Ясновидци/врачки - тема 30

• 165 836
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Аз продължавам да контактувам с Бобо,някой консултирал ли се е скоро с него.Чесно да ви кажа понякога ясновидците виждат едно ,а то се оказва друго защото май ние сами си го променяме.Макар че от друга страна нали хората казват каквото ти е писано това ще стане....И аз не знам вече на какво и кого да вярвам

# 61
Здравейте,
Чрез форума попаднах на координати на Ина - Женски пазар. Вчера бях при нея за пръв път и бях шокиран от достоверността на римите й. Един ден преди да отида при Ина се обадих на леля Искра от Бистрица по повод връзката ми с едно момиче. Двете с Ина предсказаха коренно противоположни неща. Едната(леля Искра) предсказа раздяла, а Ина - семеен живот с въпросното момиче. Моля да ми кажете на коя от двете да вярвам. Благодаря ви предварително.

Бъдете здрави.
Поздрави.

# 62
Здравейте,
Чрез форума попаднах на координати на Ина - Женски пазар. Вчера бях при нея за пръв път и бях шокиран от достоверността на римите й. Един ден преди да отида при Ина се обадих на леля Искра от Бистрица по повод връзката ми с едно момиче. Двете с Ина предсказаха коренно противоположни неща. Едната(леля Искра) предсказа раздяла, а Ина - семеен живот с въпросното момиче. Моля да ми кажете на коя от двете да вярвам. Благодаря ви предварително.

Бъдете здрави.
Поздрави.

Леля Искра гледа ли по телефона?

# 63
А впечатления от Ина - Женски пазар? Четох доста, но мненията са много разнородни...

# 64
не знам дали ми е за тук въпроса, но някой може ли да ми каже къде в Сф или Русе могат да ми леят куршум/восък. Посъветваха ме да го направя и съм се решила
благодаря

# 65
Никой ли не е звънял на Бобо?Видях в анкетата,че някой е гласувал за Веска Ковачвва,може ли да спидели.Аз ходих при нея януари и прогнозата и е за март,но така като гледам за в момента няма наченки да стане.

# 66
Малко нетрадиционно, но защо не пробвате да записвате сънищата си и не прочетете нещи за Едгар Кейси и неговите съвети. Това, което го търсите по врачките, всъщност подсъзнанието ви го знае и отговорите са във вас. Иначе успех в търсенето!

# 67
Малко нетрадиционно, но защо не пробвате да записвате сънищата си и не прочетете нещи за Едгар Кейси и неговите съвети. Това, което го търсите по врачките, всъщност подсъзнанието ви го знае и отговорите са във вас. Иначе успех в търсенето!
Това за сънищата си абсолютно права.

# 68
Никой ли не е звънял на Бобо?Видях в анкетата,че някой е гласувал за Веска Ковачвва,може ли да спидели.Аз ходих при нея януари и прогнозата и е за март,но така като гледам за в момента няма наченки да стане.
Ако питате за бобо08, който сам си предложи услугите тук във форума, звъняла съм му.Но пълни глупости, опитва се да бъде психолог.Но това няма общо с ясновидството.Нещо на въпрос ще си намеря ли работа, тъй като нищо не видя ми предложи да чистя входове. Нищо лошо няма в никоя работа, но само за протокола, точно тогава си купихме джип.Мога и още смешки да разкажа за него. Може би е добър човек, но не и врачка 😁

# 69
Ако питате за бобо08, който сам си предложи услугите тук във форума, звъняла съм му.Но пълни глупости, опитва се да бъде психолог.Но това няма общо с ясновидството.Нещо на въпрос ще си намеря ли работа, тъй като нищо не видя ми предложи да чистя входове. Нищо лошо няма в никоя работа, но само за протокола, точно тогава си купихме джип.Мога и още смешки да разкажа за него. Може би е добър човек, но не и врачка 😁
Направо се отчаях....на мен до сега много неща ми е познавал...дай Боже и сега да е познал

# 70
  • Sofia
Пепа къде гледа в момента, каква и е таксата?

# 71

Таксата е 40лв.

# 72
  • В.Търново

Таксата е 40лв.

Уаууууууу, това не може да се нарече истински гадател.

# 73

Таксата е 40лв.

Уаууууууу, това не може да се нарече истински гадател.

Кое по-точно е прави неистински гадател?

# 74
На моя позната Пепа беше казала разни неща, които не се сбъднаха! Иначе ми беше една от първите в списъка за познаващи! Рано или късно всеки попада на подходящ за него или вероятно налучкват ...

Общи условия

Активация на акаунт