Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 647
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Пловдив
Скрит текст:
Пирончо, в първите 5-7 срещи се разбира всичко. Повечето от пороците стават ясни почти веднага, даже още преди да сте се видяли на 1-ва, 2-ра среща. Все пак общувате, и всеки споделя. Всякави зависимости, алкохол, хазарт, хойкане, цигарите са ми 50-50, ако не е комин, нищо, че не пуша, но ще ги откаже, покрай мен, не се толелират и е "бита карта". Изненади аз не съм имал. Безгрешно досега, поне при мен. Преди заживяването има много дълъг друг период. Wink
Е, за нечии дългове как ще се разбере още от първа-втора среща, или дори и от 50-та? Тези неща може да бъдат прикривани доста дълго време, пък дори и да живеете вече заедно по-натам (също и при брак). За алкохолизма - ако някой не пие на срещите между двамата, също няма как да се разбере колко проблемен може да е този човек при наливане до козирката. Smiley
 Аз имам един поръчител, с когото се запознахме преди две години в една друга държавица и той си беше облечен с обикновени дрехи и шофиращ обикновена Тойота Корола. На паркинга неговата кола беше една от най-евтините. Ако не знаеш кой е всъщност, никога не можеш да предположиш каква империя има в промишлеността. Изключително скромен и земен мъж.

# 1 321
  • BG
Добре бе - аз ако си напиша че имам 100 000 кредит и обичам да пия водка, как ще се изтълкува?

# 1 322
  • Sofia
... цигарите са ми 50-50, ако не е комин, нищо, че не пуша, но ще ги откаже покрай мен, не се толерират и е "бита карта".
Ама на първата среща ли още ще се пробваш да я изкомандориш или ще има толеранс от няколко месеца?

Ако не се откаже и е адекватна, удържи на "темпото", ще е много щастлива дългосрочно, успяла и реализирала се, валидизирана - жена. Wink
Много жалко за съвременните мъжлета, като теб, които неистово драпат да са в ролята на валидатори, но жените от отдавна не се нуждаем от външно "потвърждение". Съчувствам ви с този начин на мислене.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 14:22 от Blаck Cat

# 1 323
Добре бе - аз ако си напиша че имам 100 000 кредит и обичам да пия водка, как ще се изтълкува?

Руси мацки харесваш ли?

# 1 324
Има ли жена, която би отказала цигарите заради мъж? Rolling Eyes

# 1 325
играч, уверен в себе си, с добър вкус за пиене..мейби

# 1 326
  • BG

Руси мацки харесваш ли?
Ми, като си гледам кредитното досие - нищо не пише по въпроса. Иначе, не.

играч, уверен в себе си, с добър вкус за пиене..мейби
Май само ти мислиш така, не си представителна извадка... мейби

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 14:26 от Tony34Al

# 1 327
Скрит текст:
Почтено е човек да си каже всичко, което се сеща, че би могло да е проблем за насрещния, а не да завърже връзка и после да го сервира на час по лъжичка, особено да се възползва от възникналата привързаност в другия.

Така е, мисля, че са ясни тези неща, но затова пък и е форума, да се допълва и разгръща. Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:
Пирончо, в първите 5-7 срещи се разбира всичко. Повечето от пороците стават ясни почти веднага, даже още преди да сте се видяли на 1-ва, 2-ра среща. Все пак общувате, и всеки споделя. Всякави зависимости, алкохол, хазарт, хойкане, цигарите са ми 50-50, ако не е комин, нищо, че не пуша, но ще ги откаже, покрай мен, не се толелират и е "бита карта". Изненади аз не съм имал. Безгрешно досега, поне при мен. Преди заживяването има много дълъг друг период. Wink
Е, за нечии дългове как ще се разбере още от първа-втора среща, или дори и от 50-та? Тези неща може да бъдат прикривани доста дълго време, пък дори и да живеете вече заедно по-натам (също и при брак). За алкохолизма - ако някой не пие на срещите между двамата, също няма как да се разбере колко проблемен може да е този човек при наливане до козирката. Smiley
 Аз имам един поръчител, с когото се запознахме преди две години в една друга държавица и той си беше облечен с обикновени дрехи и шофиращ обикновена Тойота Корола. На паркинга неговата кола беше една от най-евтините. Ако не знаеш кой е всъщност, никога не можеш да предположиш каква империя има в промишлеността. Изключително скромен и земен мъж.
Дълговете и финансовото й минало, настояще, аспирации, преди заживяване не се коментират. В смисъл, като се опознаете и започнете да излизате, всеки споделя и горе-долу придобиваш представа. Финансови "параметри" се коментират евентуално при заживяване и кой какво би, или би искал да покрива от общия бит. Всички други разходи всеки си ги покрива. Докато се гаджарлува в началото в повечето ситуации аз съм "на лице", така ми е гот, след което всяка адекватна жена, с която съм излизал иска да "участва" с нещо, "разменни начала", жестове, което е повече от нормално, показвайки ти, че е готова, адекватна да развива отношения с теб. И отново, не казвам всичко, и подробно, не искам да пиша чаршафи и да философствам прекалено. Разменяме мисли, това е. Simple Smile

# 1 328
  • Пловдив
Има ли жена, която би отказала цигарите заради мъж? Rolling Eyes
Познавам няколко жени, отказали цигарите заради предстояща или вече започнала бременност. Но всичките до една след раждането подновиха тютюнопушенето.
 С мен жени са се съобразявали и не са палили в мое присъствие или са пушели на балкона.

# 1 329
  • Агент под прикритие
Познавам няколко жени, отказали цигарите заради предстояща или вече започнала бременност. Но всичките до една след раждането подновиха тютюнопушенето.
 С мен жени са се съобразявали и не са палили в мое присъствие или са пушели на балкона.
Докато НЕ пуши вкъщи, за мен също НЕ е проблем, че пуши. За преди целувки има дъвка, четка за зъби и т.н. Stuck Out Tongue Winking Eye
А спирането преди бременност би трябвало да си е common sense, а не някой да ти го казва.
В крайна сметка, всеки сам си решава за какво да си дава парите. Аз сметка НЕ правя на никой.

Жребче, като гледам накъде е тръгнала темата, май накрая ще стане ясно, че НЕ мъжете са с повечето претенции.... LaughingLaughingLaughing

# 1 330
  • Пловдив
Хубаво е да сме кавалери и да уважаваме жените, но що се касае до цигарите, и самите жени трябва да се уважават. Също и мъжа, с когото са, ако той не пуши.

Скрит текст:

# 1 331
Rolling Eyes Ок... Четейки Ви, вече знам,че имам критерий - ако не е пушач, няма да излизам с него. Grinning

# 1 332
  • Пловдив
Rolling Eyes Ок... Четейки Ви, вече знам,че имам критерий - ако не е пушач, няма да излизам с него. Grinning
Ако една жена обича да слага нещо в устата си и да го смуче по няколко пъти на ден, едва ли ще се промени под външно влияние. Тютюнопушенето е вредно.

# 1 333
Точно за това говорех... Не си представям половинката ми да мърмори колко е вредно да пуша и как трябва да ги откажа.

# 1 334
  • Пловдив
Точно за това говорех... Не си представям половинката ми да мърмори колко е вредно да пуша и как трябва да ги откажа.
Къде прочете някой да пише за мърморене? Smiley Пушачите и от двата пола сами трябва да се (у)сещат за тези неща. Особено, ако ще идва чичко Щъркел скоро. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт