Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 093
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Момичета , здравейте  някой от вас чувал ли е, или ходил ли е при Севда отс. Шемшево  ВеликотърновскБила добра в откриването на магии. Трябва ми телефон за връзка, една приятелка е ходила, но не може да открие телефона и...Благодаря Ви
Няколко пъти съм писала, че не съм доволна.
И аз изобщо.Ходих преди три години,отвратително отношение и никаква познаваемостта,тръгнах си срината от там

# 466
Здравейте момичета .
Имам един въпрос ако някой скоро се е свързвал с Валентин Начков.Днес му се обадих за да си запиша час ,вдигна ми той и ми каза че имам грешка ,което много ме озадачи .Преди месец някъде се обаждах и говорих с него ,беше много любезен .Запомних гласа му и съм сигурна че беше той ,но тази лъжа че имам грешка.Моля ,ако някой скоро е звънял или ще звъни да сподели с всички ли е така или само а мен .

# 467
Никой ли няма който да ми отговори ако знае какво се случва с Валентин и дали приема или има някакъв проблем ?

И друго да питам ,някой да ми препоръча ясновидец в района на Сандански .При Стефка Коларова съм ходила 2 пъти - миналата година август и тази през април .Ако някой се интересува мога да споделя мнение.
Консултирала съм се с Теменужка Пловдив по телефона мин.година.Наскоро с Ники Узунов .

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 14:47 от Scorpionlover

# 468
Никой ли няма който да ми отговори ако знае какво се случва с Валентин и дали приема или има някакъв проблем ?

И друго да питам ,някой да ми препоръча ясновидец в района на Сандански .При Стефка Коларова съм ходила 2 пъти - миналата година август и тази през април .Ако някой се интересува мога да споделя мнение.
Консултирала съм се с Теменужка Пловдив по телефона мин.година.Наскоро с Ники Узунов .
Здравей, можеш ли да споделиш за Теменужка?

# 469
Към Теменужка ме насочи моя позната ,която беше много доволна .Аз се обадих за лични отношения.
Започна добре,описа ме как изглеждам.Позна че работя на бюро.Пита ме каква кола карам,казах нямам кола,тя настоява че ме вижда как ходя и се връщам с кола от работа - така беше само че ходех с такси всеки ден.За човека позна че има сестра.Описа я правилно.Оттам нататък твърдо не.Каза не знаеш каква радост те чака много скоро,ще се върне,ще се съберете ,и много скоро бременност.Човека не се върна и до ден днешен.Но наистина след дни срещнах друг човек с когото съм и до днес ,нещата се развиха много бързо в хубава посока,радостта беше голяма и неочаквана но не с този за когото аз питах и исках .Тя беше сигурна,каза гарантирам ти ,питах за този човек ли става въпрос,вика да същият той е ,ще се върне на 100% ,и настояваше да и се обадя след като стане за да и кажа че е била права.Това за нея,детайли позна с точност,но като цяло не за основното.Не знам със смесени чувства съм към нея.

# 470
Към Теменужка ме насочи моя позната ,която беше много доволна .Аз се обадих за лични отношения.
Започна добре,описа ме как изглеждам.Позна че работя на бюро.Пита ме каква кола карам,казах нямам кола,тя настоява че ме вижда как ходя и се връщам с кола от работа - така беше само че ходех с такси всеки ден.За човека позна че има сестра.Описа я правилно.Оттам нататък твърдо не.Каза не знаеш каква радост те чака много скоро,ще се върне,ще се съберете ,и много скоро бременност.Човека не се върна и до ден днешен.Но наистина след дни срещнах друг човек с когото съм и до днес ,нещата се развиха много бързо в хубава посока,радостта беше голяма и неочаквана но не с този за когото аз питах и исках .Тя беше сигурна,каза гарантирам ти ,питах за този човек ли става въпрос,вика да същият той е ,ще се върне на 100% ,и настояваше да и се обадя след като стане за да и кажа че е била права.Това за нея,детайли позна с точност,но като цяло не за основното.Не знам със смесени чувства съм към нея.
Благодаря много, Теменужка,за която говорите , гледа на карти, за тази жена става въпрос?

# 471
Нищо не съм чувал за  Красимира и Ефизе. Говори се,че имало някаква жена до Окръжна болница но така и не разбрах повече. За Румен от Вълчи дол също никаква информация, както и за мъжа и жената които живеят около Албена... За съжаление с времето нещата се задълбочават и е неприятно... но остава надеждата !

# 472
GERBER!!!  Hug
 Приеми моето доста закъсняло БЛАГОДАРЯ, моля те!!!
 И моля още, ако е възможно, за повече информация относно Светлана от сухата река-  как работи, достатъчно ли е едно посещение( четох някъде , че трябва три пъти, но можело трите да са в един ден), може ли по снимка да въздейства и чисти, много ли се чака за прием?!? Бях се отказала от борбата, но вече не е само въпрос на спасяване на любовта ни - моят близък мноооооого се влоши... Длъжна съм да опитам всичко, за да спася живота му... А преди година не вярвах, когато ми казаха, че кучкета  ни е разделила за пари, но изхода ще е летален...

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 21:55 от nemirna

# 473
Ane-lia ,Теменужка за която говоря не гледа на карти .Преди гледаше в Пловдив, когато аз говорих с нея беше в Испания . Не зная дали още е там или се е върнала . Дано не бъркам но в доста по-предишни теми ако не се лъжа съм чела че някакво човече и говори . На карти със сигурност не гледа .
Между другото днес звънях на Пепа Х.Димитър - каза ми че записва чак за септември  Shocked

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 21:47 от Scorpionlover

# 474
Нищо не съм чувал за  Красимира и Ефизе. Говори се,че имало някаква жена до Окръжна болница но така и не разбрах повече. За Румен от Вълчи дол също никаква информация, както и за мъжа и жената които живеят около Албена... За съжаление с времето нещата се задълбочават и е неприятно... но остава надеждата !

За жената до Окръжна болница да не би да се има предвид Пепа Драгнева? http://pepadragneva.com/index.php?page=contacts&lang=bg

Ходила съм преди години. Кабинетът й беше в близост до Окръжна болница.

# 475
Бихте ли споделили дали познава Людмила Табакова от София? Същата е и Людмила Накова! Тя приема с таксата 60 лв. Много ми е интересно някой да сподели за нея! От няколко познати чух, че познава 100%! Виждам, че има нейния тел. в обявите в нета! Моля за отзиви!

# 476
Някой да е чувал или ходил при Алейдин Тахиров?

http://viaranews.com/2014/04/16/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%BB% … 1%87%D0%B0%D0%BD/

Отзиви, мнения?

# 477
За жената до Окръжна болница да не би да се има предвид Пепа Драгнева? http://pepadragneva.com/index.php?page=contacts&lang=bg

Ходила съм преди години. Кабинетът й беше в близост до Окръжна болница.

Това което чух е, че приемала в апартамента си. Няма кабинети, няма реклами.

# 478
Бихте ли споделили дали познава Людмила Табакова от София? Същата е и Людмила Накова! Тя приема с таксата 60 лв. Много ми е интересно някой да сподели за нея! От няколко познати чух, че познава 100%! Виждам, че има нейния тел. в обявите в нета! Моля за отзиви!

Аз ходих при Людмила Табакова/Накова преди години. Наистина познава. Обаче. Simple Smile Позна много точно ситуацията, хората в нея, какво искат да постигнат, както и бъдещите събития за период от около 2-3 години. Само че не позна, че в един момент моите желания ще се променят коренно и че ще имам събития, които ще предизвикат тази промяна. Или поне не го каза. Мислела съм си много пъти дали е било възможно да се види това изобщо или е било мой личен избор, който никой не може да предскаже какъв ще бъде. Но в интерес на истината няколко гадателки ми предсказаха този съдбовен момент 1-2 години преди да настъпи. И няма как да е телепатия от тяхна страна, защото и през ум не ми е минавало такова нещо, не съм го и искала, аз тогава се тръшках да получа нещо друго. За което Людмила позна съвсем точно, че мога да го имам и съдбата ще ми го предложи.

# 479

Аз ходих при Людмила Табакова/Накова преди години. Наистина познава. Обаче. Simple Smile Позна много точно ситуацията, хората в нея, какво искат да постигнат, както и бъдещите събития за период от около 2-3 години. Само че не позна, че в един момент моите желания ще се променят коренно и че ще имам събития, които ще предизвикат тази промяна. Или поне не го каза. Мислела съм си много пъти дали е било възможно да се види това изобщо или е било мой личен избор, който никой не може да предскаже какъв ще бъде. Но в интерес на истината няколко гадателки ми предсказаха този съдбовен момент 1-2 години преди да настъпи. И няма как да е телепатия от тяхна страна, защото и през ум не ми е минавало такова нещо, не съм го и искала, аз тогава се тръшках да получа нещо друго. За което Людмила позна съвсем точно, че мога да го имам и съдбата ще ми го предложи.
Благодаря ти много! Направило ми е впечатление, че много отдавна, когато тя още не е работила с 60 лв такса, а просто е отговаряла на тел. обаждания без да има добавена стойност на минута, аз съм била в началото на 5 -годишната връзка с приятеля ми и просто съм я попитала дали връзката ще е трайна и тя ми е казала, че той ще ме остави и ми е казала, че както виждам - не ми иска пари, но връзката е обречена на раздялата! След 5 години това се е случило! Дали е съвпадение или какво! Но ми е казала по тел - „Ти разбери, че той ще те остави само да поискаш нещо от него...., не губи времето!“Така е станало!

Общи условия

Активация на акаунт