Болничен по време на бременност – 6

• 143 171
  • 901
  •   1
Отговори
# 120
  • София !
Благодаря, момичета! Така и не успях да се свържа с тях, но майка ми ходи и се разбрахме кога ще се изплати.
Лошото е, че твърдят, че са ми изплатили болничен за месец март, а то не е вярно.
Някой бил ли е в такава ситуация? Какво следва да направя?

Има вариант да си извадиш извлечение от банката с постъпления за този период  Peace

# 121
  • Sofia, Bulgaria
къде проверявате дали болничния ще бъде изплатен или е отхвърлен?
имали ли сте проблем да не ви преведат болнични, защото има и други преводи по сметката? Таткото ползва моята сметка, като си препечелва пари оттук оттам, но ми казаха че можели да засекат движения по сметката и да ми спрат болничните и съответно след това майчинството... вярно ли е  Shocked
Смисъл, не ми се струва редно някой друг освен мен да има достъп до сметката ми  Outta Joint

# 122
Благодаря за съветите, момичета! Ще ги използвам и ще видим в крайна сметка какво ще стане.

# 123
smile_86, сега ми хрумна, ако преди си взимала болничен и работодателят е представил сметка, да не би да е станало объркване и да са превели на стара сметка болничния. На мен в началото ми седеше една сметка, която вече не ползвам, но още когато ми обработиха новия болничен ми оправиха сметката, смис работодателят ми беше дал тази на която и превеждат заплатата и ми преведоха болничния по новата. Да не е станало някакво такова объркване с болничния за март?

# 124
Miele, нне е станало така, защото това ми е единствената сметка, която съм представила пред работодателя.

# 125
За издаването на 45 дневния болничен трябва ли направление за хоспитализация или не? Понеже за тези преди него все ми искаха.

# 126
  • София
Много се притеснявам,че ми предстои смяна на болницата в която се следя. Дали има значение за болничния -допълнително забавяне,неизплащане от НОИ ,ако до една дата си при един лекар ,а след това се местиш..Например на 15.05 изтича старият болничен и новия е от 16.05 .
Хванала съм се за главата и само това мисля ooooh!

# 127
Някой може ли да ми каже защо в сюита на нои пише че болничния ми неподлежи на плащане.

# 128
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

За издаването на 45 дневния болничен трябва ли направление за хоспитализация или не? Понеже за тези преди него все ми искаха.

Не, това е друг вид болничен.

Много се притеснявам,че ми предстои смяна на болницата в която се следя. Дали има значение за болничния -допълнително забавяне,неизплащане от НОИ ,ако до една дата си при един лекар ,а след това се местиш..Например на 15.05 изтича старият болничен и новия е от 16.05 .
Хванала съм се за главата и само това мисля ooooh!
Няма да е проблем смяната.

# 129
От 30.04 до 14.05 ми е болничния

# 130
От 30.04 до 14.05 ми е болничния

Би трябвало да ти изплатят 9 работни дни. За април и за май не са ли ти в отделни графи?

# 131
В една графа е всичко..писах meil но не се знае като ще ми отговорят.

# 132
В една графа е всичко..писах meil но не се знае като ще ми отговорят.

По-добре пробвай да се свържеш с тях по телефона. Но не на стационарния, че е импулсен

# 133
Ок.Ще пробвам

# 134
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ей затова казвам, че не сме врачки.Мога да напиша поне 6 възможни ситуации, но като не знаем какъв е случая, няма как да гадаем.
Пита ли счетоводителя, който го е подал?

Общи условия

Активация на акаунт