Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 399
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 75
  • Down south
Съветвам те да не започваш работа при него и да ставаш икономически зависима от човек, с когото сте в неясни взаимоотношения с вероятно разминаващи се желани посоки на развитие.
Изцяло се присъединявам към написаното.
Съвместна работа е ненужно усложнение на ситуацията.
 Изглежда, че той има системен интерес към виртуални контакти/запознанства и е видно, че няма да спре, независимо от "връзката" с авторката на темата.

Тя, авторката, явно е интелигентна млада жена, нека се наслади на влюбеното усещане, ще отмине и ще се възстанови, само дано успее да избегне професионалното "обвързване"

# 76
Daylily, темата е стара, но друга дама я поднови от предната страница.
Моето мнение е, че тези сайтове за запознанства са за лесен и по-евтин начин да си намериш секс за една нощ.

# 77
  • Down south
Благодаря!, излезе ми, като нова. Дори не обърнах внимание на датата Close

# 78
Тука по запознатите да кажат, сега Тиндер (чукиндер) ли е най-вървежното място за запознанства ? Smile
Оппп забравих, че тука сте все обвързани, и аз къде намерих да питам Neutral Face

# 79
  • София
Не знам, регни се и ела да разкажеш, какво се случва в тоя Содом и Гомор

# 80
Моляя, какво ме буташ в тея развратни сайтове, аз съм целомъдрен човек, ходя всяка седмица на неделна служба в църквата и не искам да нося душа на грешник Innocent
Що не кажеш на твоята приятелка да се регистрира и да ни сподели после от личен опит. Може пък и да и излезе късмета Smile

# 81
  • София
Eeeee, ти с научна цел, де! Нали си ерген.

Коя ми приятелка?

# 82
И аз съм първо "За" разговор, но... дори не мога да си представя адекватен отговор на въпроса "Ако връзката ни е сериозна, защо имаш регистрация в сайтове за запознанства?", който да приема за нормален и необиден за мен.

# 83
Която и да е, стига да е свободна. Сега вече е най-нормалното нещо на света, хората да се срещат и влюбват през интернет. Да не говорим пък за намиране на партньор за забавление, там интернет е ненадминат. Hands Plus1
Още повече, че сега било много модерно мъжете да пращат dick pic на жените с които се запознават в нета. Тоест още по лесно е за жената да прецени дали въпросният мъж покрива някои важни критерии Trollface

# 84
Олее много съм зле, нищо не ми говорят Тиндер, Содом и Гомор, dick pic...баси колко съм задръстена Sad

# 85
  • София
Содом и Гомор е от обща култура, за останалото - може да излюбопитстваш.

# 86
Олее много съм зле, нищо не ми говорят Тиндер, Содом и Гомор, dick pic...баси колко съм задръстена Sad
Някой умен човек беше казал, че "тихите води са най-дълбоки". Wink
Тея дето "ни лук яли, ни лук мирисали" не им се хващам аз на думите ей така, щото и практиката го е показала. Дават уж вид на целомъдрени жени, ама като ти скочат и ти спира тока Trollface

Айде да не казвам, че по-официални статистики 50% от хората кръшкат. Nerd

# 87
  • София
Моята практика показва, че повечето мъже от сайтовете за запознанства (всъщност това са мъжете, които срещаме и по улиците), са пристрастени към онлайн свалките и никога няма да спрат лова на пеперудки, дори да са попаднали на качествен и надежден партньор в реалния живот.
Разочарованието, когато решиш да го "пробваш" с фалшив профил наистина е голямо и болезнено, затова по-добре не си го причинявай, защото ще се разочароваш още и още....
А сега примерите...
Моя приятелка се запозна в такъв сайт с интересен мъж, връзката се задълбочи и в реалния живот, заживяха заедно и дори правеха опити за бебе. Животът им беше идеален... до момента, в който на нея не и хрумна да го "пробва" как ще реагира на фалшив профил.
Трябваше му само един лайк и той веднага лапна въдицата. Започна да разказва за себе си, че има "някаква неангажираща връзка", но реално е свободен мъж, дори предложи реална среща още същия ден. После сподели, че е "навит" на всякакъв тип отношения и буквално предложи всичко, което може да ти хрумне.
Приятелката ми се срина психически, вдигна му скандал и на практика се разделиха.
Всъщност до тази раздяла нямаше да се стигне, ако тя не беше започнала веселата игра с фалшивия профил.
Наистина много боли, особено ако безкрайно много вярваш на човека в твоето легло.
Участвала съм в тази болезнена игра три пъти и резултатът винаги беше един и същ- мъжете поддаваха и поемаха играта в свои ръце.
Изводът за мен е, че е по-добре да не си го причиняваш. Няма смисъл.
Много голям процент от всички мъже наоколо (вкл. и нашите собствени), биха участвали в онлайн флирт без капка угризение, че правят нещо нередно, сигурна съм в това. Ще се крият от нас и ще разтягат сладки локуми на виртуалната си тръпка като обясняват, че бракът им е скучен и изчерпан, и живеят по инерция с нас само заради децата.
В сайтовете за запознанства има безкрайно много обвързани и семейни мъже, които са с фалшиви снимки, но ако откликнеш на поканата за разговор, са склонни да изпратят и реални такива.
Никога не си мислете, че вашият мъж е различен, защото не е така.
Разбира се, има едни единични проценти от мъжете, които не биха участвали в подобни игри, но масовата картинка е описаната по-горе.
Затова, момичета, не си правете фалшиви профили и не "пробвайте" мъжете си, за да не се разочаровате.
Просто не си го причинявайте и си живейте щастливо без фалшив профил! Simple Smile

# 88
  • София - Рим и обратно
Тука по запознатите да кажат, сега Тиндер (чукиндер) ли е най-вървежното място за запознанства ? Smile
Оппп забравих, че тука сте все обвързани, и аз къде намерих да питам Neutral Face
Тоя Тиндер бил отдавна умряла работа, сега разбрах, че имало много по-....”интересни”... Примерно съвсем регламентирани сайтове за поръчка на жена за всякакви цели - за придружаване на официално събитие, на вечеря, на клуб, вкъщи на гости с/без секс... Има даже сайтове за поръчка на цяло семейство, което да гледа докато се самозадоволяваш или пък по предварително уговорен сценарий да протече желаната ти вечер. Говорим за съвсем легални и регламентирани сайтове. Примерно Hostess wing или английския вариант, забравих къв беше.

# 89
'Кафе с мед' не знам дали не говориш за сайтове за платени услуги, защото доколкото знам в такива като Тиндер много жени търсят нещо да ударят или по-скоро тях да ги "удари" Trollface и всичко това безплатно.
Тези платените за някои хора ще са скучни, друг си е да излезе мъжа на лов и да удари някоя "гъзела" и да го почувства, като поредният трофей във витрината Wink

gabiplus ако говорим за настъпателност от жена към обвързан мъж и да не говоря ако тази жена е секси, повярвай много ще са малко мъжете, които ще удържат "фронта". Сексуалността и желанието е нещо много мощно при мъжете и особено ако говорим за връзки в които пеперудите в стомаха отдавна са преминали, много е трудно морала да пребори това мощно желание за секс със чужда жена. Още повече, че ако жената е инициатор, това допълнително ласкае мъжа от проявеният интерес, тоест и мъжете могат да бъдат сваляни Wink

Правени са толкова много експерименти и на улицата със секси мацка и скрита камера и ако мъжа не някой срамежлив или дърво, повечето поддават, а за онлайн пък да не говорим.

Общи условия

Активация на акаунт