Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 658
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 305
Важното е и да му покриваш очакванията, че и да е доволен. На другото му се казва неоценено раздаване. Светът се напълни с неблагодарници Simple Smile

# 1 306
  • София
Тези с големите очаквания са в сайтове за запознанства, Дренче. Ние редови мъжове ползваме, опростени версии, лесно ръководство.

# 1 307
За мен е интересно защо непознати мъже биха очаквали някоя да им сподели има ли дългове или проблеми с алкохола. Flushed

# 1 308
Тези с големите очаквания са в сайтове за запознанства, Дренче. Ние редови мъжове ползваме, опростени версии, лесно ръководство.

Хич не мисля тъй, но - ок Simple Smile

# 1 309
  • Агент под прикритие
Хич не мисля тъй, но - ок Simple Smile
И аз така.... Grinning

За мен е интересно защо непознати мъже биха очаквали някоя да им сподели има ли дългове или проблеми с алкохола. Flushed
Едва ли точно тези неща биха най-интересната тема за коментар. Пък и всеки мъж е различен. Аз лично по-скоро бих се стъписал, ако започне да ми говори за тия неща и друго като черти на характера си, без да съм я питал. Simple Smile

# 1 310
Е, все пак проблемите с алкохола не е лошо да се знаят... Твърде е сериозно това. Thinking Дълговете... ако са в размер над 50 хиляди... май пак сериозно. Stuck Out Tongue

# 1 311
  • Пловдив
То тези неща (ако ги има в наличност при някоя жена) се разбират при самото съжителстване с нея и обикновено не могат да бъдат прикривани дълго време, ако сте повечето време заедно. Smiley А и някои от тези прикриващи хора с дългове имат навика да изчакват удобен момент, когато другият е привързан вече към тях, за да му сервират нещо от сорта на "Ако ме обичаш и те е грижа за мен, ще ми помогнеш да си платя дълговете". Smiley Хитър-Петровци и Хитър-Петранки колкото щеш.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 14:07 от Жребчe

# 1 312
  • София
Като гледам финансовата култура на половината ми клиенти, по-добре да питаш, че....

# 1 313
Нямам задълбочена представа какво представляваше. Трудно ѝ разбирах изреченията, не бяха особено свързани. Което как да е, не бях предвидил да пишем дисертация заедно, но на мен ми трябват няколко минути да напиша смислен отговор, да си подредя думите, а тя започна да ми се кара, че не ѝ отговарям на секундата в чата. В същото време се губеше по половин час когато се очакваше тя да каже нещо. Та в един момент ѝ казах, че няма смисъл да ѝ хабя времето, благодарих ѝ за вниманието и поднових обявата. Но късмета на начинаещия е само веднъж

Бива я обявата. Много по-лоши сме чели тук във форума! (Разбор и съвети даже даваха потребител и).

Но защо по дяволите ало.бг? Кой влиза там? Каква му е аудиторията? Нищо чудно, че отговорила та е имала проблем.

Там бих търсил а дамаджани например. Мъж от ало.бг - не.

# 1 314
Аз разбрах, че се говори за лъжи в сайтове, а не при връзка и ми стана чудно, защото ако непознат ми поиска кредитно досие, ще реша, че е ненормален.Flushed

# 1 315
За да си реши дали да ти стане познат.

# 1 316
Аз разбрах, че се говори за лъжи в сайтове, а не при връзка и ми стана чудно, защото ако непознат ми поиска кредитно досие, ще реша, че е ненормален.Flushed
И няма да си далеч от истината.
То тези неща (ако ги има в наличност при някоя жена) се разбират при самото съжителстване с нея и не могат да бъдат прикривани дълго време. Smiley
Жребче, не е ли малко късно тези неща чак при съжителстването да се разберат?

# 1 317
  • Пловдив
Скрит текст:
И няма да си далеч от истината.
То тези неща (ако ги има в наличност при някоя жена) се разбират при самото съжителстване с нея и не могат да бъдат прикривани дълго време. Smiley
Жребче, не е ли малко късно тези неща чак при съжителстването да се разберат?
То е хубаво всякакви вредни пороци и проблеми за една бъдеща връзка да се знаят още от самото начало, за да си прецени всеки, дали си заслужава да продължава с опознаването, но виж как например в тази тема се образуваха два лагера: Едните намират за недопустимо и лошо да се пита за възможни проблеми, а другите го считат за пожелателно/задължително. Което и е да избере човек, все ще се намерят хора да го упрекват, че не трябва да постъпва така или иначе. Smiley А темата е за лъжите и неслучайно споменах тези неща, защото често се случва хората да прикриват свои пороци или други проблеми до последния възможен момент.

Скрит текст:

# 1 318
Пирончо, в първите 5-7 срещи се разбира всичко. Повечето от пороците стават ясни почти веднага, даже още преди да сте се видяли на 1-ва, 2-ра среща. Все пак общувате, и всеки споделя. Всякави зависимости, алкохол, хазарт, хойкане, цигарите са ми 50-50, ако не е комин, нищо, че не пуша, но ще ги откаже покрай мен, не се толерират и е "бита карта". Изненади аз не съм имал. Безгрешно досега, поне при мен. Преди заживяването има много дълъг друг период.
Ако не се откаже и е адекватна, удържи на "темпото", ще е много щастлива дългосрочно, успяла и реализирала се, валидизирана - жена. Wink

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 14:05 от FragranceFanatic

# 1 319
Почтено е човек да си каже всичко, което се сеща, че би могло да е проблем за насрещния, а не да завърже връзка и после да го сервира на час по лъжичка, особено да се възползва от възникналата привързаност в другия.

Общи условия

Активация на акаунт