Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 297
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Villianne, нямам нужда от невролог1 Казах много истини за Марияна и веднага ме нападна. Защо?

# 181
Villianne, нямам нужда от невролог1 Казах много истини за Марияна и веднага ме нападна. Защо?

Ти ме нападна, че и правя нарочна реклама. Това че Валентин, Марияна или Емилия на теб не ти харесват, не значи че не струват. Ти до сега не си казала нито едно име на ясновидец от който си доволна. Твърдиш, че имаш такива, а като гледам тичаш при всяко новопоявило се име и след това го оплюваш, а тези от които си доволна не ги даваш като имена и координати. Поведението ти е  алогично. Laughing

# 182
  • София
Не мога да дам координати на ясновидци, защото те не желаят това! Къде ходя и защо си е моя работа! Относно Марияна казах истината такава, каквато е!

# 183
Не мога да дам координати на ясновидци, защото те не желаят това! Къде ходя и защо си е моя работа! Относно Марияна казах истината такава, каквато е!

Казала си , това което ти смяташ за истина, което изобщо не значи че съвпада с обективната ситуация.  Grinning И много удивителни, много нещо! Брей, какъв императивен тон извади!  Laughing

# 184
  • София
За Марияна описах обективната ситуация. Всеки сам ще прецени дали да я посети след всичко, което споделих. Ввно ти се изявяваш като частна секретарка на Марияна. Сигурно има нужда от такъв, защото е с беден речник.  Joy Joy Joy Но пък се сеща да дава на клиента да чете тълкувания за дата, карти....Да не говорим, че Марияна не притежава ясновидски способности.

# 185
За Марияна описах обективната ситуация. Всеки сам ще прецени дали да я посети след всичко, което споделих. Ввно ти се изявяваш като частна секретарка на Марияна. Сигурно има нужда от такъв, защото е с беден речник.  Joy Joy Joy Но пък се сеща да дава на клиента да чете тълкувания за дата, карти....Да не говорим, че Марияна не притежава ясновидски способности.

Освен Марияна, харесвам Вальо и Емилия, но не съм им секретарка. Доста скъпо платен специалист съм.  Joy  Освен това уточних, че нумерологията не и е силната страна, ама ти май имаш проблем с четенето с разбиране. Сега те оставям, защото ми идват гости, а ти си намери друг да ти обръща внимание. Grinning

# 186
  • София
За Марияна описах обективната ситуация. Всеки сам ще прецени дали да я посети след всичко, което споделих. Ввно ти се изявяваш като частна секретарка на Марияна. Сигурно има нужда от такъв, защото е с беден речник.  Joy Joy Joy Но пък се сеща да дава на клиента да чете тълкувания за дата, карти....Да не говорим, че Марияна не притежава ясновидски способности.

Освен Марияна, харесвам Вальо и Емилия, но не съм им секретарка. Доста скъпо платен специалист съм.  Joy

С такова впечатление останах. Thinking

# 187
Здравейте,
може ли корсинатите на тези Маг Гала и Маг Жужи  Simple Smile
Можеш да се регистрираш в уфопорт ,там има форум ,но те съветвам да пишеш на Маг Гала в чат с ясновидец,но тази услуга се заплаща с sms .Аз съм доволна от Маг Гала.
В уфопорт са психолози! Маг Гала иска да й опишеш подробно ситуацията. Някога дори са давали условие - описанието на въпроса да не е по-малко от 30 думи! И като й опишеш подробно, тя отговаря! Аз също мога така да отговоря....., просто по пътя на логиката!

# 188
Скрит текст:
Villianne може ли по-конкретно да споделиш за Марияна и събитието, което е познала? Да не е нещо от рода на-ще пътуваш скоро...-

Не, не мога да го споделя, твърде лично е. И е твърде неспецифично, за да е случайно съвпадение. На достатъчно години съм, за да е трудно да ме заблудят по такъв начин.

А коя беше тази жена?
Можете ли  да споделите повече за Марияна  и дали е същата , с която се консултирах преди няколко дни ,бях впечатлена ,изключително положителен човек , живее в София , приема и лично , ще споделя тук и телефона и защото имам нейното съгласие , а и тя иска да помага.

Марияна е обсъждана тук преди около половин година. Приема в Люлин 1. Гледа на кафе и карти, прави и нумерология, която според мен не е силната и страна. При мен има висок процент познаваемост, но има изместване във времето. Като цяло съм много доволна. Телефона и е 0892965670
Благодаря  Ви много за отговора ,да същата жена е , аз също съм много доволна , а времето ,там от където тези хора черпят информация тече различно.Надявам се нещата ,които ми предрече Марияна да се сбъднат, защото много голям процент от събития в моя живот ги разпозна.

Специално Марияна НЕ черпи информация от никъде!!! Даже бих казала, че е много неграмотна! Нулева познаваемост на кафе и карти! Няма такъв ПОЗОР!!! -  да дадеш на клиента да чете от изрезки, фотокопия за датата на раждане....Марияна се учи да гледа на карти Таро. И тук ГОЛЯМ СМЯХ - пак дава от  книгата да четеш тълкуването за картите които си изтеглил.
Явно Марияна има нужда от пари и се пускат коментари тук за нея. Непрекъснато повтаря, че й трябват пари за....Прекъсва "гледането" с дълги разговори по телефона и непоискани от никой клиент обяснения за нейни житейски събития и случки.....

[/quote]

Здравейте,
и при мен се разви сходен сценарий...номерологично изчисление, като ми се даде да си чета от книгата значението на цифрите...Без коментар...последвано от пасианс с картите на Мадам Ленорман, отново ми се връчи книжката да чета какво означават...Кафето- Богородица, Свети Георги ме зкрилят...да играя Държавната лотария, и да подам за Зелена Карта!!!! Нямам думи...Това беше...отне ми 2ч, като през това време си разказа житие и битие...

# 189
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Villianne може ли по-конкретно да споделиш за Марияна и събитието, което е познала? Да не е нещо от рода на-ще пътуваш скоро...-

Не, не мога да го споделя, твърде лично е. И е твърде неспецифично, за да е случайно съвпадение. На достатъчно години съм, за да е трудно да ме заблудят по такъв начин.

А коя беше тази жена?
Можете ли  да споделите повече за Марияна  и дали е същата , с която се консултирах преди няколко дни ,бях впечатлена ,изключително положителен човек , живее в София , приема и лично , ще споделя тук и телефона и защото имам нейното съгласие , а и тя иска да помага.

Марияна е обсъждана тук преди около половин година. Приема в Люлин 1. Гледа на кафе и карти, прави и нумерология, която според мен не е силната и страна. При мен има висок процент познаваемост, но има изместване във времето. Като цяло съм много доволна. Телефона и е 0892965670
Благодаря  Ви много за отговора ,да същата жена е , аз също съм много доволна , а времето ,там от където тези хора черпят информация тече различно.Надявам се нещата ,които ми предрече Марияна да се сбъднат, защото много голям процент от събития в моя живот ги разпозна.

Специално Марияна НЕ черпи информация от никъде!!! Даже бих казала, че е много неграмотна! Нулева познаваемост на кафе и карти! Няма такъв ПОЗОР!!! -  да дадеш на клиента да чете от изрезки, фотокопия за датата на раждане....Марияна се учи да гледа на карти Таро. И тук ГОЛЯМ СМЯХ - пак дава от  книгата да четеш тълкуването за картите които си изтеглил.
Явно Марияна има нужда от пари и се пускат коментари тук за нея. Непрекъснато повтаря, че й трябват пари за....Прекъсва "гледането" с дълги разговори по телефона и непоискани от никой клиент обяснения за нейни житейски събития и случки.....

Здравейте,
и при мен се разви сходен сценарий...номерологично изчисление, като ми се даде да си чета от книгата значението на цифрите...Без коментар...последвано от пасианс с картите на Мадам Ленорман, отново ми се връчи книжката да чета какво означават...Кафето- Богородица, Свети Георги ме зкрилят...да играя Държавната лотария, и да подам за Зелена Карта!!!! Нямам думи...Това беше...отне ми 2ч, като през това време си разказа житие и битие...
[/quote]

Да, картите на Мадам Ленорман, точно така. Аз съм написала карти Таро.  Извинявам се за грешката.
Сценарият не е само при теб. Този сценарии Мариянка го прилага на всеки, но явно някоя клиентка или самата Марияна тук я/се лансира и защитава.  Mr. Green

# 190
Здравейте чета ви от няколко дни .От два месеца ми се случиха разни неща,в Пловдив ходих да ми  гледат на кафе при една Елена повече със зодии говори-настоящето го позна,бъдещето ще го налучка ли-ще видим.Днес се заинатих  и чаках при Джемиле повече от пет часа .Резонното магия от преди,който мъж до мене имало да ставам нервна и да се разделяме,от там 101 предмета да съм  и занесяла + 50 лв за 6 билки и керкенез,но най -много ме озадачи,че иска 6 метра траурна лента/звучи ми зловещо/късмет ли ще ми отключва или какво.Здравия разум надделя и теглих чертата целия масраф излиза до 150 лв иначе колкото преценя де.Та питането ми е някой ходил ли е при нея и отзивите,защото в заключената тема от 2011 година имаше подобен пост.Благодаря предварително за отговорите

# 191
Тази тема заби в изключително гадна посока и просто не знам как съществува още. Аз самата отдавна спрях да споделям, предполагам повечето от нормалните /които не се никак много/, мълчат по същата причина.
Така е когато се опиташ да помогнеш те хулят,като откажеш също.Едни и същи хора с едни и същи проблеми въртят тъпият списък и все са недоволни.Аз също съм намерила човек,който да ми помага в различни ситуаций.Понякога ти сервират неща,които не ти харесват,но това е съдбата и вместо да роптаем просто трябва да я следваме.На 7 февруари последно съм се допитвала и тогава бях шокирана,че ме чака операция на жлъчката.Отначало не се замислих,но на 09.03 реших да се консултирам и с лекар.Факт всички симптоми,които имах са били вследствие на възпалена и пълна с камъни жлъчка.На 23,03 ме оперираха.От 7 предвещани неща 3 са вече факт.

# 192
Джамиле е просто една мошеница!

# 193
Джамиле е просто една мошеница!

Благодаря ,аз също така се успокоявам,защото преди това жената ,която ми гледа на кафе българка каза,че нямам магия.А тая като почна -някакви имена позна,нещо за бъдещето уж ,ама то щяло да стане ако се развали магията от преди ,че и по децата ми идвала. Cry

# 194
Здравейте,искам да попитам някой има ли мнение за Гергана, гледачка от Благоевград,  от ромски произход? Практикува май и в Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт