Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 163
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Това ли е въпросната жена?
http://www.blitz.bg/article/29787
Интересно!!!

Да, за тази жена става въпрос.

Ето нейно интервю, което открих от миналата година.

https://www.youtube.com/watch?v=wgZ22TgAq20
Всичко е връзки и реклама! Уредила се е да я покажат в предаването да й върви печалба! Няма и не може да има толкова много на брой ясновидци! Всеки пети е ясновидец!

# 346
Irina37 : Стиска ли ти да активираш ИХАНТУ и да поискаш да получиш ясновидска дарба? И готова ли си за последствията, които тази дарба донася на притежателите си?

# 347
Съдбата ни води към някои хора, но не винаги получаваме правилните решения на проблемите и затова все трябва да има някой, който да пасне на проблема ни...освен това, като не харесаме някоя шарлатанка, тогава защо й плащаме-говоря от личен опит-просто усещам, че ме лъже и пак си плащам!

# 348
Писах на това приложение Yodha. Попитах един въпрос за бъдещето-отговориха ми, че до края на годината би могло да се случи. Надявам се да познаят  Heart Eyes

# 349
 имам записана среща с Марияна Николаева, от Варна, някой може ли да даде пресни впечатления, по принцип исках да ми лее восък, но ми обясниха, че първо трябва да направя консултация, и след това тя ще прецени дали имам нужда от леене

# 350
Irina37 : Стиска ли ти да активираш ИХАНТУ и да поискаш да получиш ясновидска дарба? И готова ли си за последствията, които тази дарба донася на притежателите си?
Глупости пишеш! Ясновидската дарба не можеш да получиш както не можеш да получиш дарбата на музикант, колкото и да свириш! Аз 25 години съм се учила да свиря на пиано, но не се научих, нямам такава дарба! Свиря само за себе си! А кам ли и последствията от ясновидската дарба да получа.... Laughing Първо самата дарба не можеш да я получиш. Нея притежават единици хора в света, а това, че шарлатанките са гладни и търсят лесна прехрана е друг проблем!

# 351
Мдам, а ти напълно ли си сигурна в това, или го използваш като извинение дори да не опиташ и да видиш какво може да стане Wink?

# 352
Мдам, а ти напълно ли си сигурна в това, или го използваш като извинение дори да не опиташ и да видиш какво може да стане Wink?
Аз съм напълно сигурна в това, какво може да стане - простотии и дивотии - това ще стане!

# 353
Аха, значи караме по инерция, ако сме решили че нещо не може, значи нищо не може да ни убеди че е възможно и да се получи. Сигурно страха да се пробва нещо, което може да доведе до промяна в разбиранията ти е доста голям за да отхвърляш без дори да си направила опит за изпробване. Пък и с подобна нагласа много е вероятно дори и да направиш опит той да се провали. Макар, че като имам известна представа за силите им, може дори твоето неверие да се окаже недостатъчна спънка за сработването им Wink.

# 354
Здравейте на всички, позволявам си да отправя питане относно Уляна от София (Младост). Според публикации в предни теми, жената не гадае в традиционния смисъл, а "разговаря с Господ", каквото и да означава това. Все пак, ще се радвам да получа отзиви от вече посетилите я вече за степен на познаваемост и други впечатления. Доколкото разбрах, записванията за Уляна вървят с месеци предварително, което би трябвало да е добра препоръка, но все пак ми се иска да получа малко повече информация. Благодаря и пожелавам светли празници на всички!

# 355
Моите две колежки са пътували до Лом при Рени, която е от турски произход, и гадае на кафе и при Елза пак от Лом, която говори просто като те гледа! И двете нищо не са познали на жените! Поне едно нещо да са казали вярно! И двете са неомъжени, а Рени и Елза са им казали, че имат проблем със сина, дъщеря и прочее....и разни други неотговарящите на истина неща! И двете гадателки изобщо не са били на правилен път, дори с усилията от страната на жените да им подскажат, не са успели нищо да налучкат! 

# 356
Здравейте, някои има ли актуален телефон на Таня от Люлин. На горе посочения от списъка казва постоянно че е изключен. Ако някой е ходил при нея да сподели познава ли и колко взема.

# 357
  • София
Здравейте, някои има ли актуален телефон на Таня от Люлин. На горе посочения от списъка казва постоянно че е изключен. Ако някой е ходил при нея да сподели познава ли и колко взема.

Аз съм ходила при нея преди окола 4 години.Пълни глупости ми наговори.Не позна нито едно нещо.Като начало първо мислеше , че имам едно дете , като и казах , че са две ми съобщи , че второто ми е наказание от Бог  #Crazy / да поясня , че дъщеря ми е на 15 към днешна дата и е изключително кротко и добро дете/ после каза , че мъжа ми е изключително добър , като и подсказах , че всъщност има проблем с алкохола обърна палачинката и го изкара по-черен от дявола .Каза , че ще си нося кръста и проблемите и няма да се разведа - към днешна дата съм щастливо разведена от 3 години.И още куп глупости надрънка , но тези са по- съществени.Така , че ти си прецени дали изобщо да търсиш актуалния и телефон.

# 358
Хайде момичета-все някой има телефона на Нуртен.  bouquet

# 359
Може ли някой да ми препоръча ясновидец, който отговаря на въпрос от чужд сайт на ангийски безплатно?

Общи условия

Активация на акаунт