Ясновидци/врачки - тема 30

• 168 916
  • 732
  •   2
Отговори
# 645
Някой тия дни писал ли е на Елвира? Понеже наскоро писахте, че я нямало..
Чудя се какво да я питам вече и дали ще се сбъдне прогнозата.. тя само с 2 думи отговаря, не дава нито срокове, нито нищо, аз мога и 20 години да си чакам Confused
А тя откъде знае сроковете...не знае и конкретно нещо по случая! Налучква - или стане, или не стане! Много сме се заблудили, че започнали сме да вярваме в чудеса, че някой чак до там е свръхчовек, че дори по гласа ни знае, какво ще ни се случи!Ние не можем да предположим  за нас, как ще се развият нещата, а другите чак без да ни видят, знаят! Елвира дали е Елвира или бившата Дея, или Джамиле....Нещо се крие въпросната госпожа! Май че е скубнала от някого по-голяма сумичка за премахване на негатива и се страхува!

# 646
Краката на лъжата са къси и рано или късно всеки си получава заслуженото! Не вярвам на елвира. Сподели какво си я питала и тя какво ти е написала.

# 647
Аз съм питала Елвира какво ли не е, докато не съм разбрала, че дава мрачните прогнози, изхождайки от това, че щом питаш, значи нещо не си сигурен и по-скоро няма да стане! МОЛЯ ДА МИ НАПИШЕТЕ, КОЙ ГАДАЕ ВЪВ ВРАЦА! Там не познавам ни една ясновидка, а имам да ходя в този град! Благодаря ви предварително!

# 648
Привет,

никоя от старите съфорумки не пише.
Момичета, някоя от вас попадала ли е на жената с двете чаши?
Поздрави

# 649
Краката на лъжата са къси и рано или късно всеки си получава заслуженото! Не вярвам на елвира. Сподели какво си я питала и тя какво ти е написала.

Предсказа ми раздяла.. аз само 1 път съм й писала, макар че следя темите много отдавна и все се каня да й пиша пак, но се чудя как да си формулирам въпросите, че нали само на 1 отговаря... пък и съм сигурна че повечето за едно и също нещо я питаме, сигурно й е омръзнало от едни и същи въпроси - "заедно ли ще сме", и т.н. Аз съм склонна и да си платя за по-подробна прогноза, но срещу заплащане само на импулсния отговаря, а някак си не ми се разговаря, все нещо ме спира  Simple Smile На моя позната също е предсказала раздяла, както и на половината форум. Ще се радвам ако някой сподели дали му е предсказала щастлива развръзка и положителни неща.
Тук половината я хвалят, останалите я оплюват.. аз нямам мнение и не мога да кажа дали познава, докато не се сбъднат прогнозите, но ще видим...

# 650
А има ли наченки да се случат?Ако всичко е наред във връзката ви не трябва да се притесняваш.

# 651
Маргарита | 0885 05 36 83 някой да има коментар, трябва ми човек от Варна

# 652
Аз също се изказах положително за елвира в по-предишни постове, но като мина известно време и отново запитах за бъдещето- тя изобщо не се досети за миналия си отговор и съвсем друго написа. Мисля че тази жена има начин да влиза във фейсбука и да черпи информация-което обяснява бавенето на отговора, но иначе всичко следи и веднага си чете имейлите... Wink

# 653
Аз също се изказах положително за елвира в по-предишни постове, но като мина известно време и отново запитах за бъдещето- тя изобщо не се досети за миналия си отговор и съвсем друго написа. Мисля че тази жена има начин да влиза във фейсбука и да черпи информация-което обяснява бавенето на отговора, но иначе всичко следи и веднага си чете имейлите... Wink
Лъжа и измама е! Аз скоро я попитах дали ще се разведа с мъжа си и тя по тел. ми е отговорила, че има още малко време да сме с него, но разводът наближава! А аз не съм омъжена! Нямам дори и приятел! Нарочно я попитах та да видя дали ще ми каже, че нямам мъж изобщо до мен! Те колко познава!

# 654
А има ли наченки да се случат?Ако всичко е наред във връзката ви не трябва да се притесняваш.

Уж всичко е наред, но всичко се случва, знае ли човек...

Иначе аз не й пиша от и-мейла, с който съм регистрирана във фейсбук и давам само малко име, за да не ме търси в интернет - то така всеки може да "гадае" 

# 655

Уж всичко е наред, но всичко се случва, знае ли човек...

Иначе аз не й пиша от и-мейла, с който съм регистрирана във фейсбук и давам само малко име, за да не ме търси в интернет - то така всеки може да "гадае" 
То линка ти във фейса се образува и от мейла....Тя си знае, как ги намира нещата!

# 656
Да, аз май и друг път съм писала, но профил във фейсбук може да се намери много лесно чрез търсачката - пишеш и-мейла и ти излиза профила, ако е регистриран с него. Може и с номера на телефона, но само ако е публичен в профила.
Също ако и-мейла е нещо от типа на иванка.89, достатъчно е да се напише никнейма в гугъл и излизат какви ли не резултати от сайтове, в които сме се регистрирали през годините със същия никнейм. С малко повече ровене могат много неща да се открият. Аз като си напиша 3те имена в гугъл ми излизат резултати от списъци с избиратели за гласуване, както и в кой квартал живея. Ако някой се разрови в тия списъци може да намери имената освен на родителите ми и на половината рода.
По принцип не ми се вярва да седне Елвира или който и да е и да си губи времето да рови толкова подробно, все пак тя не взима пари, но други онлайн врачки с безбожни тарифи сигурно го правят. После се чудим как са ни отгатнали - вие сте от град Х, работите еди какво си и т.н.

# 657
Иска по 100 лв за разваляне на магия... Laughing Който й се върже ги праща и забележете- никакъв личен контакт с нея. Защо ли?

# 658
Кой ти е казал, че Елвира не взима пари! Тя по цял ден не отговаря на телефона, а хората звънят и навъртат по 60 ст. на минута! Аз един път съм решила да се свържа и 6 пъти съм звъняла...Не са ли пари това без да ти каже и дума, ти плащаш импулсите! А като разваля негативи? Да не би е безплатно? На мен ми е предлагала! Била е написала, че ако искам да се впусна в нова и успешна връзка, първо трябва да премахна негатива! А откъде е разбрала, че продавам жилище? После съм чукнала номера на телефона си в нета и е излязла обявата ми на този номер, от  който й звънях!

# 659
Кой ти е казал, че Елвира не взима пари! Тя по цял ден не отговаря на телефона, а хората звънят и навъртат по 60 ст. на минута! Аз един път съм решила да се свържа и 6 пъти съм звъняла...Не са ли пари това без да ти каже и дума, ти плащаш импулсите! А като разваля негативи? Да не би е безплатно? На мен ми е предлагала! Била е написала, че ако искам да се впусна в нова и успешна връзка, първо трябва да премахна негатива! А откъде е разбрала, че продавам жилище? После съм чукнала номера на телефона си в нета и е излязла обявата ми на този номер, от  който й звънях!
Избягвам аз да се занимавам с писаници и коментари,но понякога направо се изнервям.Елвира не става за нищо това е факт.Импулсните телефони обаче ако се разровите в нета са на съвсем различен принцип от мобилни и новите стационарни.Всеки може да си направи такъв номер и то само с наличието на мобилен телефон и карта,която е на сметка,а не предплатена услуга.Номера на Елвира е свързан към централа за импулсни номера.Влязох в сайта им и регистрацията е напълно възможна и елементарна.Прочетох условията и начина на регистрация и се оказа,че всеки един от нас може да се сдобие за секунди с импулсен номер.Интересното е,че се печелят жълти стотинки и въпросната дама трябва да говори с часове за да вземе някакви дребни.Другата подробност,която е по важна и се впуснах в тези писания е,че тя не вижда номера който я търси.Вместо стандартният номер 0899.....примерно изписва някакви други цифри,които са едни и същи при всяко позвъняване.Така,че вместо да се занимавате кой от къде ви е познал или не ви е познал просто спрете да се мъкнете по врачки.Как пък все на едни и същи не ви познават и нищо не ви се случва направо недоумявам.Може би сме малко броим се на пръсти хората във форума,които са търсили помощ и са я намерили.Останалото е вманиачена работа граничеща с лудост.Какви жени сте бе,седите цял ден и се ровите в нета за врачки .Е така ще ви върви живота в питане и самота.Помогнала съм на доста хора тук и са си свършили работа,но и те мълчат защото или са искали нещо за любов и не искат да ги мъмрят и оплюват,или са преценили,че няма смисъл да се хабят и помагат.Всеки тук,който е доволен от някого или го рекламира или е охулен и оплют от хора без цел и ясна представа за живота.

Общи условия

Активация на акаунт