Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 117
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
ancholina за коя Емилия става въпрос?
А с елвира разваляхте ли магията и успя ли да се срещнеш лично?
Ходила ли си при Хайрие от Боян Ботево?

# 421
За един и същи проблем съм била при Валентин Начков и съм се допитвала до Елвира по телефона.
Той ми позна преди 5 месеца категорично и прогнозите му се сбъднаха най-много седмица след посещението.

Елвира ми каза следното нещо по отношение на приятеля ми - " пътищата ви се разделят,не ви съветвам да бъдете с този човек" , но нищо конкретно ,въпреки че бях повече от готова да стоя на телефона колкото е необходимо за 60 ст на минута,за да получа подробности около ситуацията - нищо. Като заучена фраза. Назад в темите видях,че е казала същата на още две момичета. Мисълта ми е,ако тя чисто номерочогично ми отговаря според датите на раждане - те не е много трудно да се изчистлят, нашите числа на живота са 4 и 9. Такова "ясновидство" има безплатно в интернет.

Нищо не каза нито за мен самата,нито за него,освен че мисли,че уча нещо - което не е трудно да се прецени като гласът е на млад човек.

Това са моите впечатления.

П.С. И пропуснах нещо много важно -

Внимание - Ангел от Дианабад - опипващ стар перверзник. Бях при него зимата,травмиращо изживяване. Сексуален тормоз. Не влизам в подробности,защото беше наистина ужасяващо. Не ходете при него.
А това ,което е казала Елвира "пътищата ви се разделят " така ли е в момента ?
То като я питаш за връзката си с мъж, не е трудно да се сети, че отношенията се поклащат...И на мен ми е казала същото и така е станало, но с нищо и никакви подробности не ми е внушила доверие към думите й! И затова оставам с впечатление, че било е чисто съвпадение

Именно,шансът е 50 на 50. И е много банална фраза,почти универсална. Плюс това я бях намерила точно в една от тези теми,ама дословно същата на още две момичета...

# 422
ancholina за коя Емилия става въпрос?
А с елвира разваляхте ли магията и успя ли да се срещнеш лично?
Ходила ли си при Хайрие от Боян Ботево?

Става въпрос за Емилия от Лондон.

С Елвира нищо не разваляхме.Една моя позната искаше да и разваля магия и ми каза после-това нещо мога да ти го принтирам от интернет и да ти го дам,не си давай парите.

При ХАйрие не съм ходила.

# 423
Това ли е сайтът на Емилия от Лондон http://www.tarotanalyses.info/ и как може да й се зададе въпрос?

# 424
За един и същи проблем съм била при Валентин Начков и съм се допитвала до Елвира по телефона.
Той ми позна преди 5 месеца категорично и прогнозите му се сбъднаха най-много седмица след посещението.

Елвира ми каза следното нещо по отношение на приятеля ми - " пътищата ви се разделят,не ви съветвам да бъдете с този човек" , но нищо конкретно ,въпреки че бях повече от готова да стоя на телефона колкото е необходимо за 60 ст на минута,за да получа подробности около ситуацията - нищо. Като заучена фраза. Назад в темите видях,че е казала същата на още две момичета. Мисълта ми е,ако тя чисто номерочогично ми отговаря според датите на раждане - те не е много трудно да се изчистлят, нашите числа на живота са 4 и 9. Такова "ясновидство" има безплатно в интернет.

Нищо не каза нито за мен самата,нито за него,освен че мисли,че уча нещо - което не е трудно да се прецени като гласът е на млад човек.

Това са моите впечатления.

П.С. И пропуснах нещо много важно -

Внимание - Ангел от Дианабад - опипващ стар перверзник. Бях при него зимата,травмиращо изживяване. Сексуален тормоз. Не влизам в подробности,защото беше наистина ужасяващо. Не ходете при него.
А това ,което е казала Елвира "пътищата ви се разделят " така ли е в момента ?
То като я питаш за връзката си с мъж, не е трудно да се сети, че отношенията се поклащат...И на мен ми е казала същото и така е станало, но с нищо и никакви подробности не ми е внушила доверие към думите й! И затова оставам с впечатление, че било е чисто съвпадение

Именно,шансът е 50 на 50. И е много банална фраза,почти универсална. Плюс това я бях намерила точно в една от тези теми,ама дословно същата на още две момичета...
Та аз тук споделях за тази фраза! Тя ми я е казала! И аз я попитах, а той ли ще ме остави, а тя отговори пак с доста универсална фраза - „То все някой от вас ще направи крачката встрани!“ , а кой този някой АЗ или ТОЙ, не е казала! Той ме е оставил! Тя защо не го е казала, ако е ясновидка, а се увърта!

# 425
И на мен Елвира ми каза - "пътищата се разделят" и само това. Нито срок, нито причина, нито нищо... Това й е универсалната фраза, дали е познала времето ще покаже.

# 426
И на мен Елвира ми каза - "пътищата се разделят" и само това. Нито срок, нито причина, нито нищо... Това й е универсалната фраза, дали е познала времето ще покаже.
А още заедно ли сте и от кога е прогнозата на Елвира?

# 427
  • София
Никога не съм ходил на врачка или нещо такова , но вече толкова съм отчаян , че искам да ида  се посъветвам с някого . Днес разглеждайки темата видях един преден пост за една страница във фейсбук и писах там . Поискаха ми снимки и дати на раждане имена , явно правят някаква съвместимост и изчисляват нещо . Отговорът също не беше отчетлив , нямаше го това да или не което всеки отчаян човек иска да чуе , вместо това така ти казват нещата , че в момента нямаш шанс , но в бъдеще ако положиш усилия и си търпелив след време ще стане . Не ми взеха пари . От всичко което прочетох в предни теми а те са вече 30 , разбрах за една бабка която е починала , единствената  , която не прочетох нещо лошо . Една позната преди време  в градинката до народния театър някакъв човек  я заговорил  и и гледал на ръка , първо и  казал нещо от миналото което само тя знаела нещо съкровено , после и предсказал бъдещето  , като казал и лоши неща не само добри , не искал пари ,  прочетох в предна тема подобна история и затова я споделих .

# 428

Прогнозата е от края на миналата година и не се е сбъднала още.

# 429

Прогнозата е от края на миналата година и не се е сбъднала още.
Дано не се сбъдне.

# 430
 Хора чета ви нещата тук и искам  ви споделя нещо което не съм споделял. Веднъж на централна гара, София ме спря една, която се представи за лелята на Азис или нещо такова. Казваше се Иванка. И ми позна много неща. Като името на жената с която бях, от колко години, болка в кръста, изтръпвате на ръката  идруги. Говореше много убедително.. сякаш ме познаваше от години. Но като ми каза, че ще катастрофераме и че ще остана инвалид заради магия МЕ ИЗПЛАШИ ДО СМЪРТ.И викам можеш ли да я развалиш и тя ми потърси 100 лева. Казах и нямам ( а имах 300 лева) а тя вика Лъжеш имаш !!! А ИМАХ да плащам наем и трябваше да мизерувам... мислих мислих и измислих да и дам 10 лева. И и казах ако искаш ми я развали ако не ме прати да страдам и си тръгнах. Та мисълга ми е ако попаднете на нея я питайте защото познава Всичко. НО на това с магиите не и се връзвайте... Познаването е едно, магиите са сценария да откачи повече пари !

И ми изглежда много зъл човек.
Баба Инанка, Леля иванка или лелята на азис не е тя. Защото мой приятел, който държи дискотека в един по малък град се обади на Азис и той каза че не е тя. Но баба му наистина е врачка и няма такса но не излизала от тях . Пиша това за хората, които попаднат на нея и потърсят инфо в нета. ПАК КАЗВАМ ПОЗНАВА НО НА МАГИИТЕ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ !!!

# 431
Хора чета ви нещата тук и искам  ви споделя нещо което не съм споделял. Веднъж на централна гара, София ме спря една, която се представи за лелята на Азис или нещо такова. Казваше се Иванка. И ми позна много неща. Като името на жената с която бях, от колко години, болка в кръста, изтръпвате на ръката  идруги. Говореше много убедително.. сякаш ме познаваше от години. Но като ми каза, че ще катастрофераме и че ще остана инвалид заради магия МЕ ИЗПЛАШИ ДО СМЪРТ.И викам можеш ли да я развалиш и тя ми потърси 100 лева. Казах и нямам ( а имах 300 лева) а тя вика Лъжеш имаш !!! А ИМАХ да плащам наем и трябваше да мизерувам... мислих мислих и измислих да и дам 10 лева. И и казах ако искаш ми я развали ако не ме прати да страдам и си тръгнах. Та мисълга ми е ако попаднете на нея я питайте защото познава Всичко. НО на това с магиите не и се връзвайте... Познаването е едно, магиите са сценария да откачи повече пари !

И ми изглежда много зъл човек.
Баба Инанка, Леля иванка или лелята на азис не е тя. Защото мой приятел, който държи дискотека в един по малък град се обади на Азис и той каза че не е тя. Но баба му наистина е врачка и няма такса но не излизала от тях . Пиша това за хората, които попаднат на нея и потърсят инфо в нета. ПАК КАЗВАМ ПОЗНАВА НО НА МАГИИТЕ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ !!!

Нищо не познава и мен ме сприя един ден с абсолютно същия сценарии както теб. Започна да говори ти си тъжна не ти върви, страдаш дъра бъра имаш магия ми каза която ще ми причини рак  #Crazy. Поиска ми 100 лв. аз през цялото време и казвах остави ме бързам след това свали на 10 лв. Хвана ме за ръката и ми говореше караше ме да я гледам в очите с надеждата ако имам някой пръстен на ръката да го открадне. Много внимавайте с тези циганки защото крадат. Най накрая за да ме остави бръкнах в джоба ми имах някакви стотинки към 1 лв. викам и вземи си едно кафе и ме остави да си ходя, а тя с цялата си наглост ми казва ама то няма и за едно кафе Grinning. Беше ми казала че на 14 май (вчера) ще замина за Англия да работя да ама не .  Laughing. Много внимавайте с тези хора не се спирайте защото най много да ви оберат.

# 432
Здравейте, дами имам нужда от актуална информация.... Преди време съм ходила при вергиния от Пловдив, но беше преди 9 години доволна бях.. Скоро да сте били при нея? Позна ли ви и колко и е тарифата? Имам проблем, но се чудя при нея или тази Ани от Пловдив, но не си змам часа на раждане..какво ще ме посъветвате.? Нямам възможност и за двете.. И ако някой е ходил дали някоя от двете му е познала

# 433
Не искам да се връщам в темите назад и затова искам да ви попитам за Таня от село Ребърково до Мездра! Ходил ли някой от вас при нея и дали ви е познала? Моля да споделите, защото мисля да отида при нея!

# 434
Здравейте,някой може ли да ми даде мейл на Ники Узунов?Назад в другите теми е много хвален,но не успях да намеря негови координати!
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт