Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 430
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Нета дава голяма свобода и не мога да зачеркна подобни сайтове, но цялостното ми усещане е за пошлост.
След час познанство среща ми е въз възприятията.

# 91
Доста болно звучи съветът - не проверявайте с фалшив профил мъжа си, за да не се разочаровате, нещо като - не ходете на доктор, за да не ви каже, че имате рак. Но е права Габи донякъде. Нека се примирим.

# 92
  • София
Ем, ако там е намерен, трябва да си приел нещата от самото начало.
Но, има много такива, които не ползват социалните мрежи изобщо или доста вяло.

Ако вземеш жена от бардак, нали не очакваш да стане светица...

# 93
Добре, приели сме всичко. Joy

# 94
Доста болно звучи съветът - не проверявайте с фалшив профил мъжа си, за да не се разочаровате, нещо като - не ходете на доктор, за да не ви каже, че имате рак. Но е права Габи донякъде. Нека се примирим.

едно време, като нямаше нет, викахме, дай да си вярваме, че ако не си вярваме, ще се следим, а, ако се следим, ще се хванем.

# 95
Имала съм подобна "връзка" след онлайн запознанство. Направих му номера с чужд профил и той се провали. 😂
Но като цяло интернет запознанствата не са нещо лошо. И с мъжът ми се запознахме в нета.

# 96
  • София - Рим и обратно
Стига бе, това пък защо да си го причинявам.

# 97
Аз само едни хора познавам, които се запознаха в интернет, той чак и онлайн й направи предложение. Като ги гледам, много се обичат, а и три деца имат, стана си като истинско Wink

# 98
Имала съм подобна "връзка" след онлайн запознанство. Направих му номера с чужд профил и той се провали. 😂
Но като цяло интернет запознанствата не са нещо лошо. И с мъжът ми се запознахме в нета.
Мъжът ти издържа теста, така ли? Joy

# 99
По новия казус - ама вие сте от есента заедно, дет се вика - от вчера.
Твоят човек може да има профил в сайт, където не се изтриват профили. Ти как разбра, че има профил? Активен ли е профилът му, пише ли, обновява ли? Кой е сайтът?
Хич не търпя нещо да ми става зад гърба, но в тукашния случай неизвестните са твърде много, че да се каже ей-така 'режи и хвърляй'.

# 100
Авторката възлага надежди на този мъж, иска сериозна връзка, а не бива, още е твърде рано.
Не може ли просто да се забавлявате заедно на този етап, без да си втълпявате разни неща?

# 101
  • София
То половин година се изтъркаляла, сега е момента - дали /или

# 102
Мъжът ти издържа теста, така ли? Joy
Не. Него не го тествах. 😂 Той лъха на доверие. 😉

# 103
  • Пловдив
Не зная какъв е случат, разискван горе, но преди 2-3 години моя позната се оплакваше, че докато съпругът ѝ бил до магазина, видяла на екрана на лаптопа му негов профил в Елмаз. После си направи и тя профил с чужди снимки, за да го пробва, и той там писал на "непознатата жена" (тоест на своята с чуждата снимка), че много уважавал съпругата си и не искал от нея да му прави френска и да влиза през задната порта, затова искал да си запази семейството и само да си намери жена за другите неща. После моята позната започнала да му ги дава и тези неща, от страх да не изтърве брака си (имат и дете). Накрая пък нейният нещо го загризала съвестта и веднъж ѝ признал, че нарочно направил профила и нагласил нещата така, че тя уж случайно да го види там, докато той отсъства също така случайно в онзи момент. С други думи, приложи ѝ хитрост по подъл начин, за да си получи своето.

# 104
  • София
И после направиха Love.net

Общи условия

Активация на акаунт