Ясновидци/врачки - тема 30

• 165 854
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • В.Търново
Не може един ясновидец да иска такси от 40лв или за разваляне на магии трицифрени суми.Това е чиста търговия.

# 76
Здравейте!
Мнение за Иван Божилов-София?
Благодаря Ви!

# 77
Така си е  rusalka1!!! Нали уж дарбата им ще изчезне ако вземат пари, нищо че са сложени на икона или върху кръст!!! Толкова е отблъскващо да си просят пари и да си играят с човешката мъка и проблеми.

# 78
Попаднах на този сайт http://astrohit.net/
Някой поръчвал ли е хороскоп?

Ай, нали съм пушечно месо, му писах и чакам, чакам......Ако видя, че фела, ще пусна и платен. Но......чакам, чакам.......

# 79
Здравей те не се включвам но следя редовно форума и вашите изказвания и мнения за гледане не съм намерила все още точния човек но за разваляне на магии и постигане на желани събития  ползвам услугите на една жена и съм доволна за да не ви звучи като реклама  ако ви интересува пишете на лични

# 80
Здравейте отново! Временно напуснах форума, защото тук постоянно се хвърля кал и ако похвалиш някого ти се нахвърлят че правиш реклама. Затова няма да споменава имена, а инициали. Изчаквах да мине време и сега мога да кажа, че Е. от П. ми позна. Тогава изобщо не й повярвах, макар че ми се искаше да е права. Просто твърде много провали имах преди това и дори нямах надежда. Но стана и е факт! Ако нещата се развият благоприятно може да се окаже, че и С. от С. ми е познала, но има още време. Става въпрос за нещо, свързано с кариерата. За здраве нито Е., нито И. от Р., нито С. познаха всичко. Хванаха нещата най-много до 70-90 процента, но основния ми проблем не го диагностицираха точно. Май и да познават нещо за любов, пари, кариера, образование, повечето врачки не ги бива да пророкуват за здравни проблеми.

И. и Е. нямат точна тарифа, а С. има фиксирана, но вероятно ги отчита, защото цъка на касов апарат. При нея минус е че много се чака, записваш се предварително, докато при Е. и И. може да се отиде в доста по-кратък срок сред обаждане. Повече не смятам да търся други ясновидки, тези трите като че ли са доста добри поне при мен откъм познаваемост и са ми удобни като транспорт. От тези в Интернет имам чувството че почти всички са лъжеврачки, все ми искат по 100 лева за разваляне и ми пълнят главата с фатализми и драми. От гледащите безлатно имам отговор от steff2009 и се надявам да е познала, но е рано да кажа. Успех! Simple Smile

# 81
Сега и гатанки ще решаваме...вземи напиши имената де!!!

# 82
Сега и гатанки ще решаваме...вземи напиши имената де!!!

Jorry, разсмя ме най-искрено! Laughing Благодаря за този коментар, много добре казано. bouquet

# 83
Ирина (Петя) от Редута
Емилия - Пиротска - отидох
Светлана от Сухата река

Координатите им ги има в анкетата. На steff2009 някой от тук ми даде имейла. На abv.bg е. Единствената онлайн врачка, препоръчана ми на лични която не ми поиска никакви пари и не ме наплаши с магии и отрицателни енергии Затова и я споменавам. А си блокирах личните, защото ми омръзна горещо да ми препоръчват такива, които ми казват че трябва да им дам 100 лева или повече за да ме чистят. Една дама хем искаше такава сума, хем ми размахваше виртуално пръст в имейлите си да не ходя по врачки, караше ми се като на малко дете. И потвърди мнението ми, че по-специфични здравословни проблеми не се виждат от врачките. Светлана и Ирина като че ли нацелиха повечето неща, но и те не видяха основния проблем, който всъщност ме закара до тях. Емилия видя моя стрес от преди 3 години, но не видя проблеми по-назад в миналото.

# 84
Аз пак да питам някой говорил ли е по скайп с Ивелина.Видях, че е предложила услугата в сайта си но не ми се дават 40 лв за поредната тъпотия.Мисля, че има дарба но с смс-ите никога не може да си сигурен кой ти отговаря а така ако говори и я чуваш а не пише е друга бира дет се вика Simple Smile)

От Ина на женския пазар останах леко втрещена -каза ми преди година, че ще преспя с един колега който и тогава и сега ми е много анти.Може би е видяла неговите нескрити мераци .....но така или иначе не позна.За другите хора за които я питах малко общи приказки, но като цяло звучаха достоверно.

# 85
Попаднах на този сайт http://astrohit.net/
Някой поръчвал ли е хороскоп?

Ай, нали съм пушечно месо, му писах и чакам, чакам......Ако видя, че фела, ще пусна и платен. Но......чакам, чакам.......
Е, как да си дадеш парите на този господин, като не прави ни най-малък опит поне да те зариби. Чакам, чакам.....

# 86
Зa Керaнкa от Добрич,съм чувaлa сaмо добри думи.Но предполaгaм,мaлко сте от този грaд.

# 87
# 88
Някой може ли да ми препоръча ясновидец в плевенска област или някоя в близост ? И за предпочитане да може да се стигне с влак до там.Благодаря предварително.

# 89
Здравейте, дадох своя глас за Валентин. Наскоро се случи нещо, за което той ми каза, че ще се случи още 2014 г., а 2015 г, когато отново бях при него, го спомена отново и тогава вече с повече детайли. Аз бях загубила надежда, но ето, че нещата започват да се развиват по начина, по който ги описа той. Той позна и за още едно нещо, което беше много специфично, но свързано с друг човек. Сега си обяснявам защо той избягва да назовава конкретни срокове, а по-скоро начертава тенденцията на развитие на нещата. На нас, които имаме проблем, често ни липсва търпението. Но сега вече съм убедена, че той има дарба. Бих го посетила отново.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт