Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 310
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Това много ме затормозява, когато някоя ясновидка почва да ме пита дали познавам или имам някой с буква А, с Б и прочее. Казвам си направо, че не искам да ме занимава с буквите.....За отношенията ми с приятеля много съм звъняла на разни ясновидки на импулсните телефони, в ТВ предаванията, ходила съм при много гадатели в София, Монтана, Пловдив...и прочее! Резултат е следния - никоя не ми е познала развръзката на отношенията с приятеля ми! Говорили са ми, че е зависим от друга жена и че връзката на приливи и отливи, другите са казали, че ще живеем с него заедно, третите са казали, че раздялата ни не е окончателна.....Елвира е казала, че ще се разделим един път и завинаги!Така е и станало!

# 211
  • В.Търново
Това много ме затормозява, когато някоя ясновидка почва да ме пита дали познавам или имам някой с буква А, с Б и прочее. Казвам си направо, че не искам да ме занимава с буквите.....За отношенията ми с приятеля много съм звъняла на разни ясновидки на импулсните телефони, в ТВ предаванията, ходила съм при много гадатели в София, Монтана, Пловдив...и прочее! Резултат е следния - никоя не ми е познала развръзката на отношенията с приятеля ми! Говорили са ми, че е зависим от друга жена и че връзката на приливи и отливи, другите са казали, че ще живеем с него заедно, третите са казали, че раздялата ни не е окончателна.....Елвира е казала, че ще се разделим един път и завинаги!Така е и станало!
И в крайна сметка разбра ли, че от обикалянето постоянно при врачки е по-скоро безполезно и вредно?!Аз ходя веднъж в годината, понякога веднъж на две, три години.Когато задаваш един и същ въпрос на различни врачки естествено, че ще ти кажат различни неща, защото са шарлатанки и нищо не познават и така само те объркват още повече.

# 212
rusalka1, много си права! Те нищо не знаят и така те объркват! Аз 2 години съм чакала, че приятелят ми ще се върне, че уж ще разбере, че сме си допадали....Давали са напразни надежди! Та от това ходене имам и полза - това дето съм разбрала, че те нищо не знаят, но са много хитри, налучкват и са добри психолози - веднага преценяват човека.....Та искам да помогна на съфорумците тук, че да не дават им пари и да не се обръщат към тях! Има сред тях някоя дето познава, но как да я открием сред толкова шарлатанки.....

# 213
Освен, че губим пари и надежда, губим и от енергията си. Повечето са енергийни вампири и ни я изсмукват.

# 214
Кога ще спре рекламата на бобо и елвира в този форум?

# 215
Кога ще спре рекламата на бобо и елвира в този форум?
Ми поогладнели са, залиняли са......

# 216
Здравейте,
търся телефон на Мадлен от Варна, живееше някъде на Осми приморски полк срещу завод Дружба

# 217
  • София
Моя близка чака отговор от Елвира на емайла си вече 4 месеца.

# 218

Смятай значи.. лошо,защото човек,ако наистина търси сериозни отговори и решения на нещо може до тогава да се побърка....

# 219

Смятай значи.. лошо,защото човек,ако наистина търси сериозни отговори и решения на нещо може до тогава да се побърка....
Елвира почти не влиза в пощата и фейса! Не иска да отговаря безплатно..., плитко е до акъла! Тя ми е писала, че почти не влиза там! Не правя никаква реклама на Елвира, аз дори никога не съм говорила с нея, не съм я видяла, но те че е отговорила /фейсбук/ правилно само тя!

# 220
Някой скоро правил ли е консултациа с Карла? Можете ли са споделите мнение за нея,че се чудя дали да ползвам услугите й? Благодаря Simple Smile

# 221
  • София

Елвира почти не влиза в пощата и фейса! Не иска да отговаря безплатно..., плитко е до акъла! Тя ми е писала, че почти не влиза там! Не правя никаква реклама на Елвира, аз дори никога не съм говорила с нея, не съм я видяла, но те че е отговорила /фейсбук/ правилно само тя!

Писахме едновременно с моята приятелка. На мен Елвира отговори, на приятелката ми -не! И двете питахме дали приема лично и каква е таксата, по какъв начин да изпратим пари....Нямаше отговор. Разликата е в това, че  аз зададох само 1 въпрос, а приятелката ми 3. Освен това, искахме да си платим!

# 222
Момичета никой ли не е ходил при Мадлен от Варна, много ми трябва контакт с нея, а загубих телефона й

# 223
  • София
Момичета никой ли не е ходил при Мадлен от Варна, много ми трябва контакт с нея, а загубих телефона й

Нова ясновидка ли се появи на хорзонта??? Реклама ли усещам?!  newsm78 newsm12

# 224

Нова ясновидка ли се появи на хорзонта??? Реклама ли усещам?!  newsm78 newsm12

Не е нова, при нея съм ходила за първи път 2002г., но после се премести и й загубих дирите. Определено не бих питала няколко пъти, ако не ми трябваша контакт, а и нямам навика да ангажирам някого с мнението си. Колкото до рекламата явно имате опит в това щом "усещате"

Общи условия

Активация на акаунт