Ясновидци/врачки - тема 30

• 168 920
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Привет момичета,някой скоро да е ходил при някоя от двете дами-Таня от Тънково и Керанка от Русокастро/Бургаско/? Спрях се на двете,но първо търся отзиви.Ще съм Благодарна,ако споделите ваши 
впечатления или на ваши познати,ако са ги посещавали.

# 631
 Аз пак  да попитам някой ходил ли е скоро при Румен от Вълчи дол и може ли да даде мнение ?
 Учудва ме това, че повечето коментари са за хора, които имат или твърда тарифа или са го обърнали на печелбарство чрез сайтове и реклами, а да се печели от хорското нещастие е меко казано гнусно.
Надявам се някой да сподели информация за хора, чийто имена не се срещат в интернет, помагат защото имат дарбата, а не за да печелят от това !
Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 632
Досега от хората при които съм ходила през годините или съм оставала много разочарована, или общи приказки от които има някое налучкване, но това са неща важащи за  всеки втори човек. А развалянето на магии вече е голяма мода- без никакъв ефект. Незнам дали аз съм човек на който трудно се познава или не съм попадала на такива, които да познават!?

# 633
Някои да е ходил при Величка от Ръжево Конаре или Добринка от Пловдив?

# 634
Здравейте!!!  Вярно ли е, че когато имаш магия не се вижда бъдещето?!?
Момичета спрете с тези ясновидки,аз да ви разкажа 3 ме измамиха и нещата станаха по зле. МНОГО по зле и накрая се сетих да ида на църква нещата се оправиха но се разрових в интернет и прочетох как една от ясновидките при която ходих обяснява как се правят черни магии.Ти ще я потърсиш,но за да не е забравиш ще ти направи магия за да я потърсиш пак

# 635
Да, забравих да го спомена ,че ми каза че имам заключен късмет, и за сумата от 100 лв ще го отключи. Но аз не вярвам на такива неща, и бързо я отрязах че не проявявам интерес, и повече не го повдигна по време на престоя ми. Жалко, че не ти е познала, все пак възлагах надежди на нея, за тази висока такса едва ли не очаквах чудеса
особенно се пазете от Любка Илиева,живее някъде в Петрич.Тя ми предложи да направя черна магия на една жена.Щяла да умре на секундата.А има една Веска Иванова,не и дадох 1000лв и ме заплаши че щяла съм да легна на леглото.Всички врачки не са нищо повече от черни магьосници ,и нямат никаква дарба.

# 636
Някога още при соца в далечно руско село една баба е разказала на майка ми целият й живот! При нея са ходили много хора! Но тя е била една и са знаяли за нея всички в окръга! Така че има хора дето са надарени с това, че познават настоящото, бъдещето! Тази жена е гледала на карти в една малка бедно обзаведена къща. Давали са й по 1 рубла, 50 копейки....Сега, разбира се, че всичките тези хора, които се рекламират в нета или просто по техните си места са се обявили за ясновидци - просто шарлатани! Обикаляла съм ги много. Всичко е лъжа и налучкване в опита да получат от теб пари! В заканите, че ще ми направят черна магия, аз не вярвам, защото те не умеят и това да правят! Всичко е шарлатания!

# 637
Досега от хората при които съм ходила през годините или съм оставала много разочарована, или общи приказки от които има някое налучкване, но това са неща важащи за  всеки втори човек. А развалянето на магии вече е голяма мода- без никакъв ефект. Незнам дали аз съм човек на който трудно се познава или не съм попадала на такива, които да познават!?
Не си попадала на такива, които познават! Можеш ли да намериш, да откриеш такава дето познава след като милион шарлатанки са се обявили за такива...

# 638
Има ли хора от Ямбол и някой да е чувал за Пенка Капзаламова?

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 23:52 от тео миг

# 639
Има ли хора от Ямбол и някой да е чувал за Пенка Капзаламова?

Имам близки от там.. за леля Пенка ли става въпрос? Една възрастна жена, майка на известен поет

# 640
Има ли как да и намерите телефона?

# 641
Здравейте!!!  Вярно ли е, че когато имаш магия не се вижда бъдещето?!?
Момичета спрете с тези ясновидки,аз да ви разкажа 3 ме измамиха и нещата станаха по зле. МНОГО по зле и накрая се сетих да ида на църква нещата се оправиха но се разрових в интернет и прочетох как една от ясновидките при която ходих обяснява как се правят черни магии.Ти ще я потърсиш,но за да не е забравиш ще ти направи магия за да я потърсиш пак
Когато имаш негатив върху себе си/не е задължително да е магия/живота ти не върви в посоката която Бог ти е задал..и разните ясновидци виждат изкривената версия..и обикновенно грешат..защото никой не може д акаже как ..в каква посока ще действа негатива

# 642
Някъде из темите споменахте втора жена от Тънково, но не Фатмето, която си мисли, че гледа. Ако някой е доволен, нека сподели и да даде контакти, може и на лични. Благодаря.

# 643
Хора не вярвайте на врачки знам две жени уж помагат а ти правят черни магии за да ги потърсите пак .Пазете се много от Любка Илиева,тя е от Петрич и от Веска Иванова тя е от Силистра.100 процента знам че правят магии на клиентите си за да ги търсят пак.Ще ви дам телефона на една жена,която е в лудница заради тях.По добре не се доверявайте на такива жени.Нямат никаква дарба,просто са вещици всички.

# 644
Някой тия дни писал ли е на Елвира? Понеже наскоро писахте, че я нямало..
Чудя се какво да я питам вече и дали ще се сбъдне прогнозата.. тя само с 2 думи отговаря, не дава нито срокове, нито нищо, аз мога и 20 години да си чакам Confused

Общи условия

Активация на акаунт