна и човек трябва да се въоръжи с търпение.Спирам,за да не стана досадна.Дано да съм била полезна.

Удобно ли е да споделиш от кога взима Пепа 40лв. Аз съм ходила многократно при нея, за последно през есента на миналата година и беше 30лв.

А коя е тази жена от кв. Левски, бих те попитала на лични, но не може да ти се изпращат такива.

# 102
Тази тема заби в изключително гадна посока и просто не знам как съществува още. Аз самата отдавна спрях да споделям, предполагам повечето от нормалните /които не се никак много/, мълчат по същата причина.

# 103
  • В.Търново
Истинските гледачки не си търсят публика.

# 104
Изключително много моля новорегистрирани потребители и многопрофилни откачалници да не ми пращат ЛС с молба да им препоръчам някого, или да ме проверят дали съм разбрала, че имат "няколко лица" - за едната и не подозирах, така активно отговаряше на откачалника /пък то сама си писала и отговаряла/. Не съм си забранила личните само поради факта, че си пиша с едноцифрено число нормални мислещи хора.

Общи условия

Активация на акаунт