Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 132
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Все мисля за Елвира...да не би по трите имена, рождената дата, година намира хората във фейса, се ориентира по коментарите там, все пак там се пише обвързана и с кого...и място на живеене...Вече не вярвам в ясновидството след толкова даване на пари и лъжи. Ох, направо не знам!
Прекалено лични неща казва зада си мислим че ги чете някъде в публичното пространство newsm78Аз съм и писала поне пет пъти в рамките на около две години и до този момент няма нещо грешно казано за мое огромно съжаление newsm78.Възможно е обаче и да има хора на които не е познала,както се случва с повечето ясновидци-на едни познават,на други не...
За ен плюс път повтарям, че са група, не е само Елвира. Зависи на кого си попаднала. Всеки от тях може спокойно да твърди, че е самата тя.

# 406
А самата Елвира съществува ли изобщо или това е прякор, под който работи всеки от тази група?

# 407
Някой от съфорумките да е отключвал църква? Това трябва да направя и да нося олио, което да сипя в кандилата и да ги запаля, като си казвам определени неща. Тази услуга дали се заплаща на църквата?
Освен това ме изпратиха при Хайрие от Боян Ботево...е нямам сили отново да изчета всичките теми отново и да търся мнения за тази жена, затова ви моля-за какъвто и да е отзив за нея.
То са ритуали, то са свещи, реки и мале дано не забравя нещо... #Crazy

# 408
За отключването-лична уговорка с жената която се грижи за храма,и продава свещите.Олиото е добре да е цяла бутилка,да се долива дълго време.Ако детето не говори-обикновенно за това се прави-трябва да се направят и други неща.Дарение в храма се оставя задължително

# 409
За един и същи проблем съм била при Валентин Начков и съм се допитвала до Елвира по телефона.
Той ми позна преди 5 месеца категорично и прогнозите му се сбъднаха най-много седмица след посещението.

Елвира ми каза следното нещо по отношение на приятеля ми - " пътищата ви се разделят,не ви съветвам да бъдете с този човек" , но нищо конкретно ,въпреки че бях повече от готова да стоя на телефона колкото е необходимо за 60 ст на минута,за да получа подробности около ситуацията - нищо. Като заучена фраза. Назад в темите видях,че е казала същата на още две момичета. Мисълта ми е,ако тя чисто номерочогично ми отговаря според датите на раждане - те не е много трудно да се изчистлят, нашите числа на живота са 4 и 9. Такова "ясновидство" има безплатно в интернет.

Нищо не каза нито за мен самата,нито за него,освен че мисли,че уча нещо - което не е трудно да се прецени като гласът е на млад човек.

Това са моите впечатления.

П.С. И пропуснах нещо много важно -

Внимание - Ангел от Дианабад - опипващ стар перверзник. Бях при него зимата,травмиращо изживяване. Сексуален тормоз. Не влизам в подробности,защото беше наистина ужасяващо. Не ходете при него.

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 00:22 от Cherrybomb

# 410
Здравейте,дами.Как върви ясновидстването при вас?

Реших да ви споделя мнението си от позиция на 6-те години,които изминаха и от позицията на това,че вече не ми пука.Заради един мъж обиколих не знам колко врачки.Чаках го толкова време и бяхме все на периоди-искам те,не те искам,махай се и т.н.Още миналата година октомври му бях теглила една българска,обаче той се усети,завъртя се покрай мен и ме омая отново.До април тази година,когато всичко приключи с гръм и трясък.Разочарованието ми не беше голямо.Вече съм свикнала.Дори и не се сещам за него.Подозирам,че има психически проблем и не го лекува-негов си проблем.

Та да не ви занимавам с моите проблеми,да обобщя за врачките,които съм питала за него.

Стефанка Райкова-първия път ми каза,че ще се съберем,после каза не.И винаги като я питах за него,казваше ми-абе мани го тоя.

Леля ви Иванка ми го обещаваше на тепсия-нито той,нито тепсията.

Маг Сибила-голяма магия му направи,децата ни видя.Мисля,че е излишно да коментирам повече.

Карла-и тя ми го обеща.Налучка някои неща от насътоящето и с това приключи.Синя щяхме да имаме...

Ани-и тя видя деца-няма ги обаче.2014 трябваше да съм бременна.Да кажа-и все още не съм.

Леля Искра-не позна.Обеща ми розов свят.

Ники Узунов-каза,че вървим в една посока.Нещо объркахме посоките обаче.

Мр Морисън-не позна нищо-на 08.08 не знам коя година трябваше да сме много щастливи.

Емилия ми каза,че този човек има психически проблем.Единствено тя.

Марияна Николаева-щяло да стане,ама съм щяла да срещна един русичък пълничък и да се залюбя с приятеля му.Ни русият,ни приятелят му са се мяркали.

Сирма-измества срокове и все ми го обещаваше.

Пепа ми каза,че няма да стане.Ще срещна един разведен с две деца към 50-годишен.Той ще е любовта на живота ми.Моят човек трябваше да е женен 2913,а аз-2014.Да ви кажа-нито той се ожени,нито аз.

Цвети-ама,вие сте един за друг,много те обича.

Ина-било му хубаво с мен.

Катя-по нейната скала не сме си подхождали.Покривали сме само четири от нейните десет параметъра.

Ангел Илиев-първо,той е човекът,после-ааа,не,оставай го тоя.

Марина-наслушах се на сини каски,КФОР,че на челото ми пишело будала,била съм с таралеж в гащите,родена с пирон в трибуквието...

Латина ми даде съвети как да се държа с него и аз така направих.Скарахме се още същия ден.

Мира каза да го изчакам една година.Чаках повече,ама нъцццц....

Зарифе каза-яяяя,хващай някой друг,какво го чакаш тоя.Като че ли съм искала съвета и.

Людмила Накова-бил ми по съдба,ама съм със заключен късмет и трябва да ме отключи.Добре,че не ме отключи,щях да си блъскам главата с ненормален човек.

Дана-майка му била кобра,имало магия и щеше да стане,ама не стана.

Цецка-ще стане.

Стефка Коларова-ще стане,разбира се.

Леля Веска-аз мога да гадая по-добре от нея.

Маргарита-тя каза,че няма да стане,но след година ще отида в чужбина и мъжът ми ще е чужденец.Коя година,не разбрах.

Ташинка не става.

Марияна-тази беше пълно куку.

Златина каза да и пратя златните си накити,за да ми развали магията.

Кабала-каза,че няма да стане и беше права.

Божидар Караджов-две противоположни прогнози за щест месеца.Каза,че 2013 вече са приключили взаимоотношенията ни.Не,приключиха 2016.Той с две деца,а-с едно и т.н.

Ели Маринова-тя каза,че няма да стане.Ще бъдем страхотни бизнес партньори.Работихме една година заедно-щяхме да се избием.

Надежда-няма да стане,ама се оказа,че тая въпросната му била мераклийка.

Даниела-02.2013 ще се съберем-мммм,не 04.2016 му теглих шута.

Даниела Стоянова-нямало да стане,той не бил за мен.

Руми Стефанова-нямало да стане.

Маг Ани ми го обещаваше.

Маг Яна-държа ме на един импулсен телефон половин час.

Стела-да съм бягала от него,явно е имало защо.

Галина Александрова-нищо конкретно не каза.

Маг Поля-не.

Роберто Методиев-били ни объркани отношенията.

Пиналски-били сме приключили,да-ама по-късно.

Ивелина Христова си смени 100 пъти версиите.

Мария Асенова щеше да го омагьосва.

Евелина Лютова-имал магия.

Пепа Драгнева-друг мъж скоро щял да ми се появи.още го чакам,де.

Фатима-бил с по-слаба енергия от мен и го усетил,та затова се дръпнал.

Силвана Христова-нямало да стане.

Поли-големи щуротии ми наговори,в чужбина го прати даже.

Бобо08-не,съжалявам.

Галина Георгиева-моят хороскоп щеше да е по-добре направен.

Мария Пенчева-първото ми посещение беше 2014.Каза,че след две години ще се омъжа.Наближава времето,но не за него.Мъжът ми ще бъде с буква С или Д.Не различава име,презиме или фамилия.А той няма такива букви.

Начков-лек цирк ми разигра.Ако имах нужда от психолог,щях да отида на психолог.

Таня-обеща ми друг мъж,с тоя няма да стане.

Невена-пълен боклук.

Елвира-май каза,че няма да стане.Родова магия...Тъмни петна съм имала...

Иначе в темата за карти таро съм питала едни момичета колорадски бръмбар и a.nik.Някои неща са ги познавали.Но тарото е по-скоро анализ на дадена ситуация.
Смс-и съм пускала на кой ли не.В сайтове за таро съм си гледала.Пасианси съм си редила,боб съм си хвърляла,хороскопа съм му изследвала.Само изгубено време.

Това е от мен.Съжалявам за дългия пост,но малко хора ми познаха,да не кажа,че никой не каза,че на мен ще ми писне.Ако някой ми беше казал,че няма да искам да го видя,щях да го сметна за луд.аз вярвах,че винаги ще го обичам.
Доста пари пропилях,а не си струвало.

Съжалявам за дългия пост.Предварително казвам,че вече не пазя координатите им.

Бъдете здрави и щастливи.

# 411

Мария Пенчева-първото ми посещение беше 2014.Каза,че след две години ще се омъжа.Наближава времето,но не за него.Мъжът ми ще бъде с буква С или Д.Не различава име,презиме или фамилия.А той няма такива букви.

И аз да споделя за Мария...
В рамките на около 5 години майка ми е ходила при нея 2 пъти, аз 1 път. Всеки път казва - човек със С и Д  Laughing Друго от вечния й репертоар е "имаш магия правена от ходжа в Турция върху зелена дреха". За минало всичко ми позна, както и за какво съм отишла, само дето не позна, че съм била "булка", както се изрази. Не съм се женила. За бъдеще - позна кой месец ще имам проблеми със здравето и с каква оценка ще мина изпит. Другите прогнози вече са за далечното бъдеще. Не позна, че края на 2015 съм щяла да срещна някакъв човек. Пак тогава съм щяла да сменям жилище, но не позна. По един от въпросите ми беше категорична, че няма да стане, Елвира обаче даде противоположна прогноза. Ще видим коя е познала. Много обича да налучква разни букви и имена, но нещо не можа да ги нацели. Като цяло средна работа, познава тук-там, но много лъже за магии.

# 412
Същото съм правила и аз с ясновидките около раздялата с един мъж! Всичките ги обиколих, добавям, че и на импулсни телефони съм звъняла, записвала, коя какво ми казва и никой нищо не е познал! Това е! Общи работи и фрази! Никой не ми е казал това, каквото е станало!

# 413
Bobo08 ti e kazal " ne,sujalqvam" znachi e poznal,dopitvala li si se za drygo do nego i dovolna li si kato cqlo.Nqkoi dryg chyval li ли се е скоро с Бобо?

# 414
Bobo08 ti e kazal " ne,sujalqvam" znachi e poznal,dopitvala li si se za drygo do nego i dovolna li si kato cqlo.Nqkoi dryg chyval li ли се е скоро с Бобо?

Не съм се изразила правилно.Имах предвид-не,съжалявам,не става,не познава.Друго ми каза.

# 415

[/quote]
И аз да споделя за Мария...
В рамките на около 5 години майка ми е ходила при нея 2 пъти, аз 1 път. Всеки път казва - човек със С и Д  Laughing Друго от вечния й репертоар е "имаш магия правена от ходжа в Турция върху зелена дреха". За минало всичко ми позна, както и за какво съм отишла, само дето не позна, че съм била "булка", както се изрази. Не съм се женила. За бъдеще - позна кой месец ще имам проблеми със здравето и с каква оценка ще мина изпит. Другите прогнози вече са за далечното бъдеще. Не позна, че края на 2015 съм щяла да срещна някакъв човек. Пак тогава съм щяла да сменям жилище, но не позна. По един от въпросите ми беше категорична, че няма да стане, Елвира обаче даде противоположна прогноза. Ще видим коя е познала. Много обича да налучква разни букви и имена, но нещо не можа да ги нацели. Като цяло средна работа, познава тук-там, но много лъже за магии.

[/quote]

Мария ми е фаворит.на мен.Познавала ми е много неща.Каза за този мъж,че няма да стане и излезе права.Без да се опитва да си налага мнението-ама той не е за теб.Нацелвала ми е много букви.
Иначе за магиите прекалява.Няма как всеки отишъл при нея да има магия.Това са глупости.

# 416
Горе е споменато име на Людмила Накова, а същата е и Людмила Табакова - ломчинка е! Казва, че е сляпа! Говорила съм с нея по тел. 4 години преди и тя ми е казала категорично, че приятелят ще ме остави, просто да не се надявам на нищо с него! Така е станало! Но те че хората казват, че тя не е сляпа, а с голям диоптър  очила! Сега приема с 60 лв такса в офиса в София! Но просто ми е улучила като не е казала за никакви ситуации или подробности от връзката ми с този мъж, за да подсили някакво доверие към прогнозата й!

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 12:53 от Irina37

# 417
За един и същи проблем съм била при Валентин Начков и съм се допитвала до Елвира по телефона.
Той ми позна преди 5 месеца категорично и прогнозите му се сбъднаха най-много седмица след посещението.

Елвира ми каза следното нещо по отношение на приятеля ми - " пътищата ви се разделят,не ви съветвам да бъдете с този човек" , но нищо конкретно ,въпреки че бях повече от готова да стоя на телефона колкото е необходимо за 60 ст на минута,за да получа подробности около ситуацията - нищо. Като заучена фраза. Назад в темите видях,че е казала същата на още две момичета. Мисълта ми е,ако тя чисто номерочогично ми отговаря според датите на раждане - те не е много трудно да се изчистлят, нашите числа на живота са 4 и 9. Такова "ясновидство" има безплатно в интернет.

Нищо не каза нито за мен самата,нито за него,освен че мисли,че уча нещо - което не е трудно да се прецени като гласът е на млад човек.

Внимание - Ангел от Дианабад - опипващ стар перверзник. Бях при него зимата,травмиращо изживяване. Сексуален тормоз. Не влизам в подробности,защото беше наистина ужасяващо. Не ходете при него.
А това ,което е казала Елвира "пътищата ви се разделят " така ли е в момента ?

# 418

А това ,което е казала Елвира "пътищата ви се разделят " така ли е в момента ?
То като я питаш за връзката си с мъж, не е трудно да се сети, че отношенията се поклащат...И на мен ми е казала същото и така е станало, но с нищо и никакви подробности не ми е внушила доверие към думите й! И затова оставам с впечатление, че било е чисто съвпадение

# 419
Преди няколко месеца видях в една от темите този мейл: misteria2015@abv.bg  Не знам кой отговаря, но ми поиска и снимка. Описа много точно характера ми и каза верни неща за живота ми. На въпроса ми отговори, че няма да стане скоро това, за което питам и все още не е станало. Търсих информация за човека, който отговаря, но не можах да намеря. Отговори ми на 2 въпроса безплатно по имейл, но повече не посмях да питам.

Общи условия

Активация на акаунт