Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 667
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 290
Офертата за неограничен брой жени едновременно ли е важала? Smiling Imp

# 1 291
  • Агент под прикритие
Офертата за неограничен брой жени едновременно ли е важала? Smiling Imp
Не, по една едновременно. Генерала не дава. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 292
Сигурна съм, имал си добър успех.
Абсолютно. Получих цял един отговор. Хората с месеци се борят за по-малко Simple Smile

# 1 293
Какво представляваше жената, която ти се обади? Rolling Eyes

# 1 294
Супер предложение, ако не е било тарифирано.
Какво му е суперското, изглежда като интимна обява във вестник Трета възраст, отделно, че звучи крийпи, пасивно и отчаяно Grin

Да имаш изисквания е едно, съвсем друго е непрекъснато да се натяква като някакво престъпление "дебелани", "с наднормено тегло", "с деца" и т.н. Някоя се представяла за 20-годишна манекенка, а се оказала пухкава многодетна майка на средна възраст? Голяма работа! Да е казано някъде, че първата среща завършва с брак до гроб? Да те кара някой да ги гледаш тези деца насила? Навреме си разбрал, че те лъжат, радвай се! Нали четете и съседните теми - жената след години брак, дете и поемане на грижите по съвместния живот, разбира, че мъжът ѝ си харчи по любовници, докато тя му става гарант по кредитите.. Тя какво да каже?

Оф, това мнение е толкова абсурдно. Аз например харесвам само слаби/фит жени (да, комплексар съм) и ако някоя в дейтинг сайт ме излъже за теглото си драстично, после ще се чудя кое би ме нервирало повече - това, че ме е излъгала или че ще трябва да си изгубя времето с човек, който не ме привлича изобщо.
Дори и да не се харесали, ще каже някой, можело да си станем приятелчета - ами не, нямам намерение да ставам приятел с някой, за който първото ми впечатление е нагъл лъжец.
Айде бе хора, толкова ли трудно да си откровен и да не се комплексираш, че ще засегнеш някой тънкообиден?
Големи отчаяни подлизурковци има по тези сайтове - дори такива, които даже се мазнят на платени момичета.
За всеки влак си има пътници, затова е добре нещата да се формулират отначало. Какъв е смисълът да се играе театър?

Нямам свежи очи да прочета всичките трактати на Жребчев, но това, което прочетох има резон.

# 1 295
Нямам задълбочена представа какво представляваше. Трудно ѝ разбирах изреченията, не бяха особено свързани. Което как да е, не бях предвидил да пишем дисертация заедно, но на мен ми трябват няколко минути да напиша смислен отговор, да си подредя думите, а тя започна да ми се кара, че не ѝ отговарям на секундата в чата. В същото време се губеше по половин час когато се очакваше тя да каже нещо. Та в един момент ѝ казах, че няма смисъл да ѝ хабя времето, благодарих ѝ за вниманието и поднових обявата. Но късмета на начинаещия е само веднъж

# 1 296
Хахаха.
Няма да срещнеш разбиране май тука.

# 1 297
Скрит текст:
Нямам задълбочена представа какво представляваше. Трудно ѝ разбирах изреченията, не бяха особено свързани. Което как да е, не бях предвидил да пишем дисертация заедно, но на мен ми трябват няколко минути да напиша смислен отговор, да си подредя думите, а тя започна да ми се кара, че не ѝ отговарям на секундата в чата. В същото време се губеше по половин час когато се очакваше тя да каже нещо. Та в един момент ѝ казах, че няма смисъл да ѝ хабя времето, благодарих ѝ за вниманието и поднових обявата. Но късмета на начинаещия е само веднъж
Хах, две, три и при мен опитваха да се "карат", при положение, че още в началото изчиствам всичко с време и т.н., и че е повече от ясно, че си "онлайн" и отговаряш, както Пиронски каза, след като си свършиш твоите си задачи, било навън или вкъщи. А навън ли съм, карам ли, пътувам ли и т.н. в работно време, нямам никакво време за чатове. "Нормалният" човек е свободен и има повече време вечерта, освен тези с нощните смени. Една ми вика :" Хайде, какво умуваш"? А аз отговарям същата минута и не съм от "моткащите" се, даже много и не ми смогват, но винаги гледам да се нагаждам с темпото й джентълменски, все пак да ни е и приятно. "Отсеете" ли се, имате ли търпение да се опознаете, после си свиквате с ангажиментите и времето.
"Нервачка и нетърпеливка", ненаситна, може да е в секса, щото и аз не си поплювам. ScreamMask
Hands V

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 11:46 от FragranceFanatic

# 1 298
  • София
Едно време обявите в Лична драма бяха яката работа, сега всеки почва с какво не иска.

# 1 299
Може да се ползва и таблото за малки, ръчно написани обяви в Кауфланд. Особено сега е много актуално място за срещи.

# 1 300
Едно време обявите в Лична драма бяха яката работа, сега всеки почва с какво не иска.
Е, дай да не сравняваме едно време с времето на новите човеци, най-малкото, защото онова никога няма да се върне.
Чувал съм за времето и съм хванал малко от времето, където хората се опознавали, защото им било интересно и правели секс, защото им било приятно. Smile

# 1 301
  • Пловдив
Скрит текст:
Сериозни връзки + лъжи. Ще рече човек, че това е всичко, за което се ползват сайтовете.
Отблъсква ли ви идеята за неангажираща връзка + честност?

Какво бихте казали за обява с приблизително следното съдържание:

Интимност и нежност за дами над х години от мъж на х години. Гарантирам уважително отношение, без значение от развръзката. Обичате ли дълги целувки или да заспите и да се събудите прегърната? Страстният секс е в менюто, но без да е самоцел. Да изживеем нова тръпка или да не променим нищо -  има ли какво да  губим? Вашето удоволствие е и мое. Не съм нахален и ако не ви допадна няма да имате проблем с досаждане от моя страна.

ъм, преди година пуснах нещо подобно в ало.бг. Сега не мога да се концентрирам както тогава, по-добре звучеше, но смисъла бе подобен. Няма проблем да ме нахраните, поне ще се убедя къде се позиционирам на тая планета. Лека нощ от мен, утре ще отговоря ако има на кого.
Сбито и достатъчно откровено, без "подводни камъни". Ясно се заявява какво може и какво не може да се очаква. Сякаш не звучи много като търсене на сериозна връзка, но всъщност и самоцелното търсене непременно на сериозна връзка понякога повече вреди, отколкото помага.

Smiley
Скрит текст:

# 1 302
  • София
Е, дай да не сравняваме едно време с времето на новите човеци, най-малкото, защото онова никога няма да се върне.
Чувал съм за времето и съм хванал малко от времето, където хората се опознавали, защото им било интересно и правели секс, защото им било приятно. Smile
Това е И днешното време, Братане. Хич не ми обяснявай, как днес всичко е интерес.

# 1 303
Всичко е интерес повече от всякога.
Я се опитай да ме накараш да направя нещо, което не ми е интересно Simple Smile  Wink

# 1 304
  • София
Всичко е интерес повече от всякога.
Я се опитай да ме накараш да направя нещо, което не ми е интересно Simple Smile  Wink
Никого и нищо не карам да прави. Аз правя за някого нещо, че даже не се чувствам прецакана от тази работа Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт