Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 087
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Николай Узунов | 0878 222 798  | София
Относно Ани- не познава бъдещето, защото не е гледачка, а може да ти каже според астрологията какви възможности се отварят. Според характера и положението ти в момента-може да налучкате часа на раждане.

# 436
Не искам да се връщам в темите назад и затова искам да ви попитам за Таня от село Ребърково до Мездра! Ходил ли някой от вас при нея и дали ви е познала? Моля да споделите, защото мисля да отида при нея!
Аз съм ходила,но за съжаление не позна.За нея съм чувала че контактува с мъртви и в това е по добра отколкото в ясновидството bouquet

# 437
Николай Узунов | 0878 222 798  | София
Относно Ани- не познава бъдещето, защото не е гледачка, а може да ти каже според астрологията какви възможности се отварят. Според характера и положението ти в момента-може да налучкате часа на раждане.
Те това много мразя, когато отивам за ясновидство, а получавам съвети в рода да поговоря с него и то ще стане в зависимост, как ще го подхвана и прочее...Искам да чуя така - Ще имаш разговор с него, който ще има положителен резултат или там отрицателен...Или от теб зависимо дали ще почнеш работа.....вместо - Ти ще почнеш работа или ти няма да почнеш работа!

# 438
  • София
Ани е астролог, но не мога да кажа, че няма познаваемост. Поне при мен има 50-60% познаваемост, понякога с точност описва и познава развитието на някои случки, понякога не. Имало е случаи и нещата, които ми е казвала да се случат след време, не в посоченият от нея времеви интервал.

За момента при мен тя има най-голяма познаваемост. В крайна сметка всеки сам всекидневно прави различни избори и може нещата да се променят. Това е мое мнение разбира се.

При малкото ясновидки, които съм ходила са ми говорили пълни глупости - ще седиш на маса с няколко човека, има момиче, което прилича на теб и какво за нея, ами приличате си това е!  Laughing Имаш магия, няма да си щастлива, дай 100лв да ти я разваля Grinning Понеже ходя често с раница и ме бъркат за ученичка Grinning А най-обичам да ми изреждат букви или да редят пасианси от нет-а за да видят дали ще ми се сбъдне желанието.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 22:45 от 404NotFound

# 439
404NotFound, огромни благодарности за анкетата  bouquet

Това с пасиансите е уникално  Shocked

# 440
Това "ще седнеш на маса с много хора" ми се е случвало и на мен. Фатме, ако правилно изписах името, от Тънково, видя в моята чаша само масата. Опита се да види букви, но не видя вярната. Имам чувството, че всички гледачки на кафе имат готов репертоар или разпознават само няколко фигурки. На хората, с които съм ходила видяха същото, както на мен. Вероятно и при други е така. Слънце, планини, маса, мъж, жена, очи, пиле и куп букви и числа.

# 441
Относно нашето мнение за всяка една ясновидка /шарлатанка/. тук във форума  ние сме разделени на 2 групи! В едната група са тези, на които дадена ясновидка е познала, а в друга група, че същата не им е познала....И така е с всяко едно име на някоя ясновидка! Това ме навежда на мисъл, че почти всички нищо не познават! На едните са налучкали отговори на въпроси и прогнози, а на другите не са успели! Това е!

# 442
Относно нашето мнение за всяка една ясновидка /шарлатанка/. тук във форума  ние сме разделени на 2 групи! В едната група са тези, на които дадена ясновидка е познала, а в друга група, че същата не им е познала....И така е с всяко едно име на някоя ясновидка! Това ме навежда на мисъл, че почти всички нищо не познават! На едните са налучкали отговори на въпроси и прогнози, а на другите не са успели! Това е!

Наистина защо се получава така? Може би не са казали на някого това, което е искал да чуе. Някои неща явно налучкват, но има работи, казани в детайли, които няма как да се налучкат или научат от някъде. Но защо на едни познават, а на други - не, непонятно ми е.

# 443
Относно нашето мнение за всяка една ясновидка /шарлатанка/. тук във форума  ние сме разделени на 2 групи! В едната група са тези, на които дадена ясновидка е познала, а в друга група, че същата не им е познала....И така е с всяко едно име на някоя ясновидка! Това ме навежда на мисъл, че почти всички нищо не познават! На едните са налучкали отговори на въпроси и прогнози, а на другите не са успели! Това е!

Наистина защо се получава така? Може би не са казали на някого това, което е искал да чуе. Някои неща явно налучкват, но има работи, казани в детайли, които няма как да се налучкат или научат от някъде. Но защо на едни познават, а на други - не, непонятно ми е.
Специалисти са! Те тези работи, които казват в детайли и уж познават - също налучкват...., просто случайно е съвпаднало с истината. Редно е от 200 човека, на които гадаят - поне на 1-5 човека да има съвпадение с истината! На 200 човека ще кажа, че жената му изневеряват с приятеля му! И поне при  двамата мъже това ще съвпадне с истината!

# 444
Относно нашето мнение за всяка една ясновидка /шарлатанка/. тук във форума  ние сме разделени на 2 групи! В едната група са тези, на които дадена ясновидка е познала, а в друга група, че същата не им е познала....И така е с всяко едно име на някоя ясновидка! Това ме навежда на мисъл, че почти всички нищо не познават! На едните са налучкали отговори на въпроси и прогнози, а на другите не са успели! Това е!

Специалисти са! Те тези работи, които казват в детайли и уж познават - също налучкват...., просто случайно е съвпаднало с истината. Редно е от 200 човека, на които гадаят - поне на 1-5 човека да има съвпадение с истината! На 200 човека ще кажа, че жената му изневеряват с приятеля му! И поне при  двамата мъже това ще съвпадне с истината!

Конкретно в моя случай, аз никога не съм питала за връзка, нито дали изневерява или не. Няма как да познарш, че някой е сключил църковен брак след гражданския и то точно колко след това. Не може да налучкаш и това, че има брак, още повече аз не нося халката и може да живеем на семейни начала. Има неща, които и да искаш не може да налучкаш. Няма как да познаеш, че еди кой от семейството ти е починал, преди колко време и от какво. Това с налучкването може да има ефект при въпроси с 50 на 50 отговори, но в други случаи не действа. Не може да налучкаш кое дете се е родило и кое не и др такива неща, за които дори не си питал, а са ти го казали.

# 445
orry, обади се на Елвира и задай въпрос дали синът ти ще се ожени за момичето, с което е в момента! А ти да кажем, че нямаш син и нямаш мъж...И дали мъжът ти Иван 12,03.1973 г. ще се остане с теб! Тя пак ще ти „познае“, бъди сигурна! Е, като направиш това, ще видиш, че всичко е лъжа! Обиколих ги такива разни и аз! Ние не знаем сами за себе си, какво ще ни се случи нататък, а има стотици хора, които познават чак по тел., какво ни очаква и знаят подробностите за нашия живот! Как пък така, че буквално 25 години преди в цялата България е била познавала само Баба Ванга, а сега всяка пета познава ти бъдещето и миналото! По пътя на логиката дали е възможно това?

# 446
Здравейте. Регистрирах се с друг ник, тъй като съм споделяли лични истории в други теми. Изчела съм всички страници по темите. Ходила съм при Цеца - розови обещания, кълнеше се, че се оправим с тогавашния ми приятел. Не се оправихме. Дори и не искам да го виждам. Появи се нов човек и обиколките започнаха Wink
Вальо Начков - общи приказки. Нищо съществено
Веска от Стражица мисля, че беше - кръгла нула.
Общо взето тези обиколих за около година, защото съм в голяма дупка.
В крайна сметка отидох при две жени, при които бях ходила в тийнейджърските си години по препоръка на мои възрастни близки. Досега не съм видяла да ги споменавате. И искам да попитам дали някой е ходил при тях - Красимира и Ефизе /или Нефизе беше/. И двете са от Варна, някъде около центъра приемат. Моля ако някой има мнение, да сподели, защото не искам да ми се дават празни надежди, след които да рухна отново.

# 447
orry, обади се на Елвира и задай въпрос дали синът ти ще се ожени за момичето, с което е в момента! А ти да кажем, че нямаш син и нямаш мъж...И дали мъжът ти Иван 12,03.1973 г. ще се остане с теб! Тя пак ще ти „познае“, бъди сигурна! Е, като направиш това, ще видиш, че всичко е лъжа! Обиколих ги такива разни и аз! Ние не знаем сами за себе си, какво ще ни се случи нататък, а има стотици хора, които познават чак по тел., какво ни очаква и знаят подробностите за нашия живот! Как пък така, че буквално 25 години преди в цялата България е била познавала само Баба Ванга, а сега всяка пета познава ти бъдещето и миналото! По пътя на логиката дали е възможно това?
Точно Елвира и Мария са жените, които са ми познали неща в детайли от живота ми, които няма как да се налучкат или видят някъде. Лошото при Елвира е, че от този майл и на телефона не отговаря само тя. Понеже още нямам отговор на последното си писмо, набрах номера. Вдигна глас на младо момиче, различен от този на жената, с която преди говорих. Попитах "Елвира?", на което ми отговори, "С какво може да сме полезни". Попитах с Елвира ли говоря и че търся нея. Отговориха, че отсъства, но ако желая мога да задам въпроса си. Явно е трудно човек да се свърже точно с нея. При Мария проблемът е, че не отговаря по телефон, а в момента ми е трудно да пътувам. Когато бях свободна и имах възможност, нея я нямаше и не успях да отида отново. По отношение на баба Ванга, славата й е след смъртта й може би с цел реклама на Рупите. Познавам много хора, на които е познала толкова, колкото аз съм гледачка. От района, в който е живяла съм родом. Недоволни има много и от нея, но за мъртвите или хубаво или нищо

# 448
Здравейте,дадоха ми фейсбука на Никола Узунов!Как процедира той,как отговаря на въпросите?През фейсбук или по друг начин?Моля споделете ако някой знае!!!
Хубав ден

# 449
Глупаво е да се опитвам да разбера на какво гледа Елвира ,но със сигурност трябва да е нещо с нумерология,щом е с дата на раждане.Оттам има някаква познаваемост - или поне на мен така ми се струва. Каза ми обаче,че човекът се вижда за секс с едно момиче,в което аз съм ама 1000% сигурна,че не е така. Няма нужда да изброявам доказателства,но е факт. Затова предполагам,че става въпрос за нумерология,по която тя гледа за съвместимост на числата - такива неща. А нашите числа,защото и аз се интересувам от нумерология,са несъвместими. Затова мисля,че доколкото предрича нещо е на такава основа ,а останалото са догадки. В Междузвездни войни учителят Йода беше казал " Бъдещето е постоянно в движение" . Grinning И аз мисля така донякъде - със сигурност има предначертани неща,но това,което е достъпно за нас и за тях,са сало вероятностите като информация. Затова не се сърдете,като не познаят - ако наистина познаваха нещата,нямаше да имат нужда от импулсни телефони.  Има ли някой друг,който се интересува от нумерология?

Общи условия

Активация на акаунт