Ясновидци/врачки - тема 30

• 168 986
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Споменаваш Енохова магия. По големите или по малките таблици гледа? Малко повече инфо не е излишно Simple Smile.

# 556
Споменаваш Енохова магия. По големите или по малките таблици гледа? Малко повече инфо не е излишно Simple Smile.

Съжалявам нямам представа какво е това , нито знам за каквито и да е било таблици. Аз му писах ама не ми е отговорил. Аз само цитирах това което ми казаха , аз по принцип нищо не разбирам от тези неща. Но тук забелязвам колко луди са хората. За тях по-добър ясновидец е този който взима повече пари. Миналата година ме изядоха буквално само защото бях казал че узунов всичко ми е познал.... и никой не вярва на никола узунов , защото гледа безплатно. Ама като са тъпи нека си блъскат главите при пепа, мепа , елмира, елвира, главата ти не увира... и всякакви чудодейни екстрасенси дето ги използват за банкомати. Тъпи хора, ама нека... като имат пари да дават! Не се научиха как да разпознават феномените.

# 557

Да, Калоян наистина е феномен, за този човек още няма издаден учебник и психиатрията мълчи.
Понеже съм сред тъпите предпочитам да си блъскам главата някъде, където диагнозата не е основен факт.

Съжалявам нямам представа какво е това , нито знам за каквито и да е било таблици. Аз му писах ама не ми е отговорил. Аз само цитирах това което ми казаха , аз по принцип нищо не разбирам от тези неща. Но тук забелязвам колко луди са хората. За тях по-добър ясновидец е този който взима повече пари. Миналата година ме изядоха буквално само защото бях казал че узунов всичко ми е познал.... и никой не вярва на никола узунов , защото гледа безплатно. Ама като са тъпи нека си блъскат главите при пепа, мепа , елмира, елвира, главата ти не увира... и всякакви чудодейни екстрасенси дето ги използват за банкомати. Тъпи хора, ама нека... като имат пари да дават! Не се научиха как да разпознават феномените.

# 558

Да, Калоян наистина е феномен, за този човек още няма издаден учебник и психиатрията мълчи.
Понеже съм сред тъпите предпочитам да си блъскам главата някъде, където диагнозата не е основен факт.

Не аз говорех за Узунов , когато миналата година ме изядоха по същия начин и същата причина... За калоян ми е ясно! Аз те разбирам, но просто недей така да обвиняваш хората че рекламирали еди си кой, аз нямам полза да го рекламирам тоя тип нито пари ще взема нито нищо. Същия беше случая и преди 1 и преди 2 години.

# 559
Виждам, че някои са обсъждали Калоян от Плевен. Аа аз го познавам от много години, той не е измамник обаче  си има проблем заради които прави глупости и заплашва някои хора с черни магии.  От скоро разбрах че гледал с помощта на някаква енохова магия и имат добри отзиви , вече не взимал пари. Аз ще го пробвам и ще кажа как се справя иначе приемал на скайпа си: kdon4ev

zdrawei аза питам за искра -тя от село бистрица ли говориш - искам да знам взема ли пари и отговаря ли на въпроси по тела?

# 560
Виждам, че някои са обсъждали Калоян от Плевен. Аа аз го познавам от много години, той не е измамник обаче  си има проблем заради които прави глупости и заплашва някои хора с черни магии.  От скоро разбрах че гледал с помощта на някаква енохова магия и имат добри отзиви , вече не взимал пари. Аз ще го пробвам и ще кажа как се справя иначе приемал на скайпа си: kdon4ev

zdrawei аза питам за искра -тя от село бистрица ли говориш - искам да знам взема ли пари и отговаря ли на въпроси по тела?

Да в бист5рица е и по принцип се ходи до тях и който колкото остави , няма точна цена. Многго често и гледа директно по телефона.

# 561
eastman18 - благодаря

и аз да се изкажа по повод Калоян от Плевен - колко познава не знам още защотото прогнозата му има време да се види дали е пзоанл или не - но мога да кажа 4е не е луд по мое мнение или както се опитвате да го изкарате

# 562
Ако ти кажа, че ми е бивш вече съсед и има стаж в психиатрично отделение. Диспасеризиран, на медикаменти е, с идеално здрава психика е. Интересен подход за самореклама. По отношение на Искра, колкото оставиш, живее в центъра на село Бистрица, Дупнишко. Чака се в  остъкленото им антре. Вика те в 10, чакаш до 15, мъжа й внася чашите. На мен гледа от чашата на човека преди мен, а когато й казах, че това не е моята чаша дори се сопна, неговата била тази, която мъжа й отнесал, е не видях господинът преди мен дали беше с червило, но явно и леля Искра не видя, явно кафето не й подсказа. При нея рекламата също е крайно пресилена. От няколко посещения в рамките на различен период от време, резултат е само спомена за голямото чакане в студа

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 18:19 от orry

# 563
Някой познава или да е ходил при Жана, която гледа във Враца, Монтана, а живее тя в Монтана! Телефона й е 0877491784, говори, че е с висше ниво на ясновидство, практикуваща окото на живота, занимава се с восъколеене....Възрастна е. Чувам за нея няколко пъти от хората, че гадае просто не е на карти, не е на кафе, а ти говори като те гледа...., но искам някой от вас да напише дали е ходил при нея, дали познава и прочее. Моля за мненията!

# 564
Ако ти кажа, че ми е бивш вече съсед и има стаж в психиатрично отделение. Диспасеризиран, на медикаменти е, с идеално здрава психика е. Интересен подход за самореклама. По отношение на Искра, колкото оставиш, живее в центъра на село Бистрица, Дупнишко. Чака се в  остъкленото им антре. Вика те в 10, чакаш до 15, мъжа й внася чашите. На мен гледа от чашата на човека преди мен, а когато й казах, че това не е моята чаша дори се сопна, неговата била тази, която мъжа й отнесал, е не видях господинът преди мен дали беше с червило, но явно и леля Искра не видя, явно кафето не й подсказа. При нея рекламата също е крайно пресилена. От няколко посещения в рамките на различен период от време, резултат е само спомена за голямото чакане в студа
Калоян съсед не ти е защото аз го познавам от много години и в никакво отделение няма стаж! Това са брутални и долни лъжи! Аз също мисля че е луд, но да си измисляш истории за него е прекалено. Това да говориш по адрес на човек който не познаваш е скандално! Най-малкото, ако го познаваше щеше да знаеш че родом не е от Плевен. Имал съм дълги приятелски отношения с този човек тъй като той е уеб дизайнер и има фирма. Направо нямам думи, в този форум всеки си съчинява каквото му скимне. Предвид тази лъжа, то мога спокойно да кажа че и случката ти с леля Искра е лъжа. Не знам колко познава но на мен ми изпя цялото минало както близко бъдеще (всичко се случи) само по телефона. Знаеше и името на сестра ми, колко са пресилени историите за нея, сами можете да прецените. Това е лично моето преживяване, не знам другите какво впечатление имат от нея.

# 565
Ако ти кажа, че ми е бивш вече съсед и има стаж в психиатрично отделение. Диспасеризиран, на медикаменти е, с идеално здрава психика е. Интересен подход за самореклама. По отношение на Искра, колкото оставиш, живее в центъра на село Бистрица, Дупнишко. Чака се в  остъкленото им антре. Вика те в 10, чакаш до 15, мъжа й внася чашите. На мен гледа от чашата на човека преди мен, а когато й казах, че това не е моята чаша дори се сопна, неговата била тази, която мъжа й отнесал, е не видях господинът преди мен дали беше с червило, но явно и леля Искра не видя, явно кафето не й подсказа. При нея рекламата също е крайно пресилена. От няколко посещения в рамките на различен период от време, резултат е само спомена за голямото чакане в студа
Калоян съсед не ти е защото аз го познавам от много години и в никакво отделение няма стаж! Това са брутални и долни лъжи! Аз също мисля че е луд, но да си измисляш истории за него е прекалено. Това да говориш по адрес на човек който не познаваш е скандално! Най-малкото, ако го познаваше щеше да знаеш че родом не е от Плевен. Имал съм дълги приятелски отношения с този човек тъй като той е уеб дизайнер и има фирма. Направо нямам думи, в този форум всеки си съчинява каквото му скимне. Предвид тази лъжа, то мога спокойно да кажа че и случката ти с леля Искра е лъжа. Не знам колко познава но на мен ми изпя цялото минало както близко бъдеще (всичко се случи) само по телефона. Знаеше и името на сестра ми, колко са пресилени историите за нея, сами можете да прецените. Това е лично моето преживяване, не знам другите какво впечатление имат от нея.
Само не лъжете, че леля Искра познава! Не заблуждавайте другите, защото скоро била съм се повела по тези лъжи във форума и съм я посетила! НИЩО И НИКАКВО ПОЗНАНИЕ!

# 566
Само не лъжете, че леля Искра познава! Не заблуждавайте другите, защото скоро била съм се повела по тези лъжи във форума и съм я посетила! НИЩО И НИКАКВО ПОЗНАНИЕ!
По телефона съм се чувала с нея.Абсолютни фантазии!

# 567
Не знам, не знам може и при вас да не е познала аз честно ви казвам при мен позна всичко и то много поразително!  Иначе и аз чета много негативни коментари и бях скептично настроен като говорих с нея. Ама позна всичко!

# 568
здравеите - искам да попитам за координати на Ани от пловдив и Карла - и дали биха отговорили по телефон или емаил на един въпрос? благодаря

за искра - мога да кажа 4е много ми се стори много положителна жена - харесах я , атова което ми каза ще видим дали ще стане- задафох и само един въпрос - ен съм нахалствала

# 569
По отношение на Калоян - вече не ми е съсед. Бивш наркоман, възможно вече и да не е бивш, лекуван от заеисиюост, лежал и в психиатрия. Дизайнер, който ползва готови приложения и не знае нито един програмен език. Дано поне в това е добър, защото в магията или ясновидството е толкова спец, колкото синът ми във висшия пилотаж. Познавайки добре стила му, дори в момента сам си пише коментари тук, както и лични съобщения към мен в кутията. Тези администратори спят ли!!! Затварям темата Калоян, не смятам повече да губя време да се занимавам с подобен човек. Не си заслужава,
По отношение на Искра, докато ти гледа стои и си зяпа в телевизора, а внучето щъка и кряка наоколо. Вече трябва да е пораснало. По спомен е момиченце. Позитивна е наистина, но до там се простират възможностите й. Просто би било загуба на време да отиде човек при нея. Досега на трима съм попаднала, които реално не просто са нацелили, а директно са познали и видели ясно нещата, като единият не приема хора и не желае да се разчува. Там трябва да се отиде само с общ познат. Другите двама вече съм коментирала.

Общи условия

Активация на акаунт