Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 627
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 335
Загриженост за партньора е това.
„Трови се, не ми пречиш!” не е ок.

# 1 336
Някой да ме прати на балкона за мен не е ок. На никого не го налагам, на света има достатъчно мъже пушачи, просто не се бях замисляла, че не съм излизала с непушач и има защо.

# 1 337
Не да те прати, сама требе си излезеш. Аз па не мога си представя да съм пушач и да търся мъж пушач, само за да не ме пъди, хахах.

# 1 338
Пироне, сещам се да добавя и нещо друго - "тегавост" в комуникацията избягвам. Ти си й фен виждам, но всеки си знае. Разбирам от една страна, от друга - в повечето случаи няма да те разберат, или ще пилееш енергия напразно, казват му "от пусто в празно". Някакви прекалени обяснения, дообяснения, мрънкания, вадене на чингели, изчаквания, и т.н., са безсмислени. Реално емпирично при мен, вкл. и тук във форума, ми се е доказало това. Списвам, общувам, с който намирам за себе си нормален диалог. Реално това ти е поведението и на лични, и в реала, не говоря за смотания форум само. Другите в джънка и въобще не ги чета, а пък да си ме коментират, хихикат, цитират, и болдват ник и цитати колкото искат, само казвам. Хората сме различни, и няма как, и не е нужно да "уйдисаш и угодиш" на всеки. Много се посмях с магарето. Точно, затова не се плаща "данък форум", или "обществено мнение". Живееш си живота, както ти е добре. Съдби не оправяш, и не се мешаш в чужди. Simple Smile
Hands V

# 1 339
  • Пловдив
Аз неслучайно им разправям на някои тук, че прибързват със заключенията, тъй като се опитват въз основа на нещо написано във форум (и често - разбрано напълно погрешно от тях самите) да си съставят мнения за личността на даден човек и какъв бил той според тях в истинския живот. Smiley Не може по едно нещо да се съди за друго.

Скрит текст:

# 1 340
  • там, където ми харесва
Аз пък все попадам на непушачи.Все такива ме харесват.
Последно един пушеше обаче беше преминал на ел. цигари и не искаше да му пуша много в къщата. Smiley
Ами съобразявам се . Обаче никога не ми се е налагало да ги отказвам заради мъж.

# 1 341
Като стана дума за вредните навици се сетих за един познат.
Много важно му беше ,бъдещата съпруга и майка на децата му да не пуше и да не пие...
Срещна я виртуално..
След 5г,когато пак се срещнахме беше..
" По цял ден пред ТВ гледа турски сериали..няма за какво да си говорим " За другото се сещате..И то е химера.
И не,има толкова общо..Но се замислих за компромислите и идеала в глаите ни:)

# 1 342
Когато при бременността ми правиха рутинните тестове за синдром на Даун и др. при плода, рискът излезе много нисък, като при млада жена (а аз бях дъртичка). Докторката каза, че „Ето, биологичната ти възраст не отговаря на хронологичната!” Предположих, че е защото не пия и не пуша. Тъй че не е толкова лошо да водим здравословен живот.

# 1 343
Някой да ме прати на балкона за мен не е ок. На никого не го налагам, на света има достатъчно мъже пушачи, просто не се бях замисляла, че не съм излизала с непушач и има защо.
Не е задължително да е пречка. Има мрън-мрън понякога, но чак пък до раздели да се стига за едни цигари... Велики глупости се пишат тук sometimes. 🙄

# 1 344
  • Агент под прикритие
Преди малко можех да снимам комшийката отсреща, седяща и пушеща на столче на остъклената тераса. С мъжът и имат над 30 годишен брак. Не че има голямо значение де....

# 1 345
  • София
Преди малко можех да снимам комшийката отсреща, седяща и пушеща на столче на остъклената тераса. С мъжът и имат над 30 годишен брак. Не че има голямо значение де....
Това е от отчаяние.

# 1 346

Чудесно:) Пушач с добри навици!

# 1 347

Вегетарянка, с куче, пушачка, какво ще те правим Smiley
Аз като се замисля, не се сещам за трайна двойка между пушач и непушач от моя приятелски кръг. Май това е голям deal-breaker, защото предполага неудобства.
Целувките с пушач и миризмата на кожата им е неприятен момент за един непушач, отделно вечното съобразяване на пушача с непушача би досадило на първия доста.

# 1 348
bratan, Ти ме разбираш... Защо да си нарушавам комфорта, като има толкова много мъже пушачи?
Толерирам месоядните, но не бих се занимавала нито с мъж, който не иска животни, нито ще се натоварвам с непушач.

# 1 349
bratan, Ти ме разбираш... Защо да си нарушавам комфорта, като има толкова много мъже пушачи?
Толерирам месоядните, но не бих се занимавала нито с мъж, който не иска животни, нито ще се натоварвам с непушач.

Чудесно те разбирам, кому му е нужно да си причинява излишен дискомфорт заради явни несъвместимости?
Писах го също назад в страниците, ама излязох простак и интересчия, мхехехе Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт