Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 536
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
rf22, не, не си разбрал. Всеки си харесва каквото иска. Реакцията -"аз не харесвам, ама нехаресваното има самочувствие, защо?!" е коментираната.

Ами обяснете де, ние очевидно нашите повърхностен мозък не може да асимилира как един морж може да има самочувствието на манекенка от Викторияс Сикрет. Защото тази се изкара едва ли не, че я желае всеки мъж и е странно, че само аз не и се кефя.
Братане, наистина може да е така, честно.
Или не е и се е гаврила с теб, каквото ми беше първото предположение.
Или си е куку и си е повярвала туу мъч.

Ама ти какъв си неокрастрен, та така ги поднесе нещата, чееее Kissing Face

# 1 546
Ти й каза, че не я харесваш, а тя твърди, че е харесвана? И те изкара тъпак? И ти каза лека нощ?

А ти как реши, че това е голямо самочувствие?

# 1 547
bratan, била съм както 59 кг, така и 85 кг през последните 15 години. Количеството мъже, които са ме харесвали не е било различно. Възможно е тя наистина да е желана, защото "слаба" не е единственият критерий за харизмата и сексапила на една жена. Бившият ми например нонстоп настояваше да се храня повече, защото не харесва слаби жени.

# 1 548
Аз не разбрах.. как без да се коментира външността и килограмите, се стигна до съвършенството на телата от Виктория'с сикрет?
Или пак нещо съм недоразбрала.. Blush

# 1 549
А защо едрите жени да нямат самочувствие?
Братане, жената, с която си писал може да има стабилна работа, да е интелигентна. Това също е повод за самочувствие.
Познавам доста слаби момичета, но без самочувствие. Правят впечатление на опърпан отвътре човек. Не може такова нещо да се хареса. Аз лично не харесвам хора тип "мрън-мрън".
От един човек трябва да лъха на достойнство, самоуважение и реална себеоценка. А факторите, които определят всичко това са много.
Няма как едни килограми да са критерия за самочувствие. Да не говорим, че килограмите също са уклончив критерий. На едни жени едни 80кг им стоят добре, а други са като слоници. Има жени, на които не им стоят толкова зле едни 5-10кг отгоре и пак са си хубави и чаровни.
Не отричам, че външността е важна и докато премине първоначалното впечатление, тя крепи интереса, но под тази външност все пак стои човек, а добрият и стойностен човек може да стои и под 50кг и под 100кг.
BTW Познавам семейство, при което мъжът е 65кг, жената е 100 при ръст 1,60. Ами смешна двойка са, но се разбират и са щастливи, че и две деца си имат.

# 1 550
Аз не разбрах.. как без да се коментира външността и килограмите, се стигна до съвършенството на телата от Виктория'с сикрет?
Или пак нещо съм недоразбрала.. Blush
Схванах.
Той си е написал в профила, че харесва слаби. Моржът прочел и започнал да го убеждава, че е харесван.
Joy изобщо Братан е попаднал в някакъв чат на детска градина.

# 1 551
Чакалка, а при теб какви са мерките?
Май беше от височките с дълго краче. Sunglasses
Нищо, че си "извън пазара", лаф да става. Smile
Така и така заговори и започна с цифрите. Mr. Green
Добър пост, иначе. Misc Smoking
Крайности и аз не харесвам, но тренирайки, изглеждайки отлично, хранещ се добре, няма как до мен да е сещаш се, да не квалифицирам. Себеподобните се привличат, просто е. Wink
Единствено стройни, не казвам "слаби или кльощави" на клечка жени ме привличат. Да изглеждат здрави, и с хубава кожа задължително.
Другите не ги заговарям. Не си падам по "експерименти", като bratan.
Познавам си се и не губя двупосочно време.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 17:59 от FragranceFanatic

# 1 552
  • Агент под прикритие
Ако разбирам Братана правилно, той се "възмущава" от това, че не се поддържа, но въпреки това има самочувствие (и аз не разбрах това всичкото на диалог ли е минало между двамата). Защото между 80 кг жена и 80 кг жена има видима разлика, особено ако едната е тренираща, а другата не. Трениращата ще е стегната и със закръглени форми и ще изглежда привлекателно, въпреки килограмите си. Другата ще е просто (ще ме прощавате за израза) кюфтенце. Simple Smile
Като казвам "тренираща", не става ексклузивно дума за фитнес, има планинарство, колоездене и много други.

ПП: очаквам касетка с развалени домати и яйца по мен. Не ме разочаровайте! Joy

# 1 553
  • Варна
Попаднал е на актриса. От тези, които демонстрират високомерие, но реват при всяко повишение на теглото. Като видят финни мацки с минижуп, също им се приземява самочувствието. Не са щастливи и искат да са стандартни. Познавам такива.Парадират с кариера, таланти, но все пак са жени.
Ухажвана жена не би използвала подобни сайтове.

# 1 554
Попаднал е на актриса. От тези, които демонстрират високомерие, но реват при всяко повишение на теглото. Като видят финни мацки с минижуп, също им се приземява самочувствието. Не са щастливи и искат да са стандартни. Познавам такива.Парадират с кариера, таланти, но все пак са жени.
Ухажвана жена не би използвала подобни сайтове.
Вървежен мъж също не би използвал подобни сайтове.

# 1 555
Феникс , не съм много сигурна, че правилно си разбрал.
Моята версия:
Ако Братан е объркал нейното поведение за високо самочувствие и дойде най-искрено да ни попита (вместо да дразни жените, както аз си помислих) от какво произтича високото самочувствие на ... моржовете, то значи има немалка вероятност наистина да е. ... гл¥пак. Grinning
А който се вързал, вързал..

# 1 556
  • Агент под прикритие
Хайде сега, сайтовете били виновни... Сайтовете са само една преносна среда. Хората, ако приемем, че не играят роля, са си едни и същи и в такъв сайт, и в реала.

Тайничка, не знам, чакам някой да ми разсее съмненията. Wink

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 20:06 от Phoenix Wright

# 1 557
  • София
Нали коментирахме вече, че не всички са с чисти помисли там?

# 1 558
Вървежен, вървежен, то и да си вървежен писва. И що да не се остави човек на откъдето дойде, пък взело, че изпаднало некое съкровище. Simple Smile

# 1 559
  • Пловдив
Не зная какво приемате за "вървежен мъж", но на младини имах един приятел културист, на когото жените сами му се сваляха и мятаха в леглото, макар да знаеха, че си е играч и ги редува през няколко дни. Просто искаха да ги опъне поне веднъж. Имаше в квартала и един джобен пич (писал съм за него в друга тема) с ангелско лице, който също ходеше с доста мацки, макар някои да бяха с по 10-15 см по-високи от него. Беше като манекен в лицето, докато беше в 20-те си години. Мой познат с доста парички (от тати) държеше бар с билярдна зала и също вършееше мацки наред. Та, и тримата имаха профили в страници за запознанства. Значи, по тази логика, не са били вървежни...

Общи условия

Активация на акаунт