Позна много точно ситуацията, хората в нея, какво искат да постигнат, както и бъдещите събития за период от около 2-3 години. Само че не позна, че в един момент моите желания ще се променят коренно и че ще имам събития, които ще предизвикат тази промяна. Или поне не го каза. Мислела съм си много пъти дали е било възможно да се види това изобщо или е било мой личен избор, който никой не може да предскаже какъв ще бъде. Но в интерес на истината няколко гадателки ми предсказаха този съдбовен момент 1-2 години преди да настъпи. И няма как да е телепатия от тяхна страна, защото и през ум не ми е минавало такова нещо, не съм го и искала, аз тогава се тръшках да получа нещо друго. За което Людмила позна съвсем точно, че мога да го имам и съдбата ще ми го предложи.
Позна много точно ситуацията, хората в нея, какво искат да постигнат, както и бъдещите събития за период от около 2-3 години. Само че не позна, че в един момент моите желания ще се променят коренно и че ще имам събития, които ще предизвикат тази промяна. Или поне не го каза. Мислела съм си много пъти дали е било възможно да се види това изобщо или е било мой личен избор, който никой не може да предскаже какъв ще бъде. Но в интерес на истината няколко гадателки ми предсказаха този съдбовен момент 1-2 години преди да настъпи. И няма как да е телепатия от тяхна страна, защото и през ум не ми е минавало такова нещо, не съм го и искала, аз тогава се тръшках да получа нещо друго. За което Людмила позна съвсем точно, че мога да го имам и съдбата ще ми го предложи. Препоръчани теми