Ясновидци/врачки - тема 30

• 169 057
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Аз написах данните си и зададох въпрос. Писах два пъти, но отговор няма. На телефона звънях 5 пъти, но не отговаря.
Сигурно е намерила майстора! Някого или е излъгала за магии, разваляне и прочее та е сменила тел. и името и нататък става лесна работа! Grinning То ние, пациентите, ни я знаем ни я познаваме, ни адрес, ни лицето!

# 496
леля  Искра от бистрица отговаря ли  още  по  телефона.Мисля да и  звъна да ми отговори на  2-3 въпроса,и колко взима?

# 497
а за елвира...като и пиша на имейла да и разкажа проблемите си или да и задам въпроси или да и напиша само имената и рожденната си дата?? какво точно
Елвира нещо не отговаря много време ни на тел.ни от пощата!

Аз получих отговор наскоро. Отговорът беше изцяло нумерологичен - описание на характери и т.н., без прогнози.

# 498
Някой за  Церовище от Варна?

# 499
  • София
леля  Искра от бистрица отговаря ли  още  по  телефона.Мисля да и  звъна да ми отговори на  2-3 въпроса,и колко взима?

Лелея ти Искра по телефона само налучква ,гледайки някой сериал.Не бих казала,че и в чашата вижда много.

# 500
Имам ходене до Враца! Споделете мненията си за Мая Борисова на тел. 0885960154 ? Се говори, че тя няма такса, а кой колко даде, а може и да не й даде.....и се говори, че цял живот гадае! Познава ли? Живее в частна къща и уж не прави от това богатство!

# 501
Някой за  Церовище от Варна?
Не съм чувал. Може ли малко повече инфо - мъж или жена е , гледа ли, разваля, бае, ... ?

# 502
здравейте , при някой има ли сбъднати прогнози от Валентин и Емилия от халите?

# 503
Здравейте,

Пиша с ъпдейт за Нуша. Днес се сбъдна поредното нещо, което тя ми каза. Честно казано, тя ми каза, че това ще се случи след 7 месеца. Тогава аз не й повяервах, смятах, че ще е в рамките на 1-2 месеца. Но ето, че днес е факт. Наистина нещата ще се случат в този период. За сега чакам още едно нещо да започне да се случва, както тя е казала, макар, че пак не виждам предпоставка за това.... Ако и то стане, ще я призная...

Поздрави на всички и успех!
Бъдете здрави!

# 504
Здравейте,

Пиша с ъпдейт за Нуша. Днес се сбъдна поредното нещо, което тя ми каза. Честно казано, тя ми каза, че това ще се случи след 7 месеца. Тогава аз не й повяервах, смятах, че ще е в рамките на 1-2 месеца. Но ето, че днес е факт. Наистина нещата ще се случат в този период. За сега чакам още едно нещо да започне да се случва, както тя е казала, макар, че пак не виждам предпоставка за това.... Ако и то стане, ще я призная...

Бъдете здрави!

здравеи , коя е тази нуша - телефон или меил?

# 505
Не!

# 506
Здравейте,

Бъдете здрави!

здравеи , коя е тази нуша - телефон или меил?

Същата молба

# 507
Мая Борисова от Враца не познава! Ходила съм днес при нея! Тя ме разпитва дали съм омъжена, дали той е женен....пита ме от колко време трае връзката ни....И накрая казва, че връзката ни ще върви те така както сега вяло и нищо ново няма да се случи...., а ние сме разделени от 18 мес.. Нищо конкретно за човека не ми е казала.....общи фрази, подходящи за всеки човек! Много съжалявам, че съм отишла!

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 22:10 от Irina37

# 508
Кой щеше да ходи при Нуртен? Не сподели впечатление......

# 509
При мен има да му се невиди newsm78,което е странно

Общи условия

Активация на акаунт